I would trade away the stars and moon, if you came came came back soon..

Jag sitter inte bekvämt i våran bäddsoffa. Man sjunker ner konstigt och benen är sådär jobbigt utsträckta medan fötterna viftar lite smått i luften. Jag borde hoppa ner i min renbäddade säng med spöken i istället. Idag är inte tankeverksamheten med mig. Tetan kvart över åtta imorse resulterade en slutkörd emma som sprang runt i spöklakan ( alltså bäddsetlakan med spöken på) medan en sambo kollar med en konstig blick mot en. Jag är förvirrad och har panik tills imorgon pga skola och jobb, nytt jobb, inskolning av jobb. Men förhoppningsvisvis löser det sig. Börjar jag ett liv kanske?
Jag har konstig teeftersmak i munnen. Borsta tänder?

Dansande bara fötter och hallonalkoholiserade läppar har ettrat sig fast i mig.
Händerna greper hårt tag i det nyfärgade håret och det ryser lätt genom kroppen.
Hjärtat slår hårdare och hårdare. Slagen känns enda ut i fingertopparna och bröstkorgen
värkaer sådär obehagligt. Obehagligt bra.
Ögonen svider lätt. Ögonlocken faller sakta men säkert ihop allt oftare och kroppen domnar
av, mer och mer. För varje steg sekundervisaren tar.
Benen värker och tårna dansar till balettmusik. 
Dansar, skuttar, svävar. Som på moln.

but with eyes shut
it's you i'm thinking of


Nej, fröken russin ska tjopptjoppa lite nu och sedan dansa vals med john blund runt stjärnorna.
Eller kanske med dig.. ?

en emma

Accept the change, cause we are all insane..

Ibland känns det som om man slits itu, men samtidigt inte alls. Inte någonstans.
Mer tvärtom. Inga tankar, man bara är..
Jag tänkte mest bara säga att jag gillar flygande mangos väldigt mycket.

Jag tror på våld mot cornflakes..

en emma

I love to hear that voice..

Vissa dagar är sådär konstiga, men samtidigt helt okej och ändå väldigt bra. Jag vaknade förstörd, gjorde ett konstigt videoinlägg och rullade sedan mot staden och jessica. När jag väl kom dit överfölls jag av en söt liten galen kattunga och inledde sedan en dag full av plugg. För första gången var det väldigt skönt att plugga, kanske inte det roligaste man kan göra en söndag. Men det blev en bra dag. Massvis med plugg, en galen katt unge, tee, kaffe, mackor, blev bjuden på mat, kattbus och lite fina pratstunder mitt i alltihop. Jag gillart. Samtidigt har jag stängt av idag, inte tänkt, inte behövt tänka. Vilket jag själv behövde. Dock började ju tankeverksamheten så fort jag kom hem, efter en hysterisk cykeltur hem. Vart i hela friden kom snön ifrån?! Nej, jag tänker fasen strejka mot den svenska vädret snart. Ge mig sol och sommar? Nyklippt gräs ? Grus mot bara fötter? Någon?

Det kommer bli en fullspäckad vecka och snart ska jag till malmö. Jag längtar, jag saknar, jag känner. Jag känner, jag längtar, jag saknar. Jag vill. Vill jag ? Imorgon. På riktigt. Nej, nu jävlar helt enkelt. Jag ska sluta säga utan att handla. Sker det inte imorgon blir jag arg på mig själv, på riktigt riktigt. Faktiskt. Det kan inte fortsätta, måste våga. Våga släppa taget. Nej, jösses. Kan man bara sluta sådär? Säga stopp? Säga ifrån? Vågar man? Tänk om man bara var en igelkott, fasen så mycket lättare allt skulle vara. Elelr en kaktus, så länge ingen slickar på en. Nej. Fan. Nu ska jag nog ha tee och sen sova.

Och jag vill ha en brevvän. Någon ?

 

Jag gillar toalettrullar ibland.. I'm so cliché

 

en emma


Are you leaving?

