All I wanna do is BANG BANG BANG BANG!

Klockan är 02:50 och jag är sömnlös, helt och hållet. Egentligen är jag sjukt trött men jag bara sitter här och stirrar, likgiltligt.
Jag borde dock slänga mig i sängen i rpincip nu och i alla fall försöka sova, något. Förhoppningsvis slocknar jag direkt, förhoppningsvis som sagt.

Om två dygn är det peace and love och om lite mer än drygt en vecka så rymmer jag och nathalie från norrköping, östergötland, Sverige och Norden ut på äventyr i kära Europa. Heja att de stora bokstäverna kom i efterhand, för den som förstår. Okej, ursäkta, men jag är trött så det kommer komma konstiga kommentarer eller utlägg nu, förmodligen. Jag börjar sakta men säkert liksom, med en förvarning dessutom. Det ni.
I alla fall, på måndag eftermiddag så drar jag och mysiga människor till Dalarna, Borlänge och Peace and Love. Det ska tydligen vara sol i veckan och inget regn *peppar peppar ta i trä, ett två tre..* vilket vi hoppas på. annars suger det, okej det får vara kallt om det nu vill det, bara det inte regnar. Jag har ingen lust med att flyta runt i ett tält med 35 000 andra personer runt omkring mig. Mindre kul. Plus att jag tänkte skita i att ta med stävlar i år.

Jag sitter här med min gitarr föresten och försöker spela, dock går ögonen i kors och ögonlocken orkar knappt hålla sig uppe så jag gav upp rätt så snabbt. Dessutom är min säng fylld med kläder, ryggsäck osv osv osv. så det blir bara att putta ner allting. De två dagarna som kommer, kommer bli köriga, en hel del att fixa men det ordnar sig förhoppningsvis.
I alla fall, jag är sjukt pepp på peace and love. Det kommer bli en massa bra vecka, pepp pepp pepp!
Sedan 1-2 dagar hemma och bara försvinna i 3 veckor med världens bästa nathalie. Det ska bli grymt skönt, och sjukt kul såklart. Två yra kvinnor lösa i Europa, det blir spännande, haha.
Sedan blir det jobb i 3-4 veckor inom hemtjänsten. Tror det blir en bra sommar, som kommer gå sjukt fort. Men bara att njuta helt enkelt!

De senaste dagarna har varit bra måste jag säga, speciellt sällskapet. Det har gått fort sedan studenten, sjukt fort. Redan över en vecka sen. Jag har tagit igen mig, tränat, jobbat lite och sådär. Igår, midsommar, blev det att dra till christoffer, evelinas pojkvän, med evenlia, elin och jimmy där det blev grillning, kubb, umgås med folk och party helt enkelt. en mysig kväll som slutade med blöta skor, vinglig cykeltur tre på natten och sova i ett studentrum med en söt människa.

Det har varit bra dagar den senaste tiden, eller upp och ner, men mest upp. Och nu måste jag försöka sova, upp och städa fars tomma lägenhet klockan 9. Gud så pepp jag är!  Ouf påt, rejält mycket kan jag meddela. Sedan kan jag säga at jag bli gammal om 4 dagar, hela 19 år. Det ni!
Sov sött och vakna torrt män i skor, vi hörs när vi hörs helt enkelt..



adjö från en pepp emma

vad du än försöker säga nu så får du mig ändå..

Den där känslan som inte går att ta på växer inom mig, varken positivt eller negativt, en känsla som bara finns där. Den vill säga något men är svårtolkad. Den ligger och lurar men vill inte riktigt släppa in en, synas.
Se men inte röra, känna men inte veta. Något gör den, men vad vet jag inte..

Vaknade men gråt i halsen och tårarna skvalpandes i ögongroparna. Det är som om man ville skrika men inget ljud kom fram, hur mycket man än försöker, hur mycket man än vill, hur mycket man än gör. Stopp, stum, tystnad. Som en trasig tvättmaskin som morrar lite ibland och släpper ut små bubblor och vatten.
Tårarna finns där, men inte orken. Orken är slut, den finns inte mer. En tom själ i en kropp, av kött, blod, vener, vatten och allt det där. Allt det där som behövs för att en kropp ska finnas. Själen är en mekanism av kroppen ? En mekanism som kan känna glädje, sorg, längtan, kärlek. Nej, inte en funktion, inte en mekanism, någoting mer. Någonting undermedvetet.

Stopp, nu, kanske, vill inte, kan inte.
Hur kan man sakna någon som.. hur kan man vilja ha någon som.. Hjärnan går på högvarv.
Ta mig härifrån, nu, du. Snälla ?
Jag är desperat, mer än vad det syns. Desperat enda ut i fingertopprna.
Tystnad, stillsam tystnad.

