Vad dom än säger..

Ni är bra. Bättre än ni tror. Tänkte bara säga det.
(Missade det i det jag just skrev, inlägget precis innan. Nyss.)

Nu ska det gråtas och sovas till och med simba. Godnatt..

 

en emma


Well I've been twisting to the sun and the moon.

Abstinens.

Abstinens efter någonting.

Abstinens efter någoting, omedvetet, okänt.

Men ändå finns den där, abstinensen.

Efter..

Narrig hud. Min fingertoppar dansar längs den kala huden och mina armar omformas till gåshud. Jag ryser och andas tungt. Små salta regndroppar dansar längs min axel och ner mot mina nakna skulderblad. Häftiga andningar och skrik hålls inne.
Är detta en mardröm?

Jag kommer aldrig att vilja lära mig att äta oliver.

Gammal mjölkchoklad smak tränger runt i min mun och bitterheten sprider sig bland mina smaklökar. Ögonen känns svullna och jag ser inte riktigt. Kan inte urskilja konturer, ting och människor. Allt är suddigt. Ett surr. En dimma.
Om man har gjort rolader så har man rullat dem.

I will remember your face
'Cause I am still in love with that place
But when the stars are the only things we share
Will you be there?



Febertopparna smyger sig på och jag ska nu gråta till lejon kungen. Bortsta gaddarna och urinera måste jag med göra. Nej, jag kan ju inte säga urinera. Hur fräscht låter det? Då låter ju faktiskt kissa mycket bättre. Och där förstörde jag allt.
SKjut mig i huvudet med en ....?! Jag borde i alla fall sova, så att jag faktiskt orkar ta mig till skolan imorgon. Men gud så man kan må ibland och jag tycker inte om vårdcentralen. I alla fall inte idag.
Och nu ringde min telefon. Gud, jag fick världens obehagligaste vibbar när jag såg vem det var, att det skulle ha hänt någonting. Men läget var bra.
Jag borde nog sova, känslan av oro kanske lägget sig då. JAg har i alla fall haft en sjukhelg och en sjukdag med spännande ärtsoppetillverkning och ett besök på willys. Jag fick en massa blickar. Sjuk tjej gömde sig under mössa och halsduk.

Nu dansar salta droppar längs hud..

en emma

And it won’t make sense right now.

Det som känns som om någon står på min bröstkorg.

Genom sugrör andas jag.
Lungorna krymper och jag får konstiga övertoner, när jag hostar och pratar.
Huvudet är inte med för fem öre och jag vill mest stoppa det i en hink med iskallt vatten.
Jag har inte vaknat på hela helgen tror jag.

När jag vaknade imorse fick jag något ryck, så kvart över nio eller var den kvart i nio? Eh skitsamma, runt nio imorse började jag frosta av frysen. Den är så himla fin och oisig nu! Tihi. Sen bakade jag hysteriskt mycket bröd, frallor och scones till frukost. Dock fick våran sjuttiotalsbakassistent/maskin något ryck så den spruta deg över halva köket. Inte det roligaste. Efter det äventyret så var jag helt slut. Så jag har mest gått fram och tillbaka mellan soffan, toaletten och köket. Och ikväll är det jag som hänger med frodo och gänget. Är inne på andra sagan om ringen filmen så nu ska jag fortsätta mitt nördande med morötter plus gurka och hemgjord dip och varm choklad.
Imorgon ska jag vara hemma och vara mer sjuk och räkna en massa läkemedelstal. PUSS!

I swore I'd never fall again.

en emma

Everywhere I'm looking now I'm surrounded by your embrace..

Jag hatar att vara rastlös.

Igår somna jag med en halstablett i munnen.

Jag har chipsrester mellan tänderna.

Just ja, mitt hår är fettigt med.

Saknar, alldeles för mycket..


