And I am left while the tears fall.

Jag har blivit terroriserad av mygg. Jag har verkligen myggbet över hela benen, och vi ska inte prata om fötterna. Jag satt ute i mindre än en timme och blev ihjälbiten. Jag ser framemot natten kan jag lova. Det kommer inte alls att klia. Nej nej nej.. OMG säger jag bara. Jag tycker verkligen inte om mygg, mygg och sniglar. Fy i hela friden säger jag bara. De är inte helt okej. Och så har jag gått på utedass, den ni. Det var ganska mysigt faktiskt. Att sitta där i halvmörker bland spindelnät och fuktigt toalettpapper. Det är en viss känsla. Det här låter ju helt sinnes men det var faktiskt mysigt. På riktigt. Lite annat än att gå in på en äcklig toalett och sitta i et badrum och uggla. Nu lyssnade jag på vinden, på fåglarna, tystnaden. Jag är en tönt men ganska stolt sådan med. SÅ JA. Dock dessa mygg, fyfan.
Men. Det finns faktiskt ett bra men. Men, det har varit en mysig dag, en otroligt mysigt dag. Jag, pappa och mamma ute vid pappas landställe. Jag och pappa tjoppa in i biln runt halv ett, hämta upp mamma hos henne och åkte ut. Mitt i ingenstans. Vi prata, umgick jag plugga, ppap styrde på landet, mamma chilla på gräset, vi åt. Vi hade det bra. En bra dag och nu blir det kaffe och plugg. Jag vill nog inte säga mer en så. Jag tänker ta vara på den här helgen istället. På riktigt. Sen, resten, det löser sig på något sätt. På både gott och ont. Om tjugofyra timmar börjar jag jobba.
Energiomsättningen nästa!

KOSSERA I HAGEN !

Jag tror han var lite arg på mig. Jag sprang ut från bilen för att fota

han lite, då låg han och vila så fint. Men så fort jag kom fram så ställde

sig han upp och börja frusta och trampa. Då prata jag lite med han, sa hejdå

och hoppa in i bilen igen. Kossor är söta och jag är fullständigt normal.

Och gud vad min svenska var dålig var här, han han han. Herregud.

Puss ?


en emma

But if you give a little love, you can get a little love of your own..

"Du ska inte öppna kylskåpet hörrö du"

Jag förstår inte mig själv. Igår så la jag in två öl i frysen för att de skulle svallna lite fortare. Lägg märke till frysen nu. Jag glömde ju såklart bort dom och nu när jag skulle öppna frysen på morgonen så var det öl överallt. ÖVERALLT. Frusen öl i hela frysen, för burkarna hade såklart spuckit och fick sedan ligga och pysa hysteriskt i diskhon. Och inte nog med det. Nyss skulle jag öppna kylskåpet och ta ut en matlåda och lägga i frysen, som nu stinker öl.. I alla fall, med mig ut får jag en skål med bär som hamnar över hela golvet. När jag plockar upp de där himla bären så spelar de sommarplågor på radio, snisnasnappi skithögt i bakgrunden. Det kändes ännu mer fint då. Herrejösses. Haha.
Det är i alla fall gott med pannkakor, sylt och glass till frukost. Och nu blir det en heldag på landet med pappa och mamma, den ni. Pluggpluggplug.
Och gårdagen var väldigt fin den med, öl och mysigt sällskap. Jag gillart.

Men jag är ganska fin ändå. Puss ?

en emma

Jag önskar att ditt vin blir till vatten.

Jag har sovit ut.
Jag har fått min bakispizza.
Jag är kissnödig.
Jävla regn.
Jag måste kissa.
Nej, nu kör vi igen!

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Jag tror mitt hjärta blöder.

en emma


Indeed a fool am I

Gårdagen med stort G. Ett stort jävla G dessutom.

Vaknade i panik när klockan ringde halv tio imorse och insåg att jag faktiskt bokat klipptid till halv elva. Direkt kände jag hur jag vill gömma mig under täcket och bara skita i det. Boka aldrig klipptid tidigt en lördag, inte mitt smartaste drag kan jag ju säga. Som en levande askkopp kliver jag upp från sängen och känner hur allt snurrar. Är jag vaken ? Är jag nykter? Nej jag är inte vaken men nykter är jag, nog. Staplandes in till badrummet känner jag hur dåligt jag verkligen mår. Illamåendet sprider sig, huvudvärken är extremt och jag vill mest lägga mig på golvet i fosterställning. Ändå kände jag leendet på läpparna. Vilken underbar kväll det blev igår. En sådan kväll som ibland behövs extra mycket och dyker upp när man minst anar det.
Jag lyckades i alla fall ta mig upp och ut genom dörren. När jag väl sitter hos frisören känner jag ännu mer hur dåligt jag mår. Vad gör jag där? Varför? Varför? VARFÖR?!
Frisören ropar på mig, frågar hur jag vill ha det och tvättar mitt hår. Gud så himla skönt måste jag säga. I hopp om att frisören skulle prata mig till liv blev jag besviken. Gud vilken tråkig frisör, hon sa ingenting.  Förutom när hon fråga hur jag ville ha det. Och sen på slutet klaga hon på värmen i deras lokal. En tråkig sådan. Så jag satt och fnissa åt tanten och frisören bredvid istället.
Jag kom hem och såg ut som en potta i huvudet. Fram med plattången och håret fixades. Det blev helt okej ändå. Faktiskt.

Och nu till gårdagen. JAg jobbade fram till tre och tjoppade hem helt genomsvett på min lilla rosa, in i duschen, laga mat och nu insåg jag ju att jag kanske skrivit om det. Till kvällen ! HAha. Jag tjoppade iväg lite småfixad för att ta en öl eller två med fröken denise. Gud vad jag saknat henne. Vi sätter oss vid världens bar med kaffe och öl. Efter en stund så ska det beställas in mer öl, denise fixar och jag springer på toaletten. När vi väl kommer tillbaka sitter det ett liteäldre par vid våra platser. Jag går först och vet inte riktigt vad jag ska säga eller göra. Vi pratar lite och jag kunde ju inte skjutsa iväg dom. Någon minut senare kommer denise fram och man ser hur hon har laddat för att vara arg. Till slut får paret sitta kvar och vi böjar prata sådär småstelt. Det blir bättre och bättre och det visar sig att de är hur jävla goa och sköna som helst. Vi sitter i timmar och pratar, beställer in öl, de beställde in shots till oss fyra och det var bara helt underbart. MAn borde göra mer sånt, sätta sig vid okänt folk. Svenskar och deras space alltså.
Sedan vill de ha med oss till hugo, där varken jag eller denise kommer in. Vi gör ett försök, men det sket sig så vi kramar varandra hejdå ochjag och denise drar oss till munken för mer öl. Fulla och glada tjejer tränger oss in bland folk och hittar två schyssta stockholmare. Vi börjar prata och drar sedan ner mot hugo igen, fast nu till Puls. Det blev en spontanutgång med två främmande människor, som var helt lyckat. Sedan blev det efterhäng hos en av killarna och det bjöds på öl. En väldigt vinlgande emma kom hem runt fyra halv fem och härjade för mig själv.
Jag vet inte vad jag skulle göra men från ingenstans flyger kannan med fldersaft ut från kylskåpet och landar i tusen bitar på golvet. Så där står jag halvnaken och full med en sopskyffel och kladdar med saft och glas.
Och vad gör jag? JO! JAg kliver ju runt i glaset och trampar så att jag får glas i foten, så det böjade ju blöda helt hysteriskt.  Inte nog med att det var saft och glas överallt, nu var det blod överallt också. Jag sket it så när jag vakna förut var jag ju tvungen att städa upp skiten. Fatta inte vad jag gjorde igår, städa gjorde jag ju inte iaf. Herre min gud. Blod överallt alltså.