Jag lyssnar.

Jag var lite busig förut och gjorde ett eget inlägg till min och min fina sambos videoblogg. Jag vet inte riktigt varför men kände väl att det var en bra idé, just då. Nu ligger snart uppe, så män i skor. Check emma out, när hon är yrvaken och inte riktigt vet vad hon gör :

http://excusezmoy.blogspot.com/


Inatt drömde jag att jag var, eller skulle vara med i en simtävling, men som tur var så vaknade jag innan tävlingen började. Jösses, vilken ångest jag hade i drömmen då. Det var helt sjukt. Vad gjorde jag vid en simtävling undrar jag ? Det var en aningens konstigt. Dock så drömmer jag ju helt galet, alltid, och är ganska konstig. Så, det är nog inte så himla konstigt egentligen.
Nej, jösses. Jag är fortfarande jättetrött och inte puss på sommartid. Jävla skitpåhitt. Jag missa en hel jävla timme, och sen orka jag inte ta igen den. Inte puss på det som sagt. Jag borde packa ihop en pluggväska och tjoppa till stan och jessica. En dag full av plugg. Underbart... Fast, det blir nog ganska bra ändå. Jag gillar pluggsällskap.
Ännu en gång, håkan, vilken man. Vilken jävla underbar man.

en emma

Vi är förlorade, vi två. Sen vi var sjutton år..

Ibland mår man sådär extra bra. Han är den ( nog den enda) som får mitt hjärta hur lätt som helst, hur konstigt det en låter. Sveriges egna hellström och underbara göteborgare.

Eller kommer jag att bli avsparkad stolen?

 

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
en emma

 


i like my new bunnysuit, when i wear it i feel cute..

you're so nice and you're so smart
you're such a good friend i hafta break your heart
tell you that i love you then i'll tear your world apart
just pretend i didn't tear your world apart

Jag finner inga ord. Jag vet inte vad jag ska säga.
Jag är glad samtidigt som jag är ett vrak.
Jag känner mig äcklig samtidigt som jag känner mig behövd.
Jag tycker om blåbär men inte jordgubbssylt.
Ta mig med storm så att jag flyger av stolen?
Någon ?

Jag ska dejta håkan hellström ikväll.
Fast nu borde jag plugga, fast..
Nu ska jag städa, utan min fina sambo.
Jag gillar Juno. Och jag tycker om Kimya Dawson.


You're a part time lover and a full time friend
The monkey on your back is the latest trend
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

en emma



You give love.....

Jag ska bli en taggig sötboll när jag blir stor. Bara så att ni vet.

Sitter helt ställd efter filmen shutter island framför tvn och louise pratar om sitt fluffiga hår. ITS SO FLUFFY IM GONNA DIE. Själv har jag inte mycket hår kvar på knoppen, i alla fall inte på ena sidan. Det är skallepär, tjopptjopp och väldigt mycket borta. Måste bara säga att jag skumma igenom min gamla blogg förut, som jag hade mellan 2007-2009. Herregud vad det hände mycket då, och så man har mått. Ska vi köpa WOHO?!

Jag är en igelkott i huvudet och kom på att jag skulle ju lägga in en videoblogg, en NY videoblogg från sambosarna. Så ni måste kolla in http://excusezmoy.blogspot.com/.
Kom ihåg detta http://excusezmoy.blogspot.com/!
Och just nu vet jag inte riktigt vad jag skriver. Är lite trött, är lite borta, är väldigt förvirrad, börjar bli sjukt övertrött. Tjoppilitjopp på mig.