Jag brukar inte riktigt vara rastlös, eller i och för sig har jag mina stunder men de kommer mest fram när jag är sjuk. Vilket då innebär nu, alldeles väldigt just nu. Det är INTE superkul. Med tanken på att man då har sjuttioelvatusen saker att göra och ta tag i men man orkar knappt någonting. Dock städa jag lite här hemma förut. Det var jag och den gula faran Ivar som rusa runt i lägenheten. Den ni! Fast jag kan ju säga att jag mådde ju inte direkt bättre efteråt. Fy fy fy. Får väl skylla mig själv, men det är ju så jävla tråkigt att bara ligga och glo. Extra jobbigt när man har spring i benen. OMG FRUSTRATIONEN ÄR INTE OKEJ!
GAH!
Och jag måste bara säga detta med, apropå att vara sjuk. Igår, igår hade vi tenta kvart över åtta på morgonen och sjuka jag bestämde mig för att cykla till skolan. Jag har 6 km cykelväg till skolan. SEX KILOMETER. Jag mådde inte så bra när jag väl sen var hemma. Jag skrutta runt lite här och kunde inte riktigt slappna av. Men bestämde mig för att faktiskt ta en ipren och försöka sova en stund. Det gick ju Jättebra.......... När jag väl höll på att somna så börja grannarna under oss spela värsta dunkadunkamusiken. Det vibrera i hela jävla golvet. I och för ssig var klockan tre på dagen. Men ändå. Jag som precis äntligen hade fått komma till ro. Men icke sa nicke tydligen. OMG!
Så jag gick upp för att diska och städa i kylskåpet. Jag städa i kylskåpet. Har man tråkigt då och är rastlös? Svar ja!

Och nej, jag är inte bitter.

En annan sak måste jag med säga. Jag var och handla på willys igår, med feber. Det var inte det smartaste draget jag gjort i mitt liv. Jag yra runt där själv i ungefär en timme. En timme på willys ! Och så mycket skulle jag faktiskt inte ha. Men i alla fall, runt runt runt. Jag hade ner saker och frågade personalen konstiga saker, hade ner lite mer saker. Sen cykla jag hem och dog. Herrejösses.  Fick LITE blickar på mig om jag säger så...

Måste bara hämta min sladd till datorn, annars dör den när som helst. Och det vill vi ju inte. Eller jag vill inte det i alla fall. Måste nog på toaletten med tror jag. Och åh vad jag borde duscha, är ganska äcklig. Fast det har jag hört att man får vara ibland, speciellt när man är sjuk.
Sladden var det ja..

Det är ganska bra att tiden inte syns här, för råkade lämna datorn lite längre. Eller lämnade datorn, jag kollade på annat ju. Och bytte film. "JAg gillar att den är rund men inte att den är brun!". Såg på någon nunnefilm innan. Den var bra men jag är inte riktigt på humör för sådana filmer och orkar inte med komplicerade saker idag. Det är alldeles för snurigt i mitt huvud ändå. Puss på febervibbar. Wohooo.
Fast jag såg Trassel förut, en awesome film måste jag ju faktiskt säga. Såklart så grät jag i slutet, sicken tönt jag är. Men fick veta att man får gråta, även till den. Det var dock en lagom film för mig idag.
Jag borde kanske äta lite, snart.

Måste bara säga att jag orkar inte vara sjuk. Vet inte om jag skrev det förut men nu vet ni det i alla fall. Jävla bajs. Män i skor runt om mig tycker jag ska kontakta vårdcentralen. Har varit såhär i ett antal veckor nu, mer eller mindre bra. Det kan nog vara en idé kanske. Jag orkar ju ingenting och har hysteriskt mycket nu. Ouf.
Men imorgon blir det nya tag då jag inte orkat i två dagar, ingenting gällande skolan i alla fall. Men imorgon strukturerar vi upp det! Eller jag. Jag är jag, inget vi.
Jag måste ha feber, gud vad jag vimsar runt. Här på bloggen alltså..