Glasglasglasglas...

Det var i alla fall en helt underbar kväll igår. En gla och full emma, en glad och full denise. Mer kan man inte önska sig. Vi prata ut, vi umgicks, vi träffa nytt folk. Det var bara helt awesome. Det behövdes, vi båda behövde det. Bara släppa allt. Nej, gud vilken bra kväll. Och det var så värt att må dåligt idag, så himla värt. En sån här kväll var det länge sen man hade. Jag njuter, kommer njuta och skiter i resten. I alla fall just nu.
Och just nu sitter jag med mina bakispannkakor, glass, sylt, cola och choklad framför tvn och bara är. Det verkar som det blir öl ikväll med, herregud.
OCH när jag skulle bära in glass och saker i vardagsrummet så snubblar jag på någonting, matten eller vad det var så allt flyger, jag flyger och hamnar halvt i soffan. Inget glas på golvet i alla fall. Jag förstår inte hur jag lyckas alltså. Jösses.



Och jösses vad jag skriver. Men nu ska jag fortsätta med mina pannkakor, vila, plugga och öl igen med min fina sambo. I min nya frisyr dessutom, och jag ser väl inte riktigt ut som en potta då. Eller jag känner mig som en potta, en bakispotta. Och bilden blev ju awesome, men det bjuder jag på. Puss?


en emma

Even the stars refuse to shine..

hej.


en egoist.


utan självförtroende.


eller självkänsla.


fast jag är ganska fin ändå.


och lite speciell.


eller mer sjukt jävla konstig men jag har allt min charm.


min choklad är slut och jag orkar inte sitta och stirra i mina skolböcker längre.


och just nu skiter jag i koagulationssystemet.

You're a part time lover and a full time friend
The monkey on you're back is the latest trend
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

I kiss you on the brain in the shadow of a train
I kiss you all starry eyed, my body's swinging from side to side
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you..

 

en emma


Vill höra samma sång, där allt blir bra imorrn..

Jag har precis lagat awesome mat ännu en gång och sitter med hårinpackning i huvudet och funderar på mer mat. Mera mat.. Jobb fram till klockan tre och nu är jag ledig i två hela dagar. Jag tänker inte slå mig ner i soffan idag kan jag lova, då kommer jag slockna som ett litet barn och det vill vi INTE. Inte någonstans.
Ikväll ska jag mysa med min lilla denise. Fika, öl, en norrköpingskväll helt enkelt. Det blir bra, hon är bra. Tror vi båda behöver ventilera oss lite dessutom. Kör, bara kör ! Eller något. Mer mat var det va ?  Sen borde jag duscha ut skiten jag har i håret. HAr en slickad bakåt frisyr, det ser ut som om jag har sjuttioelva liter wax i håret. Smeeeexigt värre, smexigt..
Dags att skölja ut det jag, sitter ju bara och smetar ut det på fingrarna. Typ.



Och jag är väldigt snygg i arbetskläder, speciellt kvart i sju på morgonen. Mycket attraktiv måste jag medge. Blir nästan lite till mig.. Mums..
Jag hatar dessa kläder måste jag ju säga. Inte bara för att man ser ut som en stor risig sopp säck så är de täta som jag vet inte vad. Inte nog med att det är skitvarmt på jobbet och man springer runt som en yr höna i princip hela tiden, så måste de vara sjukt täta. Ingen luft någonstans. Puss på att vara en vit sopsäck hela sommaren!

"Jag tänker på penisen, jag tänker ofta på den.." Alltså Hanna Hällqvist, helt underbar. Hannas perfekta supersommar och jag gillart. Nu pratar jag radio och p3 ( som vanligt..). Fint är det, mycket fint !
Och gud så gott det var, matilimat. SJukt mätt blev jag dessutom. Kaffesugen är jag, men orkar man?
Jag måste bara men jävla i hela havet vad jag har börjar dricka kaffe. Jag får skylla på jobbet. Jag dricker ingenting hemma men en kopp på jobbet vid sju, sedan blir det två stycken runt nio halv tio. Sedan blir det oftast en vid rasten man har runt elva tolv. När klockan slår två någonting blir det oftast två koppar till för rapporten. Så ungefär sex koppar kaffe innan klockan slår halv tre, och jag brukar kanske dricka några koppar i veckan. Den du! Ni.. Nej, jag vet inte riktigt. Jag är mätt, trött, frustrerad, pepp, glad, ledsen, bitter, övertrött, stel och allt annat. Stoppa huvudet i badkaret nästa? Det blir nog så.

Jag vill skrika.
Skrika så att rösten spricker.
Så att saliv sprutar.
Så att lungorna värker.
Bröstet dunkar.
Jag kan inte skrika, det tar stopp.
Skrik åt mig ?

en emma

Fått en flaska i huvvet..

Nu blir det ligga med p3.
För sista gången.
Ett big NO !
Eller jo, sista gången men gillart inte.
Jag borde nog egentligen bara sova.
Läste om könsorganens blodfyllnad förut, mycket spännande.
Ska upp halv sex imorgon.
HALV SEX..!
Tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en..
Något är som sagt fel på mig, överallt och ingenstans.
Godnatt?
Om en stund..

en emma

But tell me now where was my fault, in loving you with my whole heart?

Jag borde kanske sluta och börja istället.
Sluta helt och hållet, eller bara för andra.
Börja, istället, på riktigt.
Gud vad gott det är med vindruvor egentligen. Helt galet.
Helt galet jävla gott.