Åh, jag satte upp en hallampa förut i taket, i hallen. Den ni. Vi måste fasen få iordning här i lägenheten snart. Börjar få lite panik här hemma känner jag. Vi har inte ens gardiner uppe. Jösses amalia. Milda matilda. Attans rabarber. Nej, herrejösses vad jag yrar . Jag tror detta skulle kunna bli ett sånt där väldigt jättelångt blogginlägg då jag inte pratar om ett skit, ingenting vettigt någonstans. I och för sig brukar jag väl inte det, men detta kan bli ännu värre. ÄNNU VÄRRE! Fast, jag skulle lika gärna bara kunna ge upp. Sådär huxflux. Jag borde hjälpa louise med tvätten. Sa jag tjopptjopp? Det sa jag nog. Men jag tänkte faktiskt vänta tills videon ligger på datorn. Då blir det att lägga upp den, och sen kan jag vara duktig. Tihi. Eller något.

Shutter Island. Egentligen var den inte så speciell. Eller, alltså, det var en awsome bra film men jag blev så sjukt frustrerad. Hela upplägget gjorde mig lite panikig. Jag tycker inte om när jag inte kan förutspå, förutse? någonting. Det är sjukt frustrerande. Visst, jag gillar oförutsägbara filmer. Men denna var bara jobbig. Jag gilla den extremt men jösses vad den gjorde mig irriterad.
Och någon på Siba har blivit kidnappad. Jag känner att jag har kollen. Emma med kollen. Fast det var tydligen år 2005. Då är det ganska lugnt att jag inte riktigt har kollen idag. Fast, nu när min kära sambo berättar lite här så känner jag faktiskt igen det. FAKTISKT. Kvinnan goggla på det. Bara så ni vet.
Nej, vad är det som händer? Jag . JAg vet inte.
Lightbuuuuuulb.

Karlsson karlsson, världens sämsta karlsson..

Nu ska jag dansa runt och vika tvätt.
Tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss.
Fast videon är inte överförd än.
Skit samma.
Jag har även haft bon jovi i huvudet hela jävla dagen.
Och.
Kolla in http://excusezmoy.blogspot.com/ ( orkar inte göra en ordentlig länk..)

en emma

just the way you are..

För den som inte vet är natrium ett mjukt metalliskt grundämne. Det tillhör gruppen alkalimetaller och är relativt vanligt i jordskorpan. Natrium är extremt reaktivt och därför finns i form av olika salter. Det är även vanligt i havet i form av natirumklorid. Samtidigt som det förekommer i kroppen och upprätthåller cellernas membranpotential.
Jag måste bara flika in med att "Sveriges värsta bilförare" är ett hysteriskt program. Jag finner inga ord, inga ord alls måste jag säga. Fast nu säger jag ord, men kan inte sätta ord på programmet. Jösses. Dessa människor. Vart fick de deras körtkort ifrån undrar ju jag.

Jag tycker om min vän Renée och saknar henne otroligt mycket. Hon är bra, bra och galen med sina chilenska höfter och tillsammans med min svenska lyckstolpekropp är vi awsome på dansgolvet. Tänker alltid på rosa när jag tänker på henne och från och med idag kommer jag att tänka på stjärtlösa groddjur när jag pratar om kvinnan eller om någon nämner henne. Stjärtlösa grodjur, även kallade grodor, skiljer sig från paddorna med sin släta och mer fuktiga hy och att de mer hoppilihoppar fram än paddorna som kryper fram. Lite som en sengångare om jag själv får tolka fritt. Här i europa hotas de av  fyllda våtmarker och våra jävla vägar och de galna bilisterna. Och där kommer förare in i bilden igen! Dessa jävla bilar. Fast egentligen borde jag kanske inte uttala mig om detta, men ändå. Se upp för grodorna för fan! Och igelkottar. Jag som vill vara en igelkott.
Men ja, jag saknar Renée. Otroligt mycket, jag saknar den sommaren. Jag saknar utekvällen då vi smög in på centralbadet och bada mitt i natten. Fulla och glada. Jag saknar människorna den sommaren. Jag saknar människor, person, nära personer. Jag saknar. Jag vill. Jag saknar.
Måste bara säga att grodor saknar ytteröron och i tempererat klimat så sker det såkallade lektiden under våren så passa er för upphetsade och barnsugna grodor om ni befinner er i något exotiskt land. Och där fick jag fasen in saknad med, utan att jag tänkte på det. OH SNAP!