Nej, jag borde ge upp. Det är bara en massa ordbajs just nu. Men jag känner mig ensam och är sällskapssjuk ! JAg som skulle ut på krogen idag. Men icke sa nicke, igen, tydligen. Om ni har missat det så mango raya jävligt gott.
Ska nog äta lite mat och fortsätta vara ensam nu. Annars kommer jag bli sådär äckligt jobbigt djup, eller inte riktigt helt men komma in på något ämne och vimsa runt om det. Sådär konstigt djup.
Nu kommer jag länka en länk som ni MÅSTE TITTA PÅ! ETT MÅSTE! Dock orkar jag inte göra den klickbar så ni får kopiera och klistra in. MEN KOLLA PÅ DEN ! Man blir helt kär i dem !

Så.. Varsågoda: http://www.youtube.com/watch?v=mNE9bUa2D0c

För den som undrar så har mina senaste dagar bestått av omänskligt många timmar i skolan, panik, övat en massa sjuksköterskegrejer som att sticka lite, sätta kateter osv osv osv ( helt awesome, dock hatar jag streilkateter, jävla skit... ) tv-spelshäng, idolmys och lite andra fina och mindre fina saker. Och dessa tankar, dessa män i skor, detta kaos.
Nu ska jag äta i alla fall och drömma mig bort att någon snart ringer på dörren och räddar mig lite. Eller i alla fall gör mig sällskap. Annars får jag hämta pingu och krama honom lite extra mycket. Ja, jag är 21 och har gosedjur i sängen. Puss?

en emma

Verkar det som att det som hände förut bara var en dröm..

Om du vänder mig upp och ner så trillar allting ut.

Skitiga gummimembran. Jag smittar dig med min sjukdom. Virus, bakterier, de onda sådana, sprider sig i ditt immunförsvar och borrar sig genom dina vener, artärer och simmar runt i blodbanan. Det kittlar lite inombords.

Magen är fylld utav stekt ägg men ännu inte mätt. Drar mina fingrar, likt manshänder, genom min hårproduktkallufs och suktar efter mer varm oboy. Förmågan har försvunnit eller så är jag bara allmänt slut i huvudet. Hade gärna satt en pistol mot huvudet och tryckt av. Fast en med en vattenpistol....
Det finns saker och ting man bara borda låta vara, men saker och ting man inte kan eller borde låta vara. Men de sakerna är de som trycks undan och tas över av det där onödiga. Det som inte ens rör en längre. Det som inte ens berör en längre. Eller gör det de?

Jag är för trött för det här. Jag borde ha pluggat mer. Men jag gillar Big bang theory.

Jag vill ha mer varm oboy.
Eller tee..

Jag har i alla fall fått kontakt med min praktik, i alla fall otropeden. Det känns sådär läskigt verkligt. Det ska bli otroligt underbart roligt men sjukt jävla läskigt på samma gång. Blandade känslor. Som vanigt. Detta kaos fortsätter och jag ska nog ta avstånd från vissa saker.
Har även planerat att bli frisk. Var och storhandlade på apoteket förut. Hon var så söt som jobbade där, hjälpte mig att hitta kureramigsaker. Så nu har vi allt laddat upp.
Nej, mer oboy och sedan sova kanske?
Just det, jag måste ladda ner och börja kolla på The walking dead. Imorgonimorgon!



Mjuka läppar. Jordgubbssmak. Suktar på avstånd.
Snuddar.
Men inte mer.
Avstånd.
Salta droppar åker slalom längs mina kala kinder..
Jag tycker bättre om hallon..

en emma

Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Det var länge sedan jag lyssnade på Kent.
Hade nästan glömt bort dem.
Jag hade glömt bort dem.