Och nu blir det gröt, fast jag hitta frukt så det blev det och smörgås helt enkelt..

adjö från en enkel emma

And I'm bleeding, and I'm bleeding, and I'm bleeding

Okej, det var ett bra tag sedan jag blogga men nu tänkte jag ta tag i det igen, bara så att ni vet. Det har varit så mycket den senaste tiden så det har inte blivit något yrande från mig den senaste tiden.

Då börjar jag. Betygen sattes den 1 juni och då var allt över. Så sjukt skönt kan jag meddela och nu är det inget mer gymnasieplugg kvar. På onsdagen sedan, den 3e, var det mösspåtagning och allt kändes så otroligt overkligt. Dagen innehöll det, sovande , träning och utgång har jag för mig. Jag dansa nykter för första gången i mitt liv  och det blev en sjukt värd kväll. På torsdagen blev det lite skola, träning och utgång ännu en gång. Det började hos fröken regn med trevligt folk. Det blev några öl och sedan SMK på Hugo. Ännu en sjukt värd kväll. Och det gjorde att man började peppa mer och mer inför peace and love kan jag meddela. Lite mer än en vecka kvar nu!

På fredag följde jag med fröken Nathalie hem och tjockade mat och massa gott. Båda var helt slut efter två dagars utgång med väldigt lite sömn. På Lördagen blev ännu en slappar dag och jag spenderade kvällen hemma då jag jobbade med rösträkningen på söndagen. Jobb från 8 på morgonen till 10 på kvällen, men sjukt bra betalt! Mer än hundra kronor i timmen, det ni! Det var jag, evelina och nathalie som jobbade. Dock hamnade Nathalie i navestadm men gjorde oss sällskap under de fina rasterna vi hade. Det blev en rätt bra dag ändå, lite segt men själv så röstade man i alla fall! Höhö.

I måndags mådde jag verkligen skit, min mage strejka och illamåendet tog över hela mig i princip. Jag var hemma och struntade i träningen. Det blev endast film kan jag meddela. På tisdagen sen var jag uppe redan halv 7 då jag skulle på introduktionsdag inför mitt jobb inom hemtjänsten jag fått i slutet av juli. Jag har något att göra i 3 veckor iaf plus att pengar skadar ju inte alls. Sen blir det att försöka få tag i mer jobb! Omg..
Efter introsaken blev det träning. Jag måste bara meddela att på den saken fanns det två snygga tjejer, alltså jag lovar sjukt snygga. Vi satt i en halvcirkel och jag i mitten av den. På ena halvan satt ena tjejen och på den andra halven den andre. Jag hade lite svårt att koncentrera mig kan jag ju säga. Haha, något är fel på mig! ): suck.
Träningen gick väl helt okej, och efter det blev det att duscha och stressa hem till far för att göra iordning sig på klassmiddag. Det blev pizza på pappagrappa, så sjukt gott och mysig middag. Ouf, jag saknar klassen redan.

Efter det blev det att yra runt lite, sitta och smådricka på världens och sedan vidare till hugo. Ännu en fin kväll med utgång och underbart folk. Dock började det spöregna när de stängde och när jag skulle bege mig hemåt. Jag och evelina hamna i en telefonkiosk med en kille som var centerpartist. Bara så ni vet. Vi hade småparty och delade på mitt vin. Det blev en fin diskution om politik och eu, haha heja. Sedan cyklade fröken evelina hemåt och jag och centerpartisten hamna efter om och men i MUFFs lokal. Emma feminist och jättevänster sov i de unga moderaternas lokal. Där vefann sig en ung muffare och jag kan säga att det var sjukt pinsamt att vakna upp där. Den kära centern jag hade kommit dit med sov som en stock och där satt jag och muffaren bakis och helt yrvakna klockan 9 på morgonen. Heja mig!
En timme senare satt jag i gårdagens kläder hos frisören och lukta alkohol. Hon var förstående och tyckte jag körde på bra, med glimten i ögat. Dock sjönk jag genom stolen när hon fråga om jag var bakis och sa sedan att jag luktade en hel del alkohol. Alltså gud, haha. Men håret blev bra i alla fall, dock lite kort lugg men den växer ju ut igen! Får man hoppas i alla fall, haha.
Onsdagen blev en slappdag och jag orkade verkligen ingenting. Eller just det, det blev att tömma skåpet och sedan begav sig jag och några i klassen ut på landet för att pynta vårt släp till utspringet. Det blev sjukt bra och värsta släpet var det! På kvällen tjockade jag naturgodis och film i min ensamhet.