Åh, jag måste bara nämna den söta björnmannen som spela utanför Waynes coffe förut på stan. Okej, han var inte bokstavligt en björn. Men en skäggig och söt skåning med en gitarr, en underbar röst och en galen liten skånevän. Jag gillade honom Sebastian Wiik, wjik, någonting hette han. Nu ska jag googla på honom. Och jag har tänkt på en sak. Hur vissa saker kan påverka en utan att man tänker på det. Som en blick, en röst, ett tonläge eller ett leende. Bara en annan människas närvaro. Hur man inte tänker på att man ändras. Blir nervös, glad, varm inombords. Eller rädd, skrämd och nerputtad från stolen. Bara sådär. Av en annan persons närvaro.
Igår tänkte jag lite på hur lätt man glömmer saker. Saker som kanske inte verkar så viktiga men vid vissa tillfällen dyker de upp och man inser hur betydliga de är. Hur en tidig sommardag för ett år sen, som då inte verka så betydelsefull trots att man mådde så otroligt bra då, kan stärka en ännu mer idag. Eller en kram, en hand som greppar ens egna hand eller bara ett hej. Eller kanske någon som plingar på dörren helt oväntat med bullar. Jag tycker om sådana saker. Sådana småsaker som stärker en, som gör en glad inombords. Som bara finns det. Sådana får man inte glömma.

Jag är en förvirrad och vilsen själ.
Jag är en djup och konstig sak.
Jag trivs med att vara speciell.
Men fan så jobbigt det är med känslor
och dessa jävla tankar.
Vad ska jag säga? Det är inte lätt när det är svårt..
Imorgon börjar jag, med det jag inte säger.
Det kanske märks ändå, känner man mig så gör man...

Klipp klipp, hejhejhej skallepär är här

 

en emma


And it's all in my head

Fåglar är läskiga varelser och jag tycker inte om kråkor, speciellt inte duvor.

 

en emma


Oh my god oh my god, it´s a wonderful surprise..

Idag vill jag verkligen veta vart strömbrytaren är. På riktigt.
Och jag måste göra någonting åt detta. På riktigt.
Jag orkar inte längre. Jag vill. Kunna vara den jag är.
Och inte en melon ( och det är lokareklam på tvn om deras nya melonsmak.. Som tydligen inte är god).
Jag dricker inte loka, men igår åt jag choklad för första gången på riktigt på tre fyra år.
Jag måste börja träna. Träna bort allt, precis allt.
Jag är jag, men ändå inte riktigt. Hur fan ska man veta vem man är.
Det blåser hysteriskt mycket och jag borde tjopptjoppa till stan och plugga.
I eftermiddag kommer hår ryka.
Och.
Jag sa att jag skulle börja med någonting, det någonting ska jag börja med. Nu.


Vad var det som hände? Alldelles nyss. Jag fick en kyss. Var är du ? Det kom från ingenstans. Vem är du ?

Jag måste sluta vara så bitter.
Jag måste.
Eller kanske inte tvinga mig att vara glad, det brukar inte sluta såååå bra ( haha)
TJopptjopp på emma utan andranamn..

en emma

Vart är strömbrytaren ?

Det ligger en öppnad klubba bredvid mig. En klubba som i godisklubba. Jag har inte ätit en godisklubba på år och dagar, om man räknar bort den där dumleklubban jag tryckte i mig på fyllan någongång i höstas, men jag tycker den inte riktigt räknas.
Jag är sugen, jag borde inte och vill egentligen inte heller. Men suget finns där, bara för att. Dock är jag så jävla envis så Louise min kära sambon ska inte få det nöjet att skratta åt mig för att hon skulle då ha lyckats få mig att äta godis. Hon påstår att hon fått mig att dricka cola, vi kan ju låtsas som det.. såfall får hon mig att äta de dålia sakerna och jag får henne att äta bra saker, som bönor. Nästa är kikärtor sen drar vi till kidnetbönorna. Hon ska fasen i mig inte komma undan! Så det med bastu! Eller basta kanske man säger? Jag tycker om att basta.

