Allt du rör blir till moln..

Jag har en sådan konstig känsla, den är bra men ovan. Jag kanske bara inbillar mig men man får se vart känslan tar vägen, eller mer vad som händer med den.
Jag måste dessutom säga att jag är kär i Navid Modiri och hans gudar, vilka män. Kan man vara så underbara egentligen? Det ska bli så sjukt mys att se dem i sommar, mindre än en månad kvar nu! Pepp på peace and love helt enkelt.

Just nu sitter jag yrvaken i sport bh och shorts. Vill sova mer men då kommer jag bara sova bort hela dagen, funderar på att duscha och göra scones sen ringa fröken evelina som blev något rund om fötterna. Så söt kvinnan, och gud vad jag saknar henne. Vi ses varje dag i princip, men saknar det där, att bara umgås. Och nu är jag bölig och börjar gråta. Jag måste börja ta tag i mig själv, vill inte stöta bort eller glida från folk bara för jag är lat och är som jag är. Jag kan inte förvänta mig saker och ting, som jag gjort hela livet. Det håller inte.

Helgen i alla fall. I fredags träffade jag fröken cecilia, som jag dessutom saknat oerhört. Ett besök på stan ledde till en öl som ledde till utgång på palace. Det var en upplevelse i sig kan man ju lungt påstå. Trevligt sällskap men har varit på bättre ställen. Palace består av wannabebrats och kortkorttjejer. Två flator passade inte riktigt in där, cicci med dreads och shorts plus emma som bara är väldigt flatig tydligen. Eller något, haha. Och så försökte en man bjuda mig på ostron och en annan bjöd på drink. Puss helt enkelt!
Igår vaknade jag upp hos ciccis storasyster runt 8 så det blev en bakis promenad hem i solen. fyfasen vad äcklig jag kände mig och var nog lite lullig fortfarande. Jag sov på mina kläder och orkade ingenting på hela dagen.

På kvällen begav jag mig sedan till fröken martina som hade lite fest. Var där i några timmar och sedan begav man sig till gjuteriet och solidaritets fest. Mycket lyckad och massa mysigt folk helt enkelt.
Emma blev lite rund om fötterna och begav sig hemåt vid 4-5 då hon fick sällskap i telefonen, mycket mys. Promenad hem under soluppgång är inte helt fel faktiskt.
Och nu borde man kanske ta sig något att äta, scones låter lockande. Jag måste bara säga, för att vara lite töntig att jag älskar min mamma. Helt underbar människa och det är skönt att se henne må bra. Då och då kan jag fortfarande höra "i syne" och höra henne gråta. Men det går framåt. Och ursch nej, nu är jag sådär jobbig. Nej nej.
Nu ska jag baka och lägga mig i soffan framför film tror jag.
Och jag måste bara säga att jag saknar närhet, känslan, känslan av att tycka om någon och att bli omtyckt.
Bara så ni vet ( heja)



adjö från en glad och hungrigmenvillintehamat emma

I once thought I really knew myself

Jag sitter i shorts, sport bh och morgonfrisyr då håret är lockigt och står åt alla håll samtidigt som det är intryckt. Idag är jag "sjuk" från skolan, men vi har faktiskt avtivitetsdag och ska endast gå en fjuttig promenad så ansåg att det var vettigare att stanna hemma och göra klart allt skolarbete. Eller de två saker jag har kvar och öva in redovisning och tal. Det ni. Och på måndag sätts betygen, jag har ångest och panik och har insett att jag kanse borde sökt till komux. Men förhoppningsvis kanske det går att göra fram till hösten, eller något. För jag vill så gärna bli brandman, man förhoppningsvis är min kondition i skick innan oktober så ska söka till våren, det ni! Och så blir det högskoleprovet i september, det kan rädda mig med. Förhoppningsvis.

Igår blev jag rätt glad, eller jag blev dag. Efter en seg dag i skolan och yrande i solen så blev det träning. Jag är en av de i boxningen som de tycker det är värt att satsa på, det känns så otroligt underbart måste jag säga. så akta er i höst! höhö..
det blir omläggning av kost och sjukt mycket träning framöver! Så det så!