Allt snurrar, allt är verkligen snurrigt. Som en trasig bergodalbana. Och lite som en halvdiskad tallrik, går att använda fast man inte rktigt vill för hur fräscht är det egentligen ? Fy bubblan vad trött jag är.
Det är seriöst något fel på mig. Eller det visste jag, ni, redan men jag bara sover. Nu somna jag igen efter jobbet, två tre timmar. En kvart blev en halvtimme som blev en timme som blev två som nästan blev tre. Men nu sitter jag här i alla fall, med mina hörlurar, choklad, flädersaft, vindruvor och plugg. Det är så det ska vara, det är så vi vill ha det.. OCh min mobil har ringt som in i idag, alla möjliga män i skor vill mig något. Det är väl mys, på både gott och ont. Oväntade samtal, missade samtal, pratiga samtal etc.
Lite mera saft kanske ? Jatack. Och påvägen till kylskåpet knaka ena sidan av svanskotan ? Suck på min kropp..

Imorse ville jag inte upp, inte någonstans. Herrejösses, fast det kanske jag skrev förut ? Och skrev jag att jag var som en levande vattenpöl när jag kom hem ?  Det gjorde jag nog. Jag vet inte men jösses vad det börja regna från ingenstans, det var ju bara helt galet.
Jag borde kanske bara gå och lägga mig egentligen ?  Fast måste göra klart den här tentan i alla fall. Jag kanske ska läsa lite? Har börjat om med en bok och den ska fan i mig läsas ut. Nu, snart, i sin om tid, eller i sinomtid kanske.

Jag längtar till helgen, ledighet och öldejter. Det blir nog en bra helg. Öl, män i skor, klippning, plugg och jag får sova ut lite på morgonen. Det är ingen hitt om man heter emma och gå upp halv sex om morgonen. Jösses vad drygt det är. Fast förra helgen var det lite fint, mötte fulla män i skor kvart över sex när jag rulla iväg på min rosa lilla cykel.  En som vingla riktigt mycket, helt galet. Men det kanske ska vara så ? Ibland är det tillåtet.

Jag vet inte om du tittar in här någongång. Men fan vad jag saknar dig..

 

Nu ska jag fortsätta med frisättning av galla och vad som händer i tolvfingertarmen. Det är sånt som märks när jag ger upp och slänger mig i sängen. Fast jag är sjukt sugen på promenad, och egentligen borde jag. Rensa lite. Men känner att jag kanske mer borde sitta här en stund och sen sova. MEn frisk luft hade varit skönt. Balkongen en sväng innan jag somnar blir det nog. JAg gillart. Och så tänkte jag dansa tryckare med john blund inatt, eller vals är på något sätt mer mysigt. Dansa vals bland stjärnorna..



en emma

Hopp är en illusion, att falla är tradition.

I försök till att läsa aftonbladet och samtidigt kolla på något norskt program på tvn så misslyckas jag ganska totalt och vill mest bara sova. Jag vill slänga mig på en filt på gräset och mysa under solen. Sova, vila, slippa tänka. Men istället måste jag tjoppa till köksbordet och plugga kvällen och natten lång. Kaffebryggaren nästan ?
Jag blir jobbigt fisig i magen av all choklad men det är det värt. Måste ju trösta mig på något sätt. Fast jag borde sluta, sluta äta choklad. Och inte bara för att jag blir fisig. Fisig. Fisa. Fisig. Tror jag aldrig har skrivit det ordet, inte såhär i alla fall. Haha jösses, fisa. Nu sitter jag och småfnissar för mig själv. Jösses vad trött jag är. OMG OMG!
Gah , skjut mig i huvvet med en..

Och nu sitter pappa och puffar en cigarett där ute, inte helt okej om jag säger så. JAg vill bada men fick bada i regn förut. Idag har det varit en jobbdag och jag har klantat mig som vanligt. Fast inte sådär extremt. Idag flög jag inte in i något handfat i alla fall. Alltid något antar jag ?
OCH ! JAg vill bara försvinna lite just nu, från allt. Rädda mig med en flygmaskin ?

Jag måste plugga och göra kaffe, eller kanske tvärtom..
Antar att jag återkommer när jag är mer bitter.
Tjillevippen!

en emma

Vad ska jag sjunga?

Det är ganska skönt att inte tänka så mycket. Jag gillar att kallprata med mina gamlingar, springa efter tanter som dansar runt med toalettstolar och sitta och hålla handen vid tvn. Jag tycker om mitt jobb, trots att man gör det man gör ibland och är som ett svettvrak de timmarna man är där. HAtar de väldigt fina inte alls täta vita kläder man har. Du ser ut som en stor vit och svettig sopsäck, ganska exakt faktiskt. Man är skitsexig , GRRRR !!!
Det är dok ganska skönt att jobba kväll, trots att man bara är två. Man lullar runt där, serverar kvällsmat, pratar lite, hjälper de flesta till sängs och sedan får man gå hem. Okej, det kanske låter lite sådär, det är jobbigt men ganska mys ändå. Jag trivs känner jag, dumt att det befinner sig i norrköping och jag i örebro i höst. Kan flytta med jobbet till örebro. Moha ! Ett önsketänkande iaf.
Ouf vad jag känner att mina ögon inte riktigt hänger med just nu, inte fingrarna heller. Jag har dessutom förgyllt min kväll med att betala räkningar. WOHO. Och jag vill köpa skor, nya kläder, saker till lägenheten osv osv osv. Och osv.

TJOFF ! Jävla libresse reklam. Det blev rätt bra faktiskt..

Det är torsdag imorgon. Jag har nog fastnat i någon konstig veckodagsräkning. Det känns som en dag är två dagar. Alltså.. Det är tisdag två dagar i rad. Igår var det tisdag och idag är det onsdag, men i min värld är det egentligen tisdag igen och imorgon är det onsdag. Fast egentligen är det torsdag imorgon, sen fredag men då är det torsdag. I min värld.
Och just ja, min dröm. Jag drömde en fortsättning på en dröm jag hade för nästan exakt ett år sen. Då drömde jag at jag och louise flyttade ihop till en gigantisk lägenhet och att vi var ett par. Jag drömde om den lägenheten inatt igen, dock minns jag inte om jag och louise var ett par inatt. Det kan vi ha varit. Skitsamma, hon var ändå inte i fokus. Haha. I alla fall. Det var en tjej som stod i lägenheten, som bestod av två kök. I ett av köken stod hon och koka gröt och jag skulle muta henne till att göra något, så jag hoppa på henne och vi hade sex. Det var så jag övertala henne tydligen. Sedan vakna jag undra vad fasen som hände. Haha jösses. Jag tycker inte om sådana drömmar, ursch. Det är obehagligt, speciellt om man drömt drömmen förut. Eller som nu, en fortsättning. Det händer väldigt ofta nu för tiden, och samma person är med i mina drömmar. Konstant. Jämt. På något sätt. Det är väl iof inte så himla konstigt, för allt kretsar kring den personen just nu. känslor, tankar, drömmar.. Allt.