Kan ju även säga att jag har blivit timvikarie här i Örebro. Var på intervju i måndags och skrev kontrakt förut så nu blir det extrajobb här i Örebro. AWSOMENESS PÅ HÖG NIVÅ måste jag bara säga. Jag vet inte mer. Ska jag yra om myror eller dåligt sex kanske? Eller ska man gå in som vi prata om igår, när killar ska tex röntga prostatan eller röntga sig överhuvudtaget antar jag. Så måste de ha en liten kopp för pungen för att skydda de små liven där inne. Den där racckars strålningen alltså. Nej, fan, jag vet inte om jag vill diskutera snoppar och pungar. Säger man pungar? en pung flera pungar? Man kanske inte brukar prata om det i flertal. Nej, vad i hela friden. Nu ska jag sluta prata manliga könsorgan. Vad är det som händer?!
PÅ LÖRDAG ÄR DET HÅKAN HELLSTRÖM I MITT HJÄRTA, OMG OMG OMG OMG! Så nu vet ni det med, ska vi köpa skor ? WOOHOO!
Jag borde plugga, jag ska. Snart.



Och en sista sak. Jag har bestämt mig. Men jag säger inte om vad, jag har bara bestämt mig helt enkelt.

en emma

A foxtrot above my head..

Jag ska börja skriva ner mina drömmar. Jag har börjat skriva ner mina drömmar från och med nu. Jag skriver om min hysteriska vampyrsexdröm ( vågade inte skriva ut allt här på bloggen så tänkte få ner dessa galna minnen på papper, och ni får inte läsa om det, mohahah).

Arbetsintervju avklarad. Uppackning och småstädning av rummet avklarat. Pluggryck inför seminarium och tenta är pågång. Besök till vårdcentralen, lär inte ske idag. Mailat praktiken check. Ansökt till nästa termin check. Och så har jag en sak till idag att göra, eller att maila. Och vad i hela friden skriver jag detta här för? Aja. Väldigt fint blog inlägg jag skrev igårkväll/natt om bläckfiskar och lyckliga slut. Heja mig när jag är jättejättejättetrött. Puss påt!

Och nu fick jag ett samtal, fyllt av tårar. Awsome...

en emma

You know me well enough to know that I'm not playing games

Tänk om man hade vart en bläckfisk. Tänk om man hade fötts som en bläckfisk. Eller säger man föds? Födds? Födits?
Tänk om man hade vuxit upp som en bläckfisk. Blivit till av bläckfiskar.
Fast det hade ju inte vart lika roligt som det hade varit om man huxflux skulle bli omvandlad till en bläckfisk. Fatta grejen med alla armar, fatta grejen med att du kan göra oroligt många saker samidigt då. Dock är det ju lite problematiskt att man måste tillbringa sitt liv i havet. Det i sig är nog i och för sig fett awsome, men kanske inte efter ett liv på land? Inte lika awsome, med tanke på att man kan göra väldigt mycket nytta med hysteriskt många armar på land.
Fast det där med all bläck är ju inte så himla fräscht egentligen. Och gud vad IQbefriad jag känner mig just nu. "Tänk om man hade varit en bläckfisk". Vad i hela friden är det som händer?! Jag får skylla på att jag har jobbat ihela två dagar i rad. Två jävlar dagar. Halv sex, tjopptjopp upp ur bäddsoffan både lördag och söndag. Det är en pärs, pers, persch? Hur fasen skriver man det? Pärsch? Persch? Det är nog med E. Men en sådan är det i alla fall, och lite jobbigt med. Nej, gud vad blåst jag känner mig. Trött i bollen, knoppen, som man säger.