Det sjukliga inom mig bröt ut idag och jag kunde verkligen inte ta mig upp imorse. Hat mest legat under täcket eller en filt någonstans i lägenheten och hostat och vägrat plugga. Eller det handla väl mer om att inte orken fanns där. Men jag försökte nu ikväll, det gick helt awesome och jag slängde ner huvudet i bordet och skrek lite tyst. Panik? Nejnej.. Imorgon kopplar vi bort kroppen, vägrar vara sjuk och kör hårt enda fram till jul.
Fick dock myssällskap i några timmar i soffan. JAg, cajsa och big bang theory i några timmar. Det var en bra räddning av dagen kan jag säga. Det var nog min dag. Ätit har jag med försökt att göra i och för sig.. Börjar bli lite hungrig nu, men det ignorerar vi, tills imorgon.
Jag hade även tänkt att bli listkvinnan, hon med listorna helt enkelt. Plus att tydligen har vi våran sista föreläsning den 22e december för i år. Ibland vill man bara pussa skolan extre hårt på munnen känner jag lite spontant.

Sjuk och bitter tjej säger hejhejhej...


Det där med att fly känns lockande.
Dock löser det inga problem.
Inga alls dessutom.

Vad tänker du på just nu?

Nej, jag bode stänga av här. Plugga lite innan jag somnar.. Eller ska man bara läsa en bok för en gångs skull och koppla bort världen lite? Det kanske skulle vara något. Känner mig även duktig som faktiskt ligger under täcket sedan tjugo minuter tillbaka och NU är klockan 22:00.
Klapp på huvudet?
Fast den hade visst blivit 22:20 innan jag blivit klar, av någon konstig anledning..

Frustration är inte min grej.
Men jag ler ändå..

Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till mig
Du är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...

Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv

Nu. Sova. Godnatt.

en emma

 


Waiting for the hint of a spark..

Det där med pluggeri har inte varit min grej denna helg.
Inte någonstans.
Paniken slog mig halv åtta förut, nu ikväll.
Så jag hoppade i skorna och vandra runt bland Örebros mörka gator i en och en halvtimme tills jag hamnade på norr och fick komma in i värmen en stund. Sedan blev det power walk i högklass efter kungfu panda t mys, Tänkte skriva tvåmys men det hade blivit lite knas. Allt, alla ord, kanske skulle suttit ihop istället? Kungafupandatvåmys. Det kändes bättre.

Jag måste få iordning på min sömn.
Min sömnrutiner.
Och imorgon ska jag köpa dagbok.
Samma dag som allt börjar.
Fast min helg har varit bra. Den har bestått av hysterihostningensomjagfått, en massa mys ute i skogen med myssällskap och tacos, bio med fina människor, lite plugg och allmänt okaos för en stund. Jag gillar mina helger nu för tiden. De är inte så hårda längre. Haha. Jag börjar bli en liten mjukis. Men mjukisar är fina dem med, en mysmjukis. Snart börjas det med bingolotto, pass på!
Eller okej.. Kanske inte..
Eller?

Jag kom på mig själv att le,
och det kändes bra.

Jag som knappt kan hålla kaktusar vid liv. Vad hände här egentligen?

Det var jag och svampen som gunga denna söndagskväll..

Damn, it feels good to look good...

Nu ska denna spillevink sova och vägra morgondagen.
Godnatt.
en emma


Tror du vi kan ropa efter någon med förstånd ?

Ca hundra personer om året kvävs till döds av delar från kulspetspennor.
Jag vet inte riktigt om .. Eller jag vet inte riktigt vad man ska säga, finner man ord?
I och för sig skulle jag kunna ha varit en av de personerna ( PEPPARPEPPAR NEJTACK) då det rär helt awesome att tugga på pennor. Dock är det ju förvånandsvärt att jag inte slagit ihjäl mig hittills och brutit alla ben i min kropp, men ja. Apropå pennor liksom.

Jag tänkte nog mest säga.. Att.. Jag vet inte. Jag har haft två hysteriska pluggdagar men de har ändå varit väldigt fina. Jag tycker om att ha fina människor runt om mig, som bara finns där. Finns och är, lyssnar och skrattar. Bara är så himla bra. Plus att jag börjar tycka om läkemedelsberäkning. Något är fel på mig, men jag gillart. Eller ja. Någon måste ju vara som mig liksom.
Tycker om mina varahemifrånheladagarna dagar jag haft den senaste tiden, eller de senaste dagarna. Det finns inte liksom så mycket tid för kaostankarna. De finns där men liksom svävar.
De där med saknad, hysteri, kaos etc etc.