Samtidigt har jag en ångest, den börjar smyga sig fram som en snigel. Och ursch vad jag inte gillar sniglar, inte ångest heller för den delen. Jag mår för en gångs skull bra, fast känner mig inte riktigt värd det. Känns som jag bara är men inte gör någonting. den känslan suger ganska mycket. Jag borde göra någonting, med mig själv och mitt liv. Ta tag i saker, vilket jag bara säger men aldrig gör. Jag blir så trött på Emma Faxér, seriöst, jag förstår mig inte på mig själv. Jag försöker men det går liksom inte. Och det var nog det här jag försökte fly från i nogg, min förra blogg om ni nu inte hänger med i mina fina ämnes hopp, eller i och för sig är det samma ämne men ändå. Eh skitsamma. Jag bara klagar, jag mår bra och är glad för en gångs skull. Men det är något som håller mig tillbaka. Man ska inte må bra.. eller?

Apropå ingenting kan jag upplysa er om att jag brände sönder mina axlar igår, sprang runt i solen i linne hela dagen. Och puss på röda axlar, smeeeexigt värre ! Nej nu ska jag försöka skriva en filmkunskapsuppgift och sedan göra klart min jävla hälsoarbete, ouf. Inte kul jul här inte. Sen ska jag nog mysa i solen på balkongen eller ut och springa.
I will be back!




adjö från en emma

Hjärtat sätter stopp mer än det sätter igång min kropp

Jag kan ju börja men att säga ett enkelt OMG.





Just nu sitter jag i köket och kollar lite smånördigt på ett halvmörkt moln som sakta sveper förbi fönstret, samtidigt som mamma pratar om sitt "ragg" och hans fina hästar. Min mamma har fått kärleksfnatt igen och springer runt som en liten nykär flicka. Dock var det värre i höstas, nu har jag vant mig vid detta. Fast hon är söt ändå och jag älskar henne. Mammor är bra, speciellt Bettan!
Och nu försvann hon till vardagsrummet så här sitter jag ensam med rentvätt runt om mig och en avokado vid min sida. Jag blev extremt sugen på att fortsätta med min såkallade bok men egentligen borde jag plugga om jag ska vara duktig. Men jag är helt slut, överallt, i precis varenda liten del av min kropp. Helgen har främst bestått ut av jobb, vilket tär på en. Herregud. Jag ska aldrig jobba med växter kn jag meddela. Emma Faxér som florist? Skulle inte tro det, men dock var det sista helgen vilket är grymt skönt. Visst är det skönt med extra pengar men jobbet är inte speciellt varierande om jag säger så. Det räcker med sex helger, jag lovar.

Innan jobbtiderna så var det ju faktiskt långhelg. I onsdags kväll hade jga massa mys med fröken denise, vilket jag tror jag nämnt. I torsdags var jag en duktig kvinna och träna massa, städade och begav mig sedan till mantorp och min kära syster. där befann sig mamma, som var där för min systers man är eller har nu kommit hem från Estland, där han lämna kläder osv osv. De är voluntärer, vilket vi gillar, tre tummar upp! I alla fall, det blev mys med mamma, syster och hennes barn. Jag fick agera klätterställning och red för första gången på hundra år. Är pepp som bara den att börja igen, framförallt ta upp islandshäst intresset, så mycket som jag saknar det, helt sjukt!
I fredags så begav sig mamma och jag hemmåt, då det blev hårdusch och brumma ut till Nathalie med bilen. Där hämta jag upp segiskvinnan och vi åkte ut till min fars land. Kul och hoppig biltur i en kohage med en rädd nathalie bredvid mig var intressant. Höhö. Efter pappa och helen besöket så blev det färja och Krokek där fulla, nyktra och mysiga människor befann sig. Hemfärd med en vinfull nathalie och en trött emma vid ratten. Sova och upp och jobba klockan 7 på lördagen. Sen hände inte mycket mer den fina långhelgen!

Jag hade en arg stund förut då precis allt i världen kändes jobbigt. Jag borde plugga, vilket jag faktiskt gjort, lite i alla fall. Jag har gjort klart min filmkunskapsredovisning och läst igenom mitt tal lite. Nu gäller det bara att trycka in dessa två grejer i huvudet så blir det kalas. Sedan har jag mitt himla hälsoarbete att fixa klart, vilket jag gör imorgon så jag får in det i veckan. Gah jag orkar inte den kursen, jävla B kurs. Ouf på den rent ut sagt!