Bara för en fin tjej sa att jag skulle skriva om lyckliga slut så byter jag nu ämne. Förlåt alla bläckfiskälskare. Kan diskutera det mer någon annan dag. Lovar, på hedersord!
Lyckliga slut. Min första tanke var mest "Nej, fy fan, sådana finns ju inte". Att vara bitter och negativ är ganska skönt, speciellt över någonting som inte känns som om det betyder speciellt mycket. Men lyckliga slut behöver ju faktiskt inte handla om det som händer i alla äckligt romantiska filmer då de hittar varandra efter bråk och strul och lever lyckliga i alla sina dagar. Lyckliga slut kan handla om små korta stunder. Det kan handla om vänskap, om bråk som aldrig tar slut men tilllsist är det något som händer. som löser upp det, dock behöver inte det betyda att man är världens vänner och sitter ihop resten av livet. Det kan mer kännas som en lättnad, som kanske kan leda till något nytt, något bättre. Förhoppningsvis med den personen.
Lyckliga slut existerar nog egentligen inte. Nu vet jag att jag säger emot mig själv, men lyckliga slut är inte lyckliga slut. Lyckliga stunder, avslut på något lyckligt eller något som slutar bra tillslut. Det är inte de slut vi skapar i filmvärlden eller i våra drömmar. Detta är verkliga slut. "det sluta ändå lyckligt". Det handlar inte om ett livs kärlek eller om att vinna på lotto. Ett lyckligt slut för mig handlar om känslan, oavsett om det är långvarig eller för stunden. Det kan handla om jobbiga avslut, som går bra ändå. Som löser sig med tiden.
Lyckliga slut på film får mig mest arg, det är för klyschigt. Ibland är klyschor bra, men väldigt sällan. Jag tror vi skapar en egen uppfattning om lyckliga slut, oavsett om man tror på dem eller inte.
Dock tror jag alla söker det på ett eller annat sätt, oavsett vad, vem, när och vart det gäller. Som människa strävar man alltid efter något, något bra, som får en att må bra, som får andra att må bra. Den där känslan.

Nej, nu har jag tröttyrat klart och ska försöka sova. Imorgon väntar intervju och en massa råplugg. Tjopptjopp på den haltande saken som borde sluta vara sådär konstig djup när hon är trött..

en emma

Jag stannar kvar och väntar, jag tror du kommer snart..

Sitter som en potatissäck i mammas soffa men munksocker runt munnen och en sönderbränd tunga. Nacken knakar och den svenska björnstammen sjunger för mig samtidigt som mamma yrar runt bakom mig och bubblar om galjar och saker av näver. Nu vill hon pracka på mig en massa jävla saker från mormor och morfar. HErrejösses. Jag och saker, alltså nejtack myrstack ( jag är awsoooome på att rimma, tralala...)

Låten går på repeat... Jag vet inte vad som händer. Jag ligger kvar här, så blir allting bra?
Jag vill, men vågar jag? Fan..


Springande bord, en yr och hysterisk mamma, snö överallt, hår som inte vill samarbeta, tee och tjockissaker i magen, ångest, mensvärk, pms, mens som gått över, plugg som inte funkar, trasiga vindrutetorkare, fina och mysiga nattsamtal, fina underbara norrköpingsvänner, växthusjobb, stressade pappor som glömmer maten vid kassa vid willys och springer iväg med sina två barn men kommer lite genant tillbaka efter några minuter, ensam i en gigantisk bäddsoffa och en invalid emma.
Jag har gjort något med min fot så halta runt på Hageby centrum med mamma förut. Herrejösses vad folk stirra. Jag bara JA JAG HAR ONT FÖR FAN! Gah. Människor. Och jag måste halta in till stan snart, ouf. Fast ska träffa min fina vän Johanna. Alltså jävla fot... GAH!
Och nu ska mamma riva ut en av sina garderober. Vad är det som händer egentligen ?! Och nu ska jag få ännu mera galjar. Min mor är allt för söt hon.