Igår var det plugg och brädspelskväll.
Idag var det KTC, plugg och en oerhörd välbehövligt lång fika med fina jessica.
Vi bara prata och prata och prata och prata. Så himla skönt ! Bara prata av sig. Inte tänka, bara prata.
Jösses..

Man är extra charmig på oförberedda bilder i glasögonaffärer...



Nej. Emma borde sova. Städ och pluggdag imorgon ! Och nu kan man tydligen ha videosamtal på facebook..Puss? I alla fall godnatt..

en emma

Jag undrar om någon ser, att clowner inte ler..

Det rullar.
Men jg orkar inte vara småsjuk.
När ska jag få röra på fläsket och börja med det jag är bra på?
Mår bra av..
Dock gillar jag mitt kaosliv, det börjar komma igång.
På riktigt.
Gråter gör jag med fast det är positiva tårar.

Igår fick jag latte och latteskum. Jag ska nog börja här lite mer. tihi..


Men nu... SOVA !

Föresten.. Jag och sambo nummer två kollade på fotbollen förut. Såklart det blev målkaos när jag gick iväg för att borsta tänderna. Vad annars liksom? Det hände i somras med. Tror det inte är menat att jag ska se på fotboll. Men gött är det allt ! Moha.
Imorgon blir det full rulle. Och då börjar livet.
Men nu ska jag sussa och inte flytta sängen sjuttioelva meter från väggen.. Vad gör jag när jag sover egentligen? Jösses... Nej, godnatt !

en emma

I wanna make you happy.

Jag tror jag har blivit hundra procent oteknisk på äldre dagar.
Eller kanske hundratio till och med. Det är fruktansvärt, fruktansvärt sant dessutom.
Och jag har en sådan hemsk huvudvärk just nu, men jag orkar verkligen inte gå och rota fram en värktablett, dock kommer jag nog göra det snart ändå. Vare sig jag vill eller inte. Herre min jag vet inte vad...

Jag hatar itunes.

En lång dag i skolan idag, och en lika lång och nästan ännu längre väntar imorgon. Skjut mig i huvvet med en... ?! Nej, men det rullar. Mycket att göra men vad ska man göra åt det? Kämpakämpa ! Jag tror jag har feber, för gud vad det snurrar i huvudet. Puss? Eller kanske inte, eller jo.. Kram ? Pusskram!
Jag borde sova.. Skulle inte börja skrivit här nu, idag. Ordbajs.. Inget vettigt..


Med tjugotre matlådor i frysen säger jag godnatt. Och jag måste skaffa en pingvinbok..

en emma


Is that alright with you ?

Igår skulle jag slänga mig över soffan efter en kudde som fick ben och ville smita. Istället missa jag soffan och hamna rätt på golvet. Klockan var runt tolv på kvällen och jag hade endast cola i kroppen om man ska nämna drycker. Jag tänkte bara säga att jag är smidig.

Jag saknart...
Jag tänkte nog mest bara säga det.
Nu ska jag torka näsan och dansa vals med john blund bland stjärnorna.
21:59 låg jag under täcket, kors i taket känner jag.
Och jösses vad min mage låter nu.
Godnatt..

en emma

They always fly back to be..

Jag har ätit alldeles för mycket choklad.

Fötterna dansar på det kala köksgolvet och i munnen smakar det en bitterhet av honung och gammalt vanilj tee. Grönt faktiskt. Höften knakar onormalt mycket, om den ens ska knaka egentligen, och det känns som om någon drämt mitt huvud i väggen sjuttioelva gånger. Dock slog jag bakhuvudet i bussluckan förut idag. Imorgon kommer jag nog att förgyllas av en fin och öm bula.
Det regnar sjukligt mycket ute. Och avloppsbilen har stått utanför huset bredvid oss i över en timme nu.