Min mage är full med nötter och jag vill nog ha mer tee. Samtidigt borde jag duscha för hela jag är full av och med jord. Jag har till och med jord i byxan, heja samma kläder som jag jobbar i. Men jag har faktiskt inte orkat byta om. Jag orkar inte duscha heller och funderar på att skjuta upp det till morgondagen. Fast jag måste byta om, jord i sängen känns inte så lockande. Och heja mig som yrar en massa nu, men det gör jag mest för att slippa låta så negativ och patetisk. för just nu kan jag inte sluta tänka igen, och genom mitt yrande om precis ingenting så undviker jag det. Hyffsat bra i alla fall.
Nu kom jag på, apropå arg. Jag gillar inte Norge. Deras bidrag till eurovision har ättrat sig fast i huvudet på mig, vet inte hur många gånger jag hört den låten i helgen på jobbet. Heja konstant radio! Och gud vad jag inte gillar "Mammas nya kille" på p3. OMG, Bengt gå och dö!
Jag ska nog ha mensvärk, och då ska gay emma börja med p-piller så att inte någon kvinna gör henne gravid.

Nej man kanske ska göra mer tee trots allt och slänga sin jordiga kropp ner i sängen framf ör en film. ska dessutom peta ut linserna, bara så att ni vet.
Kan ju även meddela att jag ska bli nunna, igen, och att min sexuella frustration pågår. Nunna känns bra då, det kanske hjälper helt enkelt. Haha, vad tragiskt patetisk jag är. Urschans! Och jag vill ha en ny hjärna, någonting fastnar i tankarna konstant...
Nu ska jag peka ut en film, hoppas ni lever länge eller något liknande.

adjö från en helt slutikroppenochhuvudet emma

För vi är vildare än djur när det gäller att ta

Nu sitter jag i mjukisbyxor och sport bh med krulligt hår och äter gröt och myser med radion. Jag gick upp skapligt och trotsade att det var röd dag! Jag har även cyklat 20 på min vita hingst och tänkte springelispringa senare idag.
Jag måste bara beklaga mig lite för igår när jag skulle tända ljus, hade tänkt blogga då och få sympati men det blev aldrig så, var för trött helt enkelt. I alla fall, jag skulle tända ljus och ha lite mys med film för mig själv. dock så tände jag tändstickan så hårt att det flög glöd och jag brände mitt kära finger. Aj, aj, aj!
Så, nu har jag lättat det från mitt hjärta, och gud vad fel det lät. Lättat det från mitt hjärta? Man kanske kan säga så, aja.
Ni förstår, i princip i alla fall!



Igår började dagen helt yrvaket ute på landet i fröken Nathalies säng och hamnde sedan på en sån där lantis buss. Det sitter sjukt trötta ungdomar plus de där bondefjortis killarna som sitter med sina mobiler och spelar skithög musik. "Runka pitt" och dansband förgyllde 30 minuter av mitt liv, underbart! Just då hatade jag högtalarfuntionen på mobiler, vem var tvungen att komma på den! OMG?!
Efter det blev det en stund mys med scones och nathalie här innan hon försvann, likaså jag försvann mot ungdomshälsan och skaffade p-piller igen. Okej, jag vet att jag är gay men det finns något som heter mens värk! När jag sen skulle ta u mina p-piller hade jag tydligen massa magmedicin att ta ut, vilket jag inte hade någon aning om.
Blir att våldgästa apoteket igen.

Nu är klockan 10.00 och jag har mycket kvar att berätta.
Haha, vad hemskt det är att skriva på morgonen egentligen, det blir jättedetaljerat och jätteyrt. Men skitsamma, ni har fri vilja människor! Jag mötte i alla fall fröken evelina och elin och sprang runt på stan med dem innan lektion och kollade vita klänningar. Jag ska bojkotta vit klänning på studenten, bara så ni vet!
Efter det blev det guidad tur i regnet av lite folk i klassen, lunch, mellanstadienivå i Naturkunskap B med massa tester. Det var kul jul för en gångs skull!
Sedan bar det iväg hem för att äta och träna. Efter det kom fröken Denise och förgyllde min kväll. Det blev scones, Scrubs, greys och tårar. Puss på en mys kväll.