Jag gillar Norrköping, men saknar...

                                                                                                                                                                                   en emma
 


Från och med du...

Det spökar hemma hos oss.
Ska man tro på ödet?
Jag råka somna fyra timmar på mammas soffa förut.
Ska man våga släppa allt?
Jag måste börja träna.
Måste.
Tror jag vill ta en promenad, men det är kallt.
Fast jag ska få tee hos carro sen.
Jag vill våga.
Vad händer om man släpper allt ?
Funkar det?
Funkar det så ?
Jag har ägg i magen.
Jag har mjölk där med, ajaj säger jag bara.
Glömde min laddare till datorn i Örebro.
Jag saknar världens bästa hund.
Kakor skulle inte vara fel någonstans.
Ska nog promenera i Norrköping nu, i kylan och mörkret.
Och jag tuggar tuggummi med öppen dörr.

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?


en emma


As did I, we drink to die, we drink tonight ..

Tänk hur visa ord kan vända upp och ner på hela ens tillvaro?
Små små ord. Bara sådär.
Ett ord.
Ett slag.
Bröstkorgen värker. På gott eller ont.
Ett enda ord kan vända upp och ner på ens tillvaro.
Din tillvaro.
Min tillvaro.
Din.
Min..

jag försöker i alla fall..

 

en emma


Varför finns det inga kvoter för idioter ?

 

Ibland har man inget liv men tänkte mest säga att jag älskar dig min vän och sambo.
Tack för att du finns.
Med magvärk, stressmage och bajsmens så säger jag tjopptjopp på livet och mig själv.

en emma

flyger högt men jag landar så dåligt

Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen..

Nu sitter jag ljus och "färgglad" men håret åt alla håll i våran fina lilla skinnsoffa, som bestämt inte är bajsbrun. Igår var det väldigt mycket skitprat bara för att jag hade ont i magen. Okej, det kanske inte är så mysigt att prata om det men skitsamma. Är man pipplig så skyll dig själv! För fan. Eller något. Fast idag är inte magen så galen, bara så du, ni, dem, någon vet.

Efter att ha flytt hemmet i några dagar så är jag ganska högt över molnen, vet inte riktigt vad som händer med mig men jag är glad och det pirrar i kroppen. Det är mys helt enkelt och jag tänker nog bara vara och inte tänka. Det den där tankeverksamheten är inte alltid helt okej, eller väldigt ofta inte helt okej gällande mig. Men så kan det gå om inte haspen är på?
Och nu fick jag ont i magen igen. Vad i hela friden. Det kanske är efter reaktion på all mjölk jag tryckte i mig igår. Fast glass och pannkakor är grejen. Tihi. Och jag känner att jag hoppar lite i ämnen men skitsamma. Är man Emma så är man Emma, utan andranamn dessutom. Nu höll jag på att särskriva andranamn, det är dock inte helt okej känner jag.

Min mjölk är slut i glaset och jag är törstig och trött och och och. Jag är ett och. Eller nej, jag vill inte vara ett och. Vad är det som händer med mig?! Tror jag är lite trött, och jag är väldigt nära på att börja prata högt med mig själv men louise sitter en två meter ifrån mig så jag ska nog inte börja prata högt. Eller ska och ska, mer jag ska inte. Vad fan. Jag borde inte, eller jag. Eh, fan vad. Haha, oj. Vad fan mena jag ju! Pratar jag högt så tror hon jag är ännu mer dum i huvudet än vad jag vet, eller än vad hon tycker. Eller? Herregud vad jag yrar nu, såhär har jag inte varit på väldigt länge.
Nej, jag borde sluta och vila magen. En samarin först, sen vila och efter det ska jag nog tjopptjoppa ut i det fina vädret en stund sen blir det att fika med min fina denise. Tihi.
Jag är glad, på riktigt, för först gången på länge. Och jag gillar att ta det som de kommer, eller jag börjar gilla det, och jag börjar lära mig. För, man kan inte göra mer och man kan inte alltid styra allting. Det blir som de blir.

en emma

Oh my God, i see how everything is torn in the river deep ..