Jag har nog insett en hel del denna helg, speciellt idag. Om hur andra funkar och om hur jag funkar. Jag fick se den jag r, fast hos en annan person. Och då insåg jag hur jag faktiskt kan ses, på em viss del av mig. För egentligen har jag inte någon aning om hur jag uppfattas, inte helt och hållet. Sen har jag även insett värdet i att berätta saker, och att jag själv måste börja berätta saker. Skita i om folk bli sårade eller inte. Nu menar jag inte att vara elak utan ärlig med en viss finkänslighet. Men jag orkar inte med att låta folk trampa på mig, att jag sitter där och är så jävla förstående. För hur kul är det egentligen? Jag kan själv bli arg på sådana personer, och så är jag själv likadan. Jag insåg det idag, värdet av att säga saker till folk. Både bra och dåliga saker. Jag stoppar nog mig själv i rädslan om att förändras och vad andra egentligen ska tycka. Men tycker det de sämre får de väl säga det.
Jag har tänkt på detta om och om och om igen i år. Men jag har nog aldrig riktigt lyckats övertyga mig själv. Visst , jag kommer alltid vara den där snälla toffeln som vill alla väl, men det där att vilja väl och inte säga saker kan bli så himla fel. Vilket det har blivit, gång på gång. Har jag vunnit något på det? Visst, till en viss dels folk förtroende. Jag går inte runt som en skvallertant. Men samtidigt säger jag inte vad jag tycker och känner. Blir så jävla frustrerad på mig själv. Visst detta kanske är fel forum att skriva det på men jag känner att jag måste få ur mig det. Och göra någonting åt det.
Att man kan se en själv framför sig, fast hos en annan person. SJukt läskigt, men samtidigt lärorikt.

Och jag är sinnessjukt mina föräldrar. Jag har blivit hälften mamma och hälften pappa. Det är ju bara galet. Eller det är nog 40 % av både och 20 % har jag utvecklat själv. Typ.
Nu måste jag plugga lite tror jag. Läkemedelsberäkning, wiiiiiiiiiiiiieieieiieieieieieieeieeeieiiieiie.
SKA VI KÖPA SKOR WOHOOOOOO?!?!?!??!?!?!
Ouf..

DOCK! Jag har haft en underbart värd och mysig helg i Norrköping. Det var ett bra val att åka hem. Renéemys, mammamys, pappamys, nathaliemys, ciccimys och allmänt jättemys.
Puss?

Kaoskaoskaos, det är bara förnamnet..

en emma

I let it fall, my heart..

Jag mår nästan lite illa.
Eller jag mår ganska illa.
Jag åt nog alldeles för mycket svamp. Stekt svamp på smörgås, åh det är så underbart. Så himla underbart gott men gud vad inte min mage tyckte om det.
Gud vad ont i magen jag har.

Jag vaknade av att en fin sambo knackade på min dörr imorse för att kolla om jag levde. Dock hade jag bett henne om det men kände att jag behövde en extra väckare imorse för att faktiskt komma upp. Vet inte vad det är med mig riktigt. Svårt att sova och vakna helt förstörd. Det känns inte helt okej.
Det resulterade även i att jag krocka med två småtjejer på en cykel när jag trampa till skolan. Alltså gud. Haha.
Först kom det ut en cykel från ingenstans som jag hann med att se, men sen kom det en till. MEN! Jag överlevde. Men jösses. Krockilikrock. Haha. Sen har det hänt massa andra smidiga saker idag. Helt borta har jag varit. Slå mig lite så att jag vaknar ? Tack ?

Pastasallad är gott och jag har satt sond på en docka idag.