Nu är min gröt slut och jag måste stänga av hjärnan, igen. Dessa tankar, varför kan de inte sluta för? Varför måste jag vara som jag är? GAH!! Eh, det löser sig väl..
Det blir plugg, städ,träning och dra emot Mantorp senare idag hoppas jag helt enkelt.


adjö från en förvirrad men rätt glad emma

Remind me of how I used to feel

Klockan är 07:23 och jag börjar om ungefär 50 minuter. Det är första gången på länge, eller nog första gången överhuvudtaget jag är klar i tid, för tidigt, innan jag ska till skolan. Och ska nu, eller snart cykla på min svarta springare i tid med för en gångs skull!

Nu är klockan 07:24 och jag har haft en hysterisk natt. För det första kunde jag knappt somna, jag har nog mest halvsovit hela natten för det känns som om jag vart vaken och inte sovit en blund. Bredvid mig ligger en djupt sovandes och knölig nathalie som pratar i sömnen. Rätt mys men jag ville mest sova så tänkte inte så mycket på det. Mest när jag vakna i bland under natten och fik någon kommentar eller knuff i ryggen. Söt tjej där, och puss på människan.
Natten bestod av halvsovande, jättekonstiga drömmar, konstant uppvaknande och svett. Inte puss på natten.

Jag måste städa mitt tangentbord på datorn, det låter som bara den. Det kan vara pga jucien jag spillde över hela datorn för drygt ett år sen. Ouf ouf.

Jag skulle gått upp pch sprungit imorse hade jag tänkt, men icke sa nicke uttröck sig min kropp. Jag har börjat må sjukt illa igen på morgonen. Det är sjukt irriterande, dock brukar det gå över efter en timme men har inte lust att gå upp en extra timme till bara för att jag ska kunna springa. Då kommer jag väl somna springandes. Eller något, haha.

Tänkte även upplysa om att jag har sjukt ont i höger handled och det är 23 dagar kvar till studenten. Just idag känns det sjukt overkligt men jag tror att jag sakta börjar förstå att det är pågång. Sjukt läskigt men så underbart skönt!
Och nu är det nyheter på radion..
Jag funderar på om jag ska besöka toaletten oc springa in och peta lite på fröken nathalie som ligger och sover i min säng. Hon älska mig förut när mitt alarm gick igång vid 7, det av alla alarm jag glömde stänga av. Jag vet att hon älskar mig ändå. Och jag älskar hur sammanhängande det här blogginlägget borde vara, eller är. Heja en trött emma nu 07:31 en tisdag morgon!
Nej nu ni människor, nu ska jag nog stänga av den här burken och snart cykla iväg i det apselut underbara vädret, NOT! Puss på att det är molnigt och dant, och att det säkert kommer börja regna. Hej jag vill ha sommar!





adjö från en halvt förstörd men ändå glad emma

om man låter som ett Kolmårdstroll...

Nu sitter jag yrvaken på sängkanten med håret åt alla håll samtidigt som jag lyssnar Norges bidrag i Eurovision.
Jag dissade tillställningen igår och tycker låten är rätt söt faktiskt, inget märktvärdigt, bara söt helt enkelt.

Igår blev det en ordentlig städdag, eller det blev städa lite, sitta vid datorn, städa lite till, göra annat osv. Men nu är mitt rum för en gångs skull rent, nästan kliniskt rent. Man kan både andas och gå här. De som brukar vara här när det är katastrof måste besöka mig snarast, ni ska se så fint det är! Det är faktiskt för bra för att vara sant. Haha, gud vilket värt liv jag känner att jag har nu. Och vad sugen jag blev på att åka inlines, ska kanske försöka mig på det senare. Jag fick ju faktiskt hem dom från far för ett par dagar sen, hade helt glömt bort dem.

I alla fall. Igår efter städningen så kom fröken åsa och hämta mig med sin  brum brum bil. Efter ett väldigt intressant besök på statiol så bar det av till landet och anna. De två stollarna hade fått för sig att bada, första doppet, då jag anmälde mig frivilligt som kamera man! Jag var klok och ville hålla mig frisk. Jag kände mig inte alls feg, nej nej! Suck... Eh, första doper blir av snart, kändes inte så pepp den 16e maj faktiskt.
Solen lyste på oss vid ensjön oc det var hur mys som helst. Kvällen fortsatte med prat, tee och mackor. Det var en helt mysig kväll, en av de bästa på länge. Det måste göras om!