Jag kan inte stava.
Jag kan inte skriva.
Jag kan inte prata.
Jag kan inte uttrycka mig.
Jag kan inte sjunga.
Fast..
.. jag sjunger ändå.


Du håller handen för mina ögon i hopp om att jag inte ska se.
I hopp om att ingen ska se mig.
Rösten blev iskall och höjdes gradvis. Likt etapper. För varje rösthöjning
så sprang du en extra kilometer under morgonens motionsrunda, för att
hålla fläsket borta och humöret uppe.
Ögonen var illröda. Ögonen var sömnlösa. Den rastlösa kroppen vandrade runt
bland andar och spöken om nätterna medan den övre tänkande delen av kroppen
var som i en dvala.
Ingenting fanns, ingenting existerade. Vara utan att vara.

Jag hatar fenomenet fredagsmys. Jag kanske är en bitterfitta men vadå fredagsmys?
Måste det finnas en jävla reklam, specielt chipsreklam, för att man ska vilja mysa till det?
På en fredag dessutom. Lördagsgodis, fredagsmys, söndagsångest, lillördag, fettisdagen.
Det slutar aldrig, för fenomen uppstår konstant och präglar våra liv. Är det lillördag så är det lillördag.
Eller?

Jag ska bygga en flygmaskin som svävar bland rosa fluffiga moln och dansar bland änglarna.
Jag ska sikta mot månen och äta ost tills magen sprängs och läsa godnattsagor för John Blund.
Jag ska plocka ner den finaste stjärnan jag ser och ge den till..


Nej, jag ska nog sova lite nu, och drömma mig bort..
en emma

Vem ringde 112?

Där står jag, framför en av alla sjuttioelvahundra microvågsugnar som finns på Universitetet, med min halvt upptinade matlåda och helt plötsligt så vänder sig matlådan huxflux upp och ner. Över väska, över bänken, på golvet och i min jävla väska. Det var makaroner överallt. ÖVER JÄVLA ALLT! Då gav jag upp och åkte hem. Eller jag och min smabo gav upp och åkte hem.
Jag och denna otur... Och det är faktiskt otur. Faktiskt. Faktiskt.

Tänkte bara säga det, för att få lite meddelande. Nej, vad skriver jag nu? MEDLIDANDE menar jag ju! Herrejösses. Jag vill ha lite meddelanden.. Eller? Hum. Ibland är jag konstig. Eller kanske alldeles för ofta, jämt.
Men dagen blev bättre igår, en lång mys fika med min ina underbara vän denise och en fin kväll i kumla, ttihi.
Justt nu sitttter jag dock helttt yyrvaken ( fortfarande) framför ttvn och borde tjopptjoppa ur soffan, in i kläder och ut i bilen och till svampen och hämta upp min martina. Allt är väldigtt myycket mittt nu känner jag.

OCH JAG KLARADE FARMAKOLOGITENTAN! Jag känner mig så jävla glad idag. Vaknade upp med världens pirr och msi känsla i precis hela kroppen och det blev väldigt myckett bätttre när jag öppnade ögonen. Sen s kollade jag på studenttforum med hjärat i halsgropen och dåå står det är stort jävla G. GAH! Jag ska nog dansa runt liteen sttund innan jag brummar iväg. Idag känns dett bra, ovanligt bra, sjukt jävla bra.

Jag dör, jag smälter, herrejösses..

en emma

Mitt liv var ett enkelt spår

Down by the river by the boats
Where everybody goes to be alone
Where you wont see any rising sun
Down to the river we will run

Jag är fortfarande den osäkra lilla elva åringen..

Ögonen är fuktiga, precis som lukten är vid småduggsväder så