37 grader celsius är allting som behövs.

Jag låter som en målbrottspojke.
Jag låter som en målbrottspojke varje gång jag är sjuk. Jag vill inte vara sjuk, jag ogillar att vara sjuk, jag hatar att vara sjuk. Man blir sjukt rastlös direkt, man orkar ingenting, man blir anfådd så fort man går mer än fem steg, näsan rinner, halsen kliar, lungorna värker, rösten försvinner och man kan inte göra något än att ligga hemma och glo. WOOPWWOP eller?
 
Jag vill ha mer tee, tror jag. Eller så borde jag bara dricka mer tee. Kanske? Eller? Det är skönt för halsen i alla fall, alltid något. Och en ipren borde jag med trycka i mig, kanske två. Ipren den intelligenta värktabletten... OCh lite nässpray. Då blir det fest i min keps, för glass har jag redan framför mig.
 
Det är över en vecka sedan jag snusade sist. För att vara exakt så slutade jag för 10 dagar sen. Det där med att trappa ner funkade inte någonstans, det var helt värdelöst när det kom till mig. Det var bara att sluta, för började jag trappa ner var det lättare att bara skjuta upp det. En dosa till, en till, en till och ja jag kan väl köpa en till, den sista. BAH, inte den sista någonstans. Den sista snusen, jösses. Men woopwoop på tio dagar ! Nu ska jag bara sluta med allt snask och börja träna. Nu lät snask dock som någon konstig synonym till porr men jag syftar mer på godis, glass, chips och sådant där SNASK ni vet.
Fast glass är ju fan i mig väldigt gott. Nej men godis i alla fall, det kan jag ta bort från mitt lilla liv ett tag kanske.
 
Sommarjobbet är över, skolan har börjat, praktiken drog igång efter en vecka, nollning är i full rulle men snart slut, finsittning nästa vecka, en har blivit två och jag satsar på riktigt, borde friskis och svettas mer, elliot kommer om två tre veckor,ovvegrejer, mer skola, hösten kommer, livet osvosvosvosvosv.
 
Typ.
 
 
Och så lite nollning ajemän kapten!
 
Oj vad glass jag har ätit.
 
Tänk om man skulle vara en superhjälte, eller bara ha en superkraft. En enda. Men tänk att en enda superkraft skulle kunna göra så mycket. Cajsa kom med världens bästa idé, att inte behöva syre. Tänk, under vattnet, månen, rymden osvosv. Det hade varit ascoolt rent ut sagt. själv spånar jag på att ha en gummikropp, slänga iväg kroppsdelarna och vara hur smidig som helst. Annars hade jag velat vara supermegaskitsnabb eller kunna teleportera mig oavsett sträcka. Teleportering hade nog varit en grym grej. Faktiskt. Man får ha lite fantasi och drömma ibland, mohaha.
 
Nej om man ska återgå till sina morötter, glass och film kanske ? Men gud vad de pratar fort på filmen och ingen text har jag heller. Himla dumt det där. Så det gäller att koncentrera sig, vilket jag ABSOLUT gör just nu.  Nej tjopptjopp med film och sen ska jag sova medan alla andra är ute och festar och har sig. Prima skinka, JAPPJAPP. Eller... ?
 
en emma
 

RSS 2.0