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska äta till frukost. Dagens dilemma, gröt eller scones. Det lutar åt scones för jag hade ändå tänkt baka pizza åt mig och mamma så varför inte passa på att använda ungen då. Bara så att ni vet.
Jag är glad idag, av olika anledningar. Dels för att allt känns bra och att jag försöker ta tag i mitt liv. Dock känns det mindre bra att jag kanske inte kommer in på brandmansutbildningen, då mian betyg inte räcker. Dock ska jag nog försöka söka in till våren istället, för det var lägre intags poäng. Får se hur livet blir, bara att hålla tummarna och försdöka helt enkelt.

Nej nu ska jag ta på mig en tröja och inte springa runt i sport bh hela dagen, och så måste jag hitta mina glasögon för annars ser jag ingenting. Jag har, apropå ingenting, nog insett att jag är rätt klantig av mig. De senaste veckorna har mitt liv bestått av blad annat tandavbitande, spilla russin över hela golvet, ta sönder tallrikar, spränga mat i micron, spilla mat över hela mig och överallt annat, bränna mig på alla möjliga saker, somna ifrån ljus och vakna i panik osv osv.
Dessutom så fortsätter mina himla sexdrömmar, jag förstår inte detta överhuvudtaget. Vad händer med mig? Såhär har det aldrig varit förut. Fram till för ungeför tre månader sedan har jag aldrig drömt en sexdröm, nu sker det ungefär varannan natt. OMG rent ut sagt!
Nej nu ska jag röra på mig, igen, och nu kommer lite bilder från gårrdagen.
Bättre finns dock på omenanna.blogg.se ..!




adjö från en yrvaken emma

Why do I have to fly..

Min kropp har ingen ork kvar, men motivationen finns där. Motivationen att klara de här sista tre veckorna och inte sabba min betyg. Det kommer gå, bara att jag känner mig helt off bara. Jag vill bara ha sommar, men egentligen inte. För då är man bara, man bara lever.
Det känns på ett sätt som en ny start fast ändå sjukt hopplöst.
Jag har bara en konstig känsla i kroppen, en känsla som jag vill ska försvinna. Den bara förstör, jag bara förstör..

Hur gör man egentligen..?

Träningen ska komma igång ordentligt nu, tre veckor kvar tills betygen sätts,
fyra och lite mer veckor kvar tills studenten,
mindre än åtta veckor kvar till peace and love och sedan bär det av ut i Europa!
Sedan blir det att sätta igång att söka jobb och komma igång med boxningen, på riktigt! Äta,vila och träna rätt!
Emma kommer vara superemma till hösten förhoppningsvis!

Idag blev det upp och läsa religion, skola, hem till pappa och äta och somna, till självförsvaret och få betyg och innan kom fröken nathalie och drack tee, plugg med denise på bibban, hem till pappa och äta, hem och plugga sedan träna och nu ska jag peta ut linserna och plugga igen! Jag måste sluta skjuta upp allting, OMG GAH!

Finns du kvar..? Finns jag kvar..?
Har jag någonsin funnits, eller kommer du någonsin att finnas?
Ett skal, endast ett skal.
Ett skal som inte går att sticka hål på, för då går allt i kras.
Tusen bitar.
Jag är tusen bitar fastlimmade där en bit saknas.



.

Nej nu ska jag ruska om mitt hår och få bort alla nötrester ur munnen, och puss på mig och denise helt enkelt!

adjö från en emma som..

nobody sleeps when i am awake

Min kropp är slut, mitt huvud är katastrof, lungorna känns som bly och mitt böst värker. Bara så att ni vet.

Klockan 05:00 började mina alarm att ringa, en efter en och jag sprang runt i rummet som en yr höna och stängde av. En efter en. Snooza är världens sämst uppfinning men för en gångs skull kom jag upp i tid. 06:20 klev jag ut genom dörren och cykla på min svarta springare upp till pappa för hämta bilen. Sen hämta jag upp några liftare och for iväg till jobbet (min kära vänner Åsa och Sigrid som var lika pepp på jobb som jag)
Runt fem så kom jag hem, åt och fick för mig att plugga filosofi, eller jag fick kanske inte för mig det utan mer ansåg mig tvungen till det. Det sluta med att orden bara flög förbi mina ögon och ögonlocken stängdes sakta men säkert. När jag sedan vakna och började läsa igen förstod jag ingenting. Och nu har jag helt plötsligt hamnat här.