På torsdagen kom den stora dagen. Morgonen började bra men slutade i hysteri när jag skulle gå hemifrån. Kvart över 9 var jag i färgargården och skulle ha champangefrukost med min kära klass. Det blev en mys morgon, lite onyktert och fint väder. Solen tittade fram då och då.
Lite efter klockan 11 blev det lunch i skolan. Trångt men rätt mys ändå. Det blev potatissallad,rukt och bröd. Efter detta så begav sig jag, evelina och elin upp till min fader för att fixa oss och byta om. Senare kom fröken nathalie med hennes sminkös Emma, haha (: . Nathalie blev tjej, flickorna E söta och yret emma gubbe. Vi var snygga och sedan skulle trion E fota sig med sin klass utanför skolan. Och då började vädret bli underbart, solen kom fram och inga mörka moln på himlen.
Efter detta så fixade vi vår banderoll med klassen, som skulle hängas ut ur fönstret till skolgården till utspringet. Det blev kanon och alla skrev i allas studentmössor. Här började känslorna komma fram på riktigt dessutom. Ouf, nervös, glad, ledsen och massa andra känslor gjorde en emma skakig men lättad.
Halv fem var vi i aulan och 5 i 5 stod vi spända i trapphuset. Klockan fem började vår klass gå neråt i trapphuset och ut på skolgården och en scen, inför alla vänner,släkt osv till alla treor på skolan. En underbar upplevelse. Sedan fick jag tyngd på halsen och det blev åka släp med klassen. En emma blev något onykter och det var en sjukt underbar och rolig upplevelse på släpet. Heja bonden som körde extra länge dessutom.

Efter det blev det att bege sig till ljura med fröken evelina i värsta CABEN, eller hur man stavar. Där möttes vi av alla vänner,släkt och familj. Jag och Evelina hade sutdentskiva ihop och det blev mer än lyckat. Tack alla för en bra kväll <3
Vid halv 11-11 så fick vi skjuts ner till hugo och kvällen fortsatte där. Jag dansade så jag svettades ihjäl och hade en underbar kväll. Morgonen efter väcktes jag av pappa 45 minuter innan jag skulle vara i kyrkan. Jag möttes av jättepigga klasskamrater och avslutningen var sge som vanligt. Fast den uppskattades ändå, den sista skolavslutningen någonsin. sjukt overkligt.
Efteråt samlades klassen coh våra mentorer höll lite tal och delade ut betygen. emma är hyffsat nöjd i alla fall. Sedan blev det att krama om alla och säga hejdå. allt känns så sjukt overkligt. Ouf.

Sedan blev det att träffa nathalie och bege sig till lucky 7, det blev varsin tattuering för oss båda. Feministtecknet på min handled, och samma tecken i hennes nacke. Vänskapstatuering helt enkelt, men ändå något vi står för liksom :)
När vi var där gjorde jag något sjukt klanigt. Jag har en mobil med skjutlucka, som man skjuter upp för att kunna slå nummer osv. Jag hade luckan uppskjuten och tappade mobilen rakt ner i backen. Luckan satt inte fast i mobilen när jag tog upp den. Den hade gått i två delar i princip. heja mig! Och fy vad arg jag blev på mig själv. Det blev att stressa ner till tre och skaffa en ny mobil. Eftersom jag inte har någon försäkring på den fick jag en ny mobil fast fick utöka min avbetalning. Nu kan jag i alla fall skriva nollor! Haha. Ouf.
Vid 16:10 var jag hos min syster för att fira min far lite, det blev middag och fika. Kände mig inte så social, utan ville mest sova. Men det var rätt mys i alla fall (:
Sen blev det hemåt för mig, fixa lite blommor osv från studenten, fast jag tänkte städa med men orkade inte. Det blev scrubs,tee och frukt istället.
Nu borde jag verkligen gå ner till lokalen och fixa där nere. Ouf, jag orkar inte men måste. Kisnödig är jag med.

Känslorna hos mig är blandade. Jag är arbetslös men fri, jag vill gå kvar i gymnasiet fast ändå inte. Jag kan säga att jag kommer sakna klassen men det ska bli så skönt att slippa skolan faktiskt, man behöver miljöombyte. Får se hur framtiden blir helt enkelt.
Nej nu ska jag byta om, städa och sedan duscha och göra mig iordning. Toaletten måste med besökas.
OCh heja den som orkade läsa allt detta!





Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt..
adjö från en fri och arbetslös emma

RSS 2.0