Jag borde sova, för mina ögon kollar i kors och ögonlocken är i princip stängda. Det blir underbara p3 och borra ner sig unde täcket nu. Klockan ringer halv sex imorgon. Underbar tid att gå upp på, som in i kan jag lova er.. WOHO. Fest hos mange? Nej, fest i min keps för fan!
Måste bara säga, ligga med p3. Helt awesome ! Nu pratar de om fittor och att spana in dem. Alltså på stan. Nu pratar de om hur man avslöjar en bullfitta. Om man kollar på stan, om man spanar in folks fittor.
Perfect små snärtiga fittor, herrejösses. Detta är spännande ! Nu känner jag mig helt sexistiskt, men det är intressant ! Faktiskt..  OCh, kan man ha en snygg fitta? Finns det verkligen fittideal ? Gud, jag blir helt fascinerad !
Vad i hela friden är en bakmus ? Aldrig hört, men det är tydligen en fitta som är långt bak. Nej, jag måste sova. Eller jag kommer inte kunna somna, detta är spännande. Tihi. Det är sjukt roande att lyssna. Gud jag blir helt till mig. Nej, ursch vad gay jag lät nu. Alltså till mig på så sätt att det är intressant!! Inget annat. Så det så.

Världens vackraste par..
en emma

It´s suchs to be you right now..

Salta kex är gott och jag vill inte iväg och jobba. Hallå, solen skinker ju för första gången på sjuttioelva år ! Känns det som i alla fall. Den har ju gått i ide ett tag känner jag, men nej nu ska den titta fram när man väl jobbar kväll. Tack för den då. Och jag lovar, den kommer vara skitfint väder fram tills tre imorgon och sen kommer regnet. Puss på vädret. Nej, jag är inte bitter.
Jag försöka plugga, men jag är mest less. Jag orkar inte detta. Ouf, men jag måste klara skiten nu, annars är det kört. Sedan har jag ju även den andra skitomtentan att trycka in i huvudet, men det tar vi nästa vecka. Woho...
Jag har i alla fall lagt fram räkningar som ska betalas ikväll, beställt kontroll för ögonen och klipptid tills i helgen. Visst är jag duktig? Så .. Nu vet ni det.. Puss igen ?
JAg har nog inget vettigt att säga, som vanligt egentligen men så kan det gå om inte hapsen är på. Eller? OCh jag hatar mens, jävla bajsuppfinning. Ursch. Det är inte okej någonstans. Jag borde dessutom borsta tänderna, är INTE fräsch i munnen om man säger så.

Göra en tentafråga till kanske? Eller dricka mer juice? Packa väskn? JAG VILL ÅKA LONGBOARD, imorgon kanske ? Kvart över sex till jobbet ? Jag kommer älska mig själv om jag gört.. Och nu tänkte jag skriva något som jag är sjukt irriterad på, men det ska jag inte göra. MAn vet aldrig vem som läser. För jag har såååå många läsare. Haha. Min blogg suger men jag gillar att skriva en massa skit. Om pingviner och klipptider. Fast. Fast! Pingviner är inte skit. Inte alls. Och jag vill till liseberg.
Nu sitter jag och lyssnar på Mangelåten. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Mange mange mange. Ingen jävla fest hos mange här inte!
Nej, nu ska jag äta ett salt kex till.. Det blev tre..

en emma

Och jag säger baby, det finns en sak som alltid består.

Jag tuggar alltid på halstabletter.

Ligger just nu i sängen med en nytvättad kropp och blött hår samtidigt som ögonlocken knappt kan hålla sig öppna och jag kastar en bok efter en irrterande jävla fluga som håller på och surrar framför mitt ansikte. De pratar om tvångssteliriering, könsbyte och olika läggningar på p3. Jag tycker om radio. Jag tycker om p3. Och jag tycker om Ligga med p3. Alla dess krav, alla dessa lagar. Nästa vecka är det dock pride och jag måste upp halv sex imorgon.
Nu prata kristdomekraterna om tvångsstelisering och könsbyte. Det är inte naturligt att en kvinna ska få föda barn som man, om man då vill byta kön och känner att man är född i fel kropp. Och det är synd om barnen. Detta argument om att det är synd, synd, synd synd. Vad i hela friden?! Vi lever ju i ett helt annat samälle idag. Och hon kunde inte se att det var ett brott mot mänskligheten att tvångssterilisering gällande könsbyte. NEj, absolut inte.. Och jävla fluga ! Gah. NEj, jag är för trött för detta.
Jag måste klippa mig, beställa klipptid imorgon. Nu drämde jag till boken på armen men flugan var för snabb och jävlar vad ont det gjorde. AJ AJ AJ!
Nej. jag måste sova. Klockan börjar ringa tio i fem imorgon,
om fem timmar.. Ska vi köpa skor? WOHO..

en emma


Blow bubbles with their gum..

Idag har det varit en hysterisk dag, en hektisk dag, fyfan. Vaknade upp halv sex och ville mest bara gömma mig under täcket igen och vägra dagen. Fem över halv sex efter nyheter om hemsktheterna i Norge hade jag börjat leta kläder och tryckt på onknappen på plattången. Norge, det är ju bara helt sjukt. Att politik och religion kan ställa till så mycket. Och det är läskigt hur det kan slå slint i folk huvuden, bara sådär, eller under en längre tid med. Och denna torka och svält som sker. Och jag klagar över att jag jobbade fredagkväll igår. Vilken jävla värld vi lever i.
I alla fall, imorse. Med äggmackor i magen satte jag mig på cykeln kvart över sex för att trampa iväg mot jobbet. Vi är tre på helgdagar, en eller två mindre än vanligt och jösses vad mycket det blev helt plötsligt. Det gick i ett kör fram till kvart i tolv, då fick vi äntligen sätta oss ner en stund. Det var helt sjukt, har nog aldrig varit med om att tiden gått så fort. Efter en hysteriskt dag med det vanliga klumpandet att fastna i alla saker som finns slutade jag klockan två och fick cykla hem. Sedan blev det multikalas och lite bubbel satte sig i huvudet direkt på mig. Med knappt någon mat i magen blev jag sådär sömnigt fnittrig och visste inte riktigt om jag drömde eller om det var verklighet. Men grekisksallad är awesome och jag fick lite fina presenter. Lysande skosnören, det ni! Coolast ever kommer jag bli nu! Sedan blev det kaffe och likör. Och vad gör jag? Jo, jag skulle ta en stor ckoladbitbollsak och tappar klumpen i kaffet. Min tröja var inte vit sålänge, den som var rentvättad. Så där satt jag i min systes räddabarnentröja och ville mest gömma mig någonstans. Och pappa smått berusd märkte inte min tröja utan fokusera på duken framför mig som fått lite bruna fina fläckar, tre minuter senare såg han min tröja. Nej, jag spillde inte alls... Jävla choklad !
Kvällen fick bestå av pluggande. Egentligen ville jag lägga mig sju men jag har läst om njurar och magtarmkanalen. Puss påt? Apselut..
En händelserik dag och morgondagen blir nog likadan. Herrejösses. Alltså jag förstår inte hur jag lyckas. Och kaffe är ju absolut inte varmt heller. GAH !
Fy fan vad skönt..
Nej, jag borde sova, upp och hoppa halv sex imorgon. Fest i min keps kan jag lova. Hoppas jag slipper allt muller och blixtrande inatt då. Herrejösses vad vädret är galet. Allt är gale nu för tiden, helt upp och ner. Överallt och ingenstans. Imorgon blir det mer kalas och jag har glömt en sak, attans. Fast den andra saken har jag inte glömt, den tar jag imorgon. Bara så ni vet.
Det var något annat ointressant jag hade på hjärtat men det försvann totalt kände jag nu. Vad kunde det ha handlat om? Imorgon? Mina drömmar?
Just ja, eller det var nog inte det men alldeles nyss var jag brutal. Hade lagt mig och då börja en fluga susa förbi mig hysteriskt. Jag hatar ettriga flugor, speciellt om man ska sova. De låter ju en inte vara. Så jag sprang runt halvnake i mitt lilla blommiga rum med en tidning i handen. Tillslut så. Stackars lilla fluga.. Sen var jag tvungen att kissa igen, jobbigt läge. Bara så ni vet. Så kaffespillning och flugjagande har det vart idag, höll på att slå ihjäl mig med nu. Trampa runt på sladdar och skit. Jösses.
Nej, hörrö ni. Nanna kudden kanske?