Jag måste bara berätta innan jag slänger mig in i duschen, eller kanske hoppar in i duschen och slänger mig i soffan. Igår så skulle jag käka mat hos min fader under en av våra underbara håltimmar. När jag tuggar biter jag stenhårt på min pieringkula, som ibland händer. Direkt känns det som jag bitit av min tand och skrattar lite åt mig själv. Sedan går jag till spegeln bara för att kolla, något kändes skumt liksom. Och vad har jag gjort, jo jag har bitit av ett hörn av min ena framtand. Haha, alltså jag lyckas ibland måste jag ju säga. Heja mig.

Jag måste även påpeka att boxningsgalan på arbis igår var lyckad! Jag gick ingen match men satt som på nålar bredvid ringen och ville bara upp och visa vad jag kan. OMG, jag är så pepp inför hösten nu kan jag meddela. Vänta ni bara!

Nej nu tjatar mamma massa om matlåda till imorgon och jag ska duscha för jag luktar väthus och svett.
Sedan blir det lite pluggeliplugg förhoppningsvis och sängeli sängen!

För ett år sedan visst jag inte vem du var. Nu vet jag fortfarande inte det. Vad var det som gick snett egentligen ..?


adjö och godnatt från en förvirrad och slut emma

I’ve got ten little soldiers pointing at you

Jag är ett troll i håret och sitter i köket halvdansandes på stolen. Jag är rätt pepp trots att vi har sjukt mycket i skolan och
jag borde verkligen gå och plugga nu. Jag ska. Jag har i alla fall läst ut min bok och skrivit klart alla loggar. Heja mig för en gångs skull!
Idag blev det promenad, äta frukost med en yrvaken nathalie, läsa bok, skola, läsa mer bok, skriva bologg, träning och nu sitter jag här. Kul jul oc nu vet ni det. Jag måste bara säga att vi skulle ha en såkallad projektredovisning idag. Det var nog
det yraste jag varit med om, jag minns absolut inte vad jag sa och stod mest och prata om ingenting. Det enda jag kommer ihåg att jag sa var att man bör planera och börja i tid, sen går det upp och ner blablabla typ.
Ouf, yr dag helt enkelt.

Jag är rätt tom just nu, jag bara ära. Idag ska jag somna tidigt och upp och springa och inte somna om. Gah på mig själv.
Ouf ouf, dåligt värre.
Nej jag vet inte vad jag ska skriav riktigt. Är helt borta, eller borta utan mer bara är. Skönt är.
Kan ju säga att om ni vill läsa en bra bok så läs Stjärnor utan svindel , språket och formuleringarna är helt underbar. Boken får en att tänka efter, att vilja göra något. Man blir så frustrerad och påverkad. En helt klockren bok måste jag bara säga.

Jag kan ju också meddela att jag är sexuellt frustrerad och har aldrig drömt så mycket sexdrömmar i mitt liv, men jag tänker inte gå in på vem eller vilka jag drömmer om. Jag kan ju säga att det går hett till, haha. Herregud. Jag känner mig
patetisk och snuskig. Inte okej alls.

Och föresten så finns nathalies och andreas projektarbete ute på nätet. Heja kvinnorna som kan och deras humor. Min skåderspelar insats är helt underbar. haha, kolla länken iaaf! Ni kommer inte ångra er.
http://vimeo.com/4496097

Jag känner att mina meningsuppbyggningar och ordföråd är otroligt brett idag, herregud. Ahja, ni överlever nog!
Nu blir det borsta gaddarna, peta ut linserna och sen slänga sig i sängen och plugga lite naturkunskap.


adjö från en rätt glad emma

I won't drink tonight

Nu sitter jag på balkong golvet och är sjukt kissnödig, bara så ni vet. Dessutom kommer och går solen samtidigt som det blåser kallt, så varannan sekund fryser jag och de andra sekunderna är det skönt och solglajjorna åker på helt enkelt.

Jag har nu lite nötter och tee i magen och försöker skriva min tredje boklogg, jag känner mig inte alls motiverad men ska försöka skriva ihop något trams i alla fall. Sen måste jag bara, men den som är bra på blogg, snälla hjälp mig! Eftersom all min tid går till plugg, eller såkallat plugg just nu så hjälp mig när jag har tid! haha, gud vad patetiskt det låter men skit samma. Nu kommer solen igen, en glad emma helt enkelt och guccibrillorna är på, NU!
Inte för att de hjälper direkt eftersom jag sitter vänd mot solen, men i alla fall.