Jag har i alla fall haft en bra eftermiddag. Bussresa från Örebro till Norrköping, då jag fick sällskap som gjorde att tiden gick väldigt fort. När jag landa i Norrkööööping så möttes jag av en glad far som bjöd på pizza och öl. Sedan kom mamma och hämta upp mig och skjutsa mig till stan. Har spenderat min kväll med min favorit Renée som jag saknat otroligt mycket. En fin vän, så himla mys att umgås med henne. Sen blev det idol med henne, liza och lisa. En bra fredag med lite mammamys på slutet!
Min dag, kaos. Mitt liv kaos. Men, jag gillart. Ibland i alla fall.
Kan ju även meddela att idol var värdelöst ikväll, men få undantag och det var nästan mer spännande att kolla på ett fiskprogram "den kriminella fisken". Typ.
Avslutningen på kvällen gjordes av en fin norrlänning i telefonen som gjorde mig sällskaps i den onyktra norrköpingsnatten. Jag gillart, nykter ser alla onyktra mest mysiskt patetiska ut. Men det kan vara charmigt det med. Det var mys att praata i telefon i alla fall. Sällan jag har långa fina telefonsamtal nu för tiden. Mer sånt jatack..

Antingen har Renée pygmefötter eller så är jag en jätte..



Och jag höll på att elda upp min tröjärm förut. Har även spillt hysteriskt mycket mjölk över halva köket.
Nu ska jag sova, i den gigantiska bäddsoffan, med tvn i bakgrunden. För fy så trött jag är. Pratar bara gojja, mer än vanligt. Yrar i nattmössan? Jössenammen.
Och gud vad konstigt det är att vara i norrköping igen. Helt galet. På både gott och ont..
Jag vill kunna stänga av. För fyfan vad jag tänker nu för tiden. Kan man inte bara låta sig själv känna? Känna efter. Tydligen inte..
Jag måste nog rädda mig själv lite. Eller någon som har en flygmaskin och kan rädda mig lite?
Kanske inte..

en emma

Hoppas du hör mig, vart du än är..

Paniken sprider sig.

Jag kan verkligen inte hantera stress.
Antingen får jag ågnest och blir hysterisk.
Elle så blir jag helt lam.
Jag kan inte hantera stress helt enkelt.
Den tar över, på något vis..

Det är konstigt hur vissa situationer kan påverka en så pass mycket.
Utan att man inte ens behöver vara inblandad.
Eller hur människor kan påverka än utan att ens veta om det,
utan att de ens finns där.
Varken fysiskt eller psykiskt.
Eller de finns väl där psykiskt, egentligen.
Jag har nog bara en konstig kväll tror jag.
Helt enkelt.

Eller?

Puss?

Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?
Står du som jag, på din balkong och vilar i kaoset som var?
Hallå! Är du där? Hallå? Hallå! Finns det nånting kvar?


Jag orkar inte panika utan borde sova. Vi tar tag i alla bekymmer imorgon. Nu blir det att mysa och krama ihjäl pingu fram tills john blund vill dansa med mig.
Eller våran nya lilla inneboende kanske vill dansa vals med mig... Han jag slängde in i skrubben.. Tihi. Nej. Nu blir det film. Och inte tills jag har något vettigt att skriva, säga. Utan tills jag somnar och vaknar. Typ. Nej jösses. Jag fungerar inte riktigt nu. Bara ibland. Väldigt sällan. Men jag lever ändå.
Ska vi köpa skor, WOHO!?

Jag har i alla fall gjort tio matlådor idag och haft världens onödigaste föreläsning. Trillat från sängen gjorde jag i helgen med. JAg är smidigheten själv måste jag meddela. Ont gjorde det iaf... ( haha jösses...)

Sova..

en emma

ljug och kyss mig hårt en sista gång

Jag är för trött.
Borde sova.
Men min helg har varit helt awesome.
Sambonummertremys.
Marieberg med Jessica.
Finsittning.
Heaven.
Bakisdag med Evelina.
Söndagsmys med Jessica.
Jag gillart.
Puss?



I saw mom and dad making out
realizing for the first time
they were human

call me if you want me back again
call me if you need a second chance
call me if you want me back again
call me if you need a second chance..


Män i skor är ett mysterium..

en emma

Take me anywhere, I don't care..


Ett andetag.

Ett hjärtslag.

En blick.

Världen stannar upp.

Snart?
Nu?   
Nu..!


Don't try to fight the feeling,
Because the thought alone is killing me right now.

en emma

RSS 2.0