Självinsikt.
Självinstinkt.
Självförtroende.
Självkänsla.
Själv...
Ensam är stark?
Jag tror man inser vissa gånger i sitt liv hur man egentligen är,
hur man ses av andra, intryck, utryck. Hur ser andra en själv egentligen?
Hur beter man sig mot andra? Mot sig själv?
Ärlighet, på riktigt. För fan.. !

en emma

And she was inloved with the world..

Jag överlevde dagen trots allt. Full rulle på jobbet bland tanter och gubbar svettades vi ihjäl, men vi överlevde ändå. Så det gå kan. Jag tror jag skulle skriva något bra, eller som lät bra men det där blev ju bara konstigt. Och ännu en natt med galet väder. Spöregn, åska och blixtrar. Tror vädergudarna spelar oss ett spratt, för detta är ju bara helt galet. Nästan lite inte helt okej. Ursch. Jag vill inte vara med längre..
Två jobbdagar kvar, upp och hopp en lördag halv sex. Jag känner peppen i min kropp. Eller värken i magen, jag tryckte nog i mig alldeles för mycket choklad förut. Jösses.
Och min dröm till natten tills idag, det var ju bara galet. Jag friade till en person, som svara ja. Blev lite ställd när jag insåg vad jag egentligen drömt. HErrejösses, det kändes skrämmande verkligt dessutom. Galet värre.
Nu dansar min fötter till the knife och jag borde sova. Och fyfasen vad det blixtrar, O M G som man säger. Ska nog gömma mig under täcket nu, ursch. Vill inte vara själv..


Don't pass it on, if you know it's wrong
Don't let the sun go down for some one else
Don't pass it on, if you know it's wrong

Don't lose your sense, for it's not the end
It's just another phase your going through
So don't pass it on, if you know it's wrong

Cuz' somebody's waiting for you
Somebody's waiting for you
Yes, somebody's waiting for you
Someone is waiting for you

Accept the change, for it's not so strange
You're not the only one in this world
Accept the change, cuz' were all insane..

Och världen är så himla skev, ville bara säga de.
en emma

It's a small crime and I've got no excuse..

Jag och Damien Rice.
Glassmagont.
Rastlösa ben under täcket.
Sånt som bubblar inom dig fast du tänker dom med.
Jag vill till london.
Är lika envis som pappa.
Och lika hysterisk som mamma.
Jag är äckligt lik mina föräldrar i sättet.
Pappas bil suger just förtillfället.
Ska man bugga med John Blund för omvälingens skull?
Fast vals känns som ett säkert kort.
Min mage pratar med mig.
Himla mage.
Och jävla rygg.
Nu dök ett okänt band upp, känslan lättar mer och mer.
Jag har gåshud på armarna.
Jösses.
Ögonlocken faller sakta men säkert ihop lite då och då.
En radiodejt denna natt till ära, ännu en natt till ära..?
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten..

en emma

Stuck in her daydream.

Ibland inser man verkligen inte vissa saker, men sen blir allt så himla självklart. Från ingenstans. Just nu är det en sådan stund, inte att allt är så himla uppenbart att det är så det ska vara. Utan självklart på ett positivt sätt, när man verkligen insett vissa saker på riktigt. Man har vetat om det, enda från början. Men ibland behövs det något för att man ska inse, och nu är det en sådan stund.

Jag tycker om juice och vill nog ha en till ostmacka. Har dansat med Maggio under den kvava norrköpingshimlen och fått upp fina minnesbilder. Jag kommer jag kommer jag kommer.. Jag har badat en tant tilsammans med en annan vikarie på jobbet och bada nästan helt själv. Jag förstå inte riktigt vad jag gör eller hur jag lyckas med saker, men ja. Oturen kanske börjar igen? Jag väntar bara på den dagen jag gör bort mig totalt på jobbet och slår ihjäl mig. Tappar jag inte och har sönder sjuttioelva glas denna gång så gör jag något annat. Det kommer, jag lovar.
Har även snubblat runt bland rullstolar och gubbar och tanter. Har tagit en powenap på tre timmar och sminkat mig. Gjorde även en awesome pastasallad. Eller vill jag ha ostbågar? Nej, fasen det vill jag nog inte. Och min juice är snart slut. Attans rabarber.
Ost och kex mitt i natten och ladda inför kvällsjobb imorgon kanske ? Jag vill serienörda men pappa jävla dvd funkar ju inte. Skit ! Jävla skit. Jag måste slut svära.
Och i helgen blir det jobb och en massa kalas.

Just nu. Jag har åkt jordgubbsbil idag, det gjorde min dag, min kväll. HErreösses. Nej, det var helt awesome. Två galna brudar där bak på en träskiva. Åh, så underbart. Sen har jag fått göteborgskramar. Jag är glad att jag vakna upp från min powernap ovh tog mig i kragen. Nu ska jag rota mer i kylskåpen och köksskåpen, bara för rotandets skull. Jag kanske ska ha lingonveckan ändå..

I'd never sing of love if it does not exist..

en emma

Put on my saturdaynight outfit..