Idag har varit en dålig dag för Emma. Usch. Den började med att jag hade tänkt gå upp vid 6 och springa lite men istället så låg jag och snooza i 1 ½ timme vilket sluta med att jag fick stressa iväg till skolan och självförsvaret. Jag kom dit helt yr efter att ha varit vaken en halvtimme och nu försvann solen igen, attans! Jag tror min kropp och hjärna levde skilda liv imorse, eller det har de två delarna gjort i princip hela dagen.
Det fortsatte med att jag satt helt yr på psykologin och det slutade med att jag och evelina satt på skolan bibbla och prata om helt andra saker än social psykologi. Sen blev det naturkunskap, jag antecknade men satt i andra tankar. Eller inga tankar alls egentligen. Det bara snurra och jag har varit så borta hela dagen. Nu kommer solen igen!
Sedan gick jag och fröken evelina upp till min faders lägenhet och jag gjorde mat åt oss. Nudlar, wok och vitlöksbröd. Tummen upp!
Jävla sol!
Sedan blev det staden och framtiden lektion och jag trodde jag skulle dö. Har knappt sovit något de senaste dagarna och det var endast redovisningar. Först fick jag pik om att jag satt och smsa, innan folk började redovisa. Sen råkade jag somna under en redovisning och fick ännu fler pikar från min lärare. Fast jag hade en bra ursäkt, för lite sömn! Men i alla fall, gah! Inte okej det där. Haha ):

Nej nu ska jag flytta in för solen gillar mig inte och ryggen värker här på golvet. Det blir att skriva boklogg, plugga filmkunskap, gå ut med vovven och sedan träna!

adjö från en yr och ovaken emma

Ni är inte vackrast i världen, världen är vackrast i er.

jag sitter i stolen med ryggvärk, rumpvärk och kan inte sitta still. Mina ögonlock faller sakta ihop och jag borde lägga mig och läsa, mycket. Jag är efter, efter som fan i skolan. Så nu blir det att ta sig i kragen ordentligt och göra något för en gångs skull.
Jag förstår fortfarande i blogg.se och måste få till en snyggis sida, just nu är det ju katastrof. heja att jag har problem.
PUSS!

Igår eller snarare inatt kom min fis hem. Hon har varit saknad,så otroligt mycket. Och jag är sjukt glad över att hon är hemma igen. Och sen måste jag härifrån i veckan, jag klarar inte detta, apropå ingenting. Det har börjat igen, eller inte börjat men ja. Jag vet inte. En del kanske förstår vad jag pratar om, andra skitsamma liksom.

Idag vaknade jag upp hos fröken nathalie med den snyga morgonfrisyren. Jag var helt yrvaken och åt en smörgås med tomat. De har inskaffat en studsmatta så två yra 18 åringar som vägde för mycket ihop hoppa lite och chilla en stund.
Sen bar det av in till staden där jag skulle köra intervall pass ute med boxningsklubben. Heja att vi inte ens var hälften som kom, men det var najs men sjukt jobbigt. Kände mig bra efteråt.
Det blir att köra intervall nu fram till hösten på egen hand.
Helt klart.

Sedan fick jag skjuts hem av en viss nathalie igen och det blev dusch och pastasallad.
 Heja informationen, jag vet!
Senare så brottades jag lite med denise, vi är kund på självförsvar nu. Haha, puss på henne och hennes gollumstil alltså. Min mage dog lite men jag gillar henne iaf.
Sen blev det hem, nörda och försöka plugga. Nu ska jag pilla ut mina linser och slänga mig i sängen.
Det blir upp och jogga imorgon klockan sex! Måste bara säga att jag ska tra tag i mig själv och min omgivning, fan vad dålig jag är. Attans.




Godnatt era små grodor, puss och kram keso med banan!

spring, jag måste springa nu!

nu sitter jag i soffan framför "jag vet vad du gjorde förra lördagen" och förstår ingenting av blogg.se. Jag måte ha hjälp! Orkar inte strula massa med det nu, för vet ni vad?! Om en kvart så ska jga sätta mig i en bil med nathalies mamma mot nyköping och hämta fröken fröken helt enkelt. Så nu ska jag packa lite sovkläder, kissa och dra mig utåt.

hej och välkomna till min nya blogg helt enkelt! mitt gamla liv finns kvar på nogg..


puss och kram keso med banan

RSS 2.0