They'll name a city after us

Jag har precis ställt mina filmer i bokstavordning.
Jag gjorde ett bra misstag att beställa nya filmer för alldeles för mycket pengar häromdagen.
Jag har beställt ny parfym, fast samma parfym som vanligt egentligen.
Jag har städar min garderob.
Jag har sprungit runt som en yr höna idag på jobbet hela dagen.
Jag har bestämt mig för att sluta snusa.
Jag måste börja röra på mitt fläsk på riktigt från och med imorgon.
Jag är sugen på glass.
Jag har namnsdag idag.
Jag har bestmt mig för att skriva min bok på riktigt, det ska bli en bok, på riktigt.
Jag måste storstäda min lägenhet, gärna imorgon.
Jag borde börja plugga.
Jag måste börja planera mitt liv.
Jag menar nog egentligen strukturera upp mitt liv.
Nu har jag bara 10 % batteri kvar på min dator.

Några veckor kvar att jobba, studentlivet börjar igen och jag ska bli med katt. Nu ska jag springa på toaletten, rota i frysen efter glass och mysa länge i soffan framför big bang theory eftersom jag är ledig imorgon. PUSS !

en emma

För jag har lurat mig själv för många gånger nu..

Efter ännu en hysterisk morgon så insåg jag att jag kanske borde notera lite här på min blogg. För gång på gång säger jag till mig själv att jag ska börja blogga mer. Det blir flera blogginlägg om dagen i en liten period och sen försvinner jag. Jag är nog en periodare på riktigt, gällande allt helt enkelt. Ibland äter jag bara en viss maträtt eller lyssnar på en viss låt hur länge som helst eller gör samma saker en viss period och sen så slutar jag tvärt med det och börjar med någonting annat. Det är lite så jag jobbar verkar det som. En annan del av Emma helt enkelt.

Inatt var jag en rockbillybrud med långt oranget hår och världens sminkning. Idag är jag en nyduschad Emma med en kaffekopp framför mig efter en kaosmorgon i duschen. Jag har precis lyckats duscha halva min hall och bloda ner hela duschen i mitt försök att smidigt raka benen. Jag tror inteatt ordet smidig finns på min karta, inte någonstans. För när jag väl försöker blir det ändå bara fel och slutar i kaos. Det är ju såhär att min dusch är en gammal garderob och duschslangen passar inte i min duschhållare. Samtidigt måste jag starta duschen lite innan jag väl ska hoppa in i den för att det ska bli varmt. Det som då händer är att duschslangen hamnar på golvet och sprutar rätt mot dörren som då är stängd. Men någon gång måste jag ju faktiskt öppna dörren. Halvt påklädd blir både jag och hallen helt dygnsura och jag känner hur mitt braiga morgonhumör sjunker ganska rejält. Always look on the bride side of life? Doduuu...
Eller? Ilandsproblem for the win helt enkelt!

Erky och Perky. Det var länge sedan jag kollade på barnkanalen, hade även där en period då jag alltid kollade på barnkanalen. HEjjagärfaktisktövertjugo, faktiskt.. Lite i alla fall. Men nu för tiden är det ju bara konstiga barnprogram. Vad hände med björne, richard scarys äventyrsvärld och noahs ö? Det var fina tider det. Och bara tala om de fruktansvärt braiga julkalenderna och ommarlovsmorgon. Fina minnen , fina tider. Nu tittar jag på insekter som rappar och dricker kaffe. Ganska fint det med egentligen.

Nu för tiden trivs jag och idag bara med ruffsigt hår, en kopp kaffe och fin musik. Ibland kan så lite göra så himla mycket. Igår var jag helt slut efter jobbet, tror jag går in lite för mycket men jag gillar det. Jag trivs, jag till och med mer än trivs faktiskt. Med allt. Jag tycker om läget i mitt liv just nu, för et är så att jag faktiskt känner mig lycklig, sådär lycklig på riktigt så att det känns i hela kroppen. Bara det är ju helt jäkla galet.
I min värld har man alltid trivts och gillat läget, oavsett hur det än har varit. Men jag har nog insett att man faktiskt inte alltid kan gilla livet, det finns så mycket mer. Så mycket mer att upptäcka och känna. Sådär på riktigt. För känns det inte på riktigt så är det inget att ha. Visst kan man gilla läget i perioder ( som alltid, så som jag är) men någon gång måste man komma ifrån det med. Man har alltid saker att ta tag i, det kan jag inte neka till. Det finns saker inom en som alltid kommer finnas kvar och man kan alltid jobba med sig själv. Men man måste inse det, vilja och gå efter det.
Men jag är idag lycklig, lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag OCH söndag. Det är så det ska vara helt enkelt. Lycklig, galet kär och glad. Baby jag tror jag är kär... Jag vet att jag är kär !


Jag har världens finaste Linnéa


Årets första dopp


Bara för att du får mig att känna sådär otroligt mycket, i hela kroppen.
Och är sådär galet kär.

Och nu är det konstiga fiskar på tvn. Fiskar med pannband...

Nej, dricka upp kaffet, dölja min rakbladssår på benen och göra något vettigt innan kvällsjobb kanske? Prima skinka, jappjapp ! OCh lite tjillevippen på det med !

en emma

RSS 2.0