Can’t walk this earth without you,
we’re two dreams under the same sky,
dreaming the same lies.


Segdag, städdag, låtsasvarafriskdag.
Imorgon blir det jobb så nu ska jag försöka sova för måste upp och tjoppa vid halv sex. Börjar den underbara tiden 06:45 imorgon, rapporten är min helt enkelt. Det ska dock bli skönt att jobba trots att jag fortfarande inte mår helt awesome, men det blir nog bra ändå. Så nu blir det jag, p3 och halstabletter helt enkelt.

en emma

But I need more than myself this time .

Jag har aldrig velat tro på tomten. En stor och tjock man med vitt skägg och små runda glassögon som skrattar läskigt åker runt bland stjärnorna i en vagn dragen av sjuttioelva renar. Att han delar ut paket till värdens alla barn en gång om året kanske är positivt annars är det mest obehagligt, fast ändå rätt mysigt på samma gång. Om man har bort allt förutom att åka runt bland stjärnorna och göra människor glada skulle jag vilja vara tomten. Men en framtid som en stor tjock vitskäggig man med runda små glasögon och ett äckligt jobbigt skratt känns inte som en framtid. Där sprack tomteframtiden. Dessutom är jag väldigt svårodlad när det gäller skägg.

Det är tyst på tvn, dock inte nersläckt. Pappa är iväg till hemköp och för att tanka bilen. Ikväll är det tacokväll hemma hos Faxérs helt enkelt. Idag är jag mer sådär sexigt hes, förutom då jag hostar, det är inte lika sexigt kan jag ju meddela. Men alltid lika roligt att testa på målbrottspojkerollen, varför inte liksom ?
Fast. Imorgon ska jag allt gå till jobbet, att vara sjuk är inte min grej längre. Jösses vad tråkigt det är. Tankar snurrar, bröstet värker, lungorna hostat upp, rösten försvinne, jag bara sover och sover jag inte klättrar jag på väggarna. Som idag, förut. Städade mitt lilla rum hos pappa och packa ner saker som ska upp till Örebro igen.  Det kanske inte var min smartaste idé men nu kan man gå där inne i alla fall. en möblera jag om dessutom. Har vänt på en byrå ett halvt varv, den ni ! Anteckna det nu !
Nej jag har inte alls haft tråkigt.. Ikväll ska jag nog försöka plugga med, igår fanns inte orken. Inte idag helle egentligen men tacokvllen måste ju förgyllas med någonting mer. Inte sant?

Jag vill skriva om något. Diskutera något ointressant, det kan bli ganska spännande ändå. I alla för en själv, eller för mig rättare sagt. Mjölkchoklad kanske? Nej, vad fasen ska man skriva om det. Mer än att jag får ont i magen om jag äter alldeles för mycket av det. Förut satt jag och läste lite om pingviner, man kanske ska göa det igen? Eller skriva bev. Har ju lite adresser. Fast ngot som hade vart gött vore att skriva med någon man inte vet vem det är, någon helt random person. Någon kan yra lika mycket om en själv, eller inte. Det pelar ingen roll. Sålänge personen har något att säga, vettigt eller ovettigt och tycker om att skriva är jag nöjd. Och skulle stå ut med mitt yrande. Man kanske borde efterlysa en brevvän ? Elle flaskpost? Fast det lär ju aldrig komma fram till någon. Något som vore spännande vore att ge en andom person sin adress i smyg på tåget, bussen eller liknande. Fast den kanske bara skulle tro man var helt dum i huvudet och tycka man är läskig. GUL BIL PÅ TVN !!! Fast det skulle jag aldrig våga. Man skulle vara en gammal tant, de får prata med folk sdär random. Det tycker jag om. Och gamla verka ha en tendens att börja prata med mig sådär, eller folk överhuvudtaget. Speciellt alkolister, tanter och ickesvensktalande personer som försöker hitta vägen till någonstans. Men jag kanske ser kunnig och inbjudande ut ? Inte vet jag. Fast jag tycker om tanter och gubbar, sålänge de inte är griniga, de får de vara till en viss gräns. Annars blir det bara jobbigt.
Och gud vad olika matprogram det går nu för tiden. Har kollat på tv sen igårmorse och det går i princip bara matprogram. Pappa har ju bara fem sex kanaler, ska vi köpa sko woho ?!

Jag borde platta håret och packa, men ska nog vila en timme eller två så jag orkar jobba imorgon. Eller det bästa är väl om jag går och lägger mig i tid, eftersom jag måste upp halv sex. Så att jag är hyffsat pigg imorgon. Och jag slutar 1 ½ timme tidigare än vad jag trodde. Fett awesome. Och samma låt går på repeat om och om och om och om igen. Som kan rädda mig..
MAtprogram it is ! Eller plattången, sånt som märks.

en emma

Har alltid varit säker på att jag kan göra fel..

Sitter just nu som en inrökt sill tänkte jag skriva, men som en inrökt sill känner jag mig inte riktigt. Utan mer som en trasig kråka eller en deprimerad målbrottspojke. Sitter i alla fall framför tvn men pappa och kollar på damernas fotbollsvm, final USA mot Japan. Det är förlängning nu. Mycket spännande. Under hela matchen har jag legat och pratat högt för mig själv och skrattat åt ingenting. OCH NU BLEV DET 1-2 TILL USA!!! IH, det snygga laget. Herrejösses, haha. I alla fall pappa, han har nog stängt av för han har slutat med sitt "mmm" svar till och med, så ja. Stackarn. Men jag roar mig själv jag.
Nej, nu ska jag fortsätta kolla här sen blir det sängen och sova lääääääänge och göraett försök till att bli frisk. Glass,tee, halstabletter och panodil . Hade fint sambobesök här med på eftermiddagen som gjorde min dag lite. Har nästan klättrat på väggarna känner jag.

Imorgon blir att köpa hostmedicin.
Och gud vad spännande det är här. Jösses.
Nej, nu ska jag försöka andas lite, det lilla som går.
Tuddeluu, eller något..

en emma

Drömde om dig inatt igen..

Nej, det gick tydligen inte. Är helt slut i kroppen, hostar som jag vet inte vad och låter mer som en målbrottspojke idag. Det blev inget jobb utan sjukanmälde mig så planerar en heldag i soffan. Inte fest i min keps om man säger så, jag som ville jobba. Gah!
Fortsätter med disneydags och mitt tee, sova lite snart tror jag. Woho..

en emma

just the way you are..

Jag låter som en målbrottspojke och ska absolut skaffa mig en orange kavaj, med omatchande skjorta.
Eller mer som en kråka. En blandning kanske?
Nej, jag ska inte skaffa en orange kavaj.
Inte någonstans, herregud.
JAg ska sova, sova bot mitt dåliga mående. Det var inte en hit att jobba såhär kan jag lova, hosta på de gamla ( okej, jag hosta inte direkt på dem, men ändå..) och gå runt där och yra. Jösses. Men ska försöka imorgon med, faktiskt ledig på måndag så då kan jag vara sjuk. Haha. Jösses.
JAG VILL INTE VARA SJUK! Nej, nu ska jag nog sova, det behövs. Dock har det varit en bra dag på jobbet idag, en lugn kväll.

Jag saknar..

en emma

Staring at the sink of blood and crushed veneer..

Ett steg. Två steg. Kliv efter kliv. Natten var fylld av hostande, bröstsmärtor och oroliga drömmar. Jag minns inte vad som hände men den oroande känslan blir bara värre och värre. Ska jag ha mens eller vad är detta? Jag behöver en smäll på käften, men har fortfarande ingen balans. Och vad hände när jag vakna? Jo, mer hostande. Fest i min keps att jag börjar bli sjuk, gud vad jag visste att detta skulle komma. Men jag tänker vägra och gå till jobbet iaf, tänker fasen inte ligga hemma och uggla nu. Jag trivs bra på jobbet, det började trögt men där släpper man allt och ag börjar trivas mer. Visst, det är jobbigt och eftersom det är korttidsboende kommer det nya väldt ofta men jag trivs ändå. Igår fick jag höra att jag var omtyckt från en av de få som bor där permanent, då blev jag glad. Det gjorde min dag kan jag lova.
Mer tee kanske ?

Bara två dagar, bara två kvällar sen är jag i alla fall ledig en dag. Det måste jag ju klara. Jag ska testa ikväll iaf, kvällarna brukar vara ganska sköna. Eller i alla fall börja lugnt, sen r det allt mycket att göra men då kanske kroppen kopplar bort det sjuka.  Fast jag vill ju inte smitta ner de gamla, men två kvällar. Bara två kvällar.
Och det är inget bra på barnkanalen idag. Suck.
Nej, mer tee var det väl ?

Föresten, spana in detta : http://www.poeter.se/poetHome.php?writerId=31947 (orka inte länka, höhö..)

en emma

När du strippar och klär av dig är det samma grej.

Tre minuter.
Tre minuter av ens liv.
Tre minuter av mitt liv.
Förjävligt.
Men ack så underbart.
Smäll på smäll, slag på slag. Bara att mata på.
Parera, finta, slag i magen. Yes, poäng !
Svetten rinner, blicken är fokuserad, djupa andetag och någon viskar i örat att röra mer på fötterna.
Håll garden uppe! Håll garden uppe, släpp aldrig garden.
Fokusera, djupa andetag. Jag rör på fötterna, parerar slag. Tappar garden.
Förjävligt, men ack så underbart.
På med löpardojjorna imorgon? Jatack.
Förjävligt, men ack så underbart.
Det saknas, en del av mitt liv, av mig.
Nio minuter av mitt liv.

Jag ger nog upp denna helg, min kropp ger upp denna helg, så det blir plugg och jobb. Ingenting mer. Tror jag börjar bli lite pensionär, eller så är min kropp inte van vid detta. Jag bara sover, sover jag inte om natten sover jag på dagen. Idag har jag legat på soffan och mått dåligt, sovandes sedan jag sluta jobbet. Halv ett till fem, i någonävla konstig ställning så min nacke mår inte toppen. Det gör den iof aldrig, nej jag klagar inte.. Nu har jag lagat en massa mat, tänker inte röra en fena resten av kvällen och ska tjoppa upp tidigt imorgon och plugga trots att jag jobbar kväll. Bara så ni vet.

en emma

Or am I part of the disease ..

En man med glasögon och lite hår pratar om någonting på nyheterna, den stora svart burken matar ut onödig och skittråkig informationen om ekonomi och pengar. Samtidigt tuggar tänderna sönder den knapriga och bruna biten som blandas med den stora mängden saliv som har bosatt sig i min mun. Tuggas sönder, blandas, smälts samman och entrar ner genom matstrupen, den såkallade esophagus och ner i magsäcken, där den trivs bra. Nästan allt för bra. Torrheten börjar nu ta över i munnen och salivet har snabbsprungit och gömt sig.
Nacken tillsammans med restrerande kroppsdelar som förgyller min kropp knakar i kanon så fort jag rör minsta lilla lem. Jag påstår att jag är stel och de påstår att jag är överrörlig. Min knän känns tunga nu för tiden.
Illamåendet sprider sig sakta upp genom min kropp då magen börjar köra som en tvättmaskin, en trasig gammal tvättmaskin. Mitt finger eksem är nästan helt bort (*pepparpeppar ta i träd*).
Och OH NEJ, det regnar på kronprinsessans födelsedag.

Jag är inte bitter.

Solens strålar sipprar genom de trasiga persinnerna som knappt går att vinkla ner, samtidigt som fåglarna utanför skriker någonting oförstårligt. Jag hatar fåglar. En hand drar sakta sina fingrar genom mitt småfettiga hår. Morgonfrisyren rättas till och jag drar min hand över munnen för att få bort det mesta av dreglet som stelnat längs min mungipor under natten.
En kopp kaffe och en fuktig ostmacka.
Morgonklegg i ögonen, de ögon som knappt vaknar längre.
En smäll på käften, jag kommer aldrig i balans.
Dag ett blir aldrig dag ett och jag har fastnat i en cirkel.
En ond cirkel?
En cirkel helt enkelt.

Vart tog föresten sommarn vägen ?

Igår blev det en väldigt spontan utgång, en väldigt trött och spontan utgång. Jag kände mig tråkig som gäspa konstant men dansade lite, med folk som kan dansa. Jösses. Jag känner mig mer som en stolpe då, herregud. Jag borde kanske lära mig att röra på mig, detta funkar ju inte. Haha? Hemma halv tre och vaken klockan elva. Idag har min rumpa myst mot minst sjuttioelva soffor och nu tjockar jag godis framför nyheterna. Nu bli det att fortsätta med det och sedan film i sängen och pepp inför fem timmars jobb imorgon, jobb hela helgen. Jag orkar nog inte mer så tjillevippen!

en emma

Bye bye hollywood hills.

Öl, ostbågar och omtentaplugg.
En vanlig onsdag helt enkelt.
Jobb från sju till fyra gör det extra spännande.
Puss.
en emma

Du har vart ihop..

Någon sa en gång till mig att titta upp mot himlen,
sträcka ut min kropp och plocka ner
den allra klaraste stjärnan. Men jag nådde inte.
Mina fingertoppar snuddade det brinnande klotet och hastigt försvann
min hand från den mörka och stjärnklara himlen. Hopplöst föll min
korpp ner mot marken och din suck ekar genom min kropp,
likt en kniv rakt in i hjärtat.

Lätta sträva fingertoppar dansar längs min hud. Trippar lätt i en eller två
cirklar, runt naveln, tar vägen över magen likt en slalombana och stannar upp,
helt plötsligt. En blick och de kalla fingertopparna
smeker försiktigt mina bröst.
Bröstvårtan styvnar till och mina andetag stannar upp..


Det är jag, inte du.

en emma

To you where the rivers flow..

Jag tittar snart i kors tror jag, om jag inte redan gör det föresten. Jag är helt slut överallt efter en tuff dag på jobbet, trots att det var väldigt lugnt på ett sätt. Allsång på skansen och saft på jobbet är ju inte helt fel. Apropå saft så dricker jag det sjukt mycket nu för tiden för den som ville veta. Anteckna det nu för fan... ! Jag är trött, som sagt. Tralala lillamolntuss.. Nej, jag tror jag borde sova, ska nog somna till en film. Eller radion kanske ? Vet inte om jag ens orkar leta fram någon film, eller leta men bestämma. Det lät bättre. NEj, det blir radion och upp och tjoppa kvart i sex imorgon. Inga skor just nu..

Jag saknar skrivandet, jag måste börja med det igen. Måste, eller måste men känner att jag behöver det. OCh vad hände med min bok undrar jag ? Hum.. Och imorgon ska duktigaemma ta klivet fram ut ur garderoben och börja med det där himl plugget. Jag gillar inte omtentor men vad ska man göra? Är man dålig så är man, haha.. Nu ska jag dansa vals med John blund hade jag tänkt. Urrsch vad trött jag är, herr min..

en emma

Spritt språngande galen

Att sova oroligt är ingen hitt men stekt ägg är gott.
Drömmar är konstiga och duscha på morgonen är helt awesome.
Börjar om snart fyrtio minuter och jag råka missa att plugga nu på morgon.
Ops..!
Fast jag fick sova lite längre. Tihi.

NEj, vad konstigt det blev. Nu ska jag tjoppa in på toaletten och sen brumma iväg med min rosa lilla fara, eller mer trampa blir det ju. Men jag kan ju låta lite och låtsas att det är den som brummar. Nej, jag är inte konstig.. Jag är nog mer trött, väldigt trött fast jag har sovit en del. Dock oroligt i och fr sig, men ändå. NEj, nu blir det jobb och jobb imorgon sen ledig en dag sen jobb hela helgen. Ska vi köpa skor, WOHO ?!

en emma

Ville inte va den, som blev kvar.

Det var länge sedan jag kände mig såhär ställd, såhär förvirrad över hur man ska känna och må inför och efter en situation. Att ha inställningen att allt ska gå åt helvete kan kännas bra, då man inte behöver bli besviken, arg eller ledsen. Inte på samma sätt i alla fall, inte som när man har förhoppningar om någonting. Någonting som kanske kan bli bra, som man hade gången innan, och gången innan det och så vidare. Men om det inte går åt helvete? Om det går bra, förvånandsvärt bra? Då sitter man där som ett fån och vet inte om man varken ska skratta eller gråta. Jag var tyst, jag var beredd. Beredd på att fly, på att bli arg, på att få skrika och gråta på riktigt. Jag ville nog det, men istället satt jag tyst. Prata mer och mer, försökte vara engagerad men det enda jag tänkte på var att snart brakar helvetet lös, de skämtar bara med mig för såhär bra kan det inte gå. Har de vuxit upp? För just då kändes det som då och att jag inte ville visa att jag är som då, att jag kan bli arg, säga ifrån, att jag vuxit upp. Men nu bkev det inte så. Skratt, prat, trevliga mottaganden och leenden. Jag borde inte vara o chock men jag vet inte hur jag ska bete mig eller reagera. Hur förväntas jag att må? Jag är glad men helt ställd. Hur förväntas man att må, reagera, bete sig, att vara efter detta? En dag i taget, eller vad sa vi ?


Tre dagar av ledighet, tre underbara dagar i örebro och nu två arbetsdagar. Jag gillar inte att fastna i Vingåker och har ett smått hat mot sj, fast inte när de bjuder på läsk. Generöst, puss på er! Och nej, jag är faktiskt inte bitter. JAg är nog mest ställd och väldigt trött. Fast dagen har varit bra. Vakna upp vid sex, fick tillbringa några minuter på tåget med världens finaste, sedan en smärtfri resa hemåt norrköping ännu en gång. Jag slapp fasta i vingåker i två timmar och åka taxi, ingen gratis läsk tyvärr. Attans ! Hem och mysa i soffan med film, sova lite dessutom. Det blev även en välbehövd fika med fina martina och latte. Sedan mat hemma hos mor med hennes och pappa, väldigt spotant, väldigt chockande. Jag är nog nöjd med denna dagen. Den har varit lång och spontan på något vis. Fylld av choklad och ost, lite jordgubbar med mjölk på detta med och en hel del film. Det blir nog att somna till film nu med. För imorgon blir det jobb, jobbar kväll. HAlv ett till halv tio, sedan sju till fyra, en dag ledig och jobb hela helgen. Moha! Plugg imorgon med, ouf.

Nu kommer tiden gå fort, alldeles för fort. Men jag tycker om det, för det betyder att jag får komma hem igen. För tro det eller ej så är Örebro mitt hem, på riktigt. Norrköping är min uppväxt men inte mer. Släkt, föräldrar och vänner finns kvar men inte mer, jag har inget att hämta här längre. Jag hamnar på ett sätt i min gamla roll, mitt gamla jag men jag stretar emot, som fan. Fast man kanske bara ska sluta tänka? Norrköping kommer alltid att finnas, men efter sommaren bara på håll. Örebro är vägen ut från mitt gamla jag, jag vill inte vara sån, jag är väl fortfarande sån men jag kämpar. Mer är på gång. En dag i taget? Springa imorgon kanske? Jogg, plugg och jobb?
Jag tror jag måste kissa igen och Veronica MAggio sjunger för mig på radion. Jag saknar peace and love. Undra vad man ska ta och se för film då? Hum..
Toalett var det ja.. Jag kommer jag kommer, jag är nästan där..

                                                                                                                     en emma


Vad dom än säger blir det knappast som de gör.

Kan ju bara säga såhär att det har varit en händelserik och en helt jävla awesome vecka i Borlänge och på peace and love. Det kunde inte ha blivit bättre. Underbara människor, helbra artister, sol, glada människor, alkhol osv osv. Jag ären nöjd och sliten tjej som nu säger hejhopp och tack för en fin vecka. Återkommer när jag återhämtat mig, för nu blir det att somna till film och ladda inför att jobba kväll imorgon. Tjillevippen !

 

en emma


RSS 2.0