I said maybe, you're gonna be the one that saves me..

Dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?
Jag hade mycket att säga, men vad var det?

Håret är fettigt. Mina ögonlock är svåra att hålla uppe. Magen är uppvärmd utav min lilla röda som brummar för fullt. Eller egentligen brummar den inte så mycket, utan fläkten jobbar. För fullt.
Fast trots att jag känner mig ganska äckligt just nu så luktar jag ändå ganska gott. Tacka vet jag deo!
Men.. Jag är nog för trött för det detta. Imorgon är det dessutom en jäkla skittenta som måste göras. Eller den kanske inte är så mycket skit egentligen men jag vet inte riktigt vad jag vet och inte vet. Dessutom vet jag inte riktigt vad jag ska veta egentligen. Fem punkter och sjuttioelva böcker att leta i. Kul jul på den känner jag lite sådär spontant. Men som sagt, fest i min keps imorgon. Fast utan keps.


Men..
Så atteee.. 
Jag hatar att sverige är avlångt och imorgon är det fullt ös medvetslös som gäller. Godnatt helt enkelt.

en emma

Blame it on my sick pride

Ett ord.
Två ord.
Eller kanske tre ord.

Likt låtsaspoesi...


Jag förstår inte varför men av någon anledning så ser jag på det IQbefriade programmet Big jävla brother. Egentligen är det lite småpatetiskt att jag faktiskt gör det. Jag kan och vet dessutom vilka alla är och vad de är för personer. Hur hamnade jag här? Flykt från det verkliga livet så kliver jag in i husets bubbla. Typ. Haha, det är nästan lite skrattretande. Men på något vist ä det en ganska skön avkoppling. Eller okej, kanske inte en avkoppling men att bara ha det i bakgrunden. Sådär på en höft. Dessutom är jag lite hungrig. En smöööööörgååååås kanske? 
I pausen, för jag kan ju inte missa en sekund. Eller?

Igår tänkte jag tillaka på hur mitt liv såg ut för ett år sedan. På riktigt. Snacka om att ens liv, på endast ett år, kan ändras så pass mycket. I lördags fick jag dessutom höra att jag såg bättre ut än på länge, av en oväntad person dessutom. Den ni ! Och tänk, jag känner mig fan bättre. GAnska gött mitt i all tentahysteri, omexaminationer, flytt och allt annat livskaos.
OCh bland alla jäkla sexdrömmar. Det börjar nästan bli lite jobbigt. Eller okej, DET ÄR JOBBIGT ! Jag tycker dessa sexdrömmar kan sluta, gärna nu. För att vakna upp sådär småförstörd och kallsvettig om morgonen från en sådan dröm är inte fest i min keps må jag säga. JÖSSES ! Flera jösses dessutom.
Suck och stön.. Eller inte stön kanske, haha. Eller? Nja...

Jag skulle inte druckit kaffe efter klockan åtta insåg jag nu. Heja ingen sömn inatt, WOHOOOOO...... Fast, huvudvärken släppte ju i alla fall. Det är ju alltid något. Ska vi köpa skor?
Nej, fan jag är ganska hungrig ändå.

Om en vecka får jag min nya lägenhet och överger sambolivet. Det känns helt galet och helt sjukt, MEN helt jäkla underbart. En alldeles egen liten etta närmre stan på 45 kvm. Min alldeles egna lägenhet, eller hyresrätt jaja men ändå. Det är min och jag kommer bo där själv. JAg kommer bo själv för första gången i mitt liv. Kommer sätta ut en annons på blocket om sovkompis, bara så ni vet. Eller skaffa katt. He he he...

REKLAM! En smörgås kanske innan man hoppar i säng?

Nej men mycket sker och bloggandet kanske är igång igen. Vem vet. Varken jag, du eller ni. MEn det som händer är supermegamycket i skolan, flytt och det allmäna kaoset i livet. Dock trivs jag ganska bra trots hysterin. Fast jag längtar sjukt mycket till sommaren. Jobba, andas, vara och bara njuta. Lite grillning och rosévin på detta så är sommaren komplett. Det blir min första sommar i Örebro och den kommer bli underbar. BAAAAAAZINGA!

Nu blir det smörgås och sedan hoppa ner under täcket. Utan sexdrömmar..

en emma

RSS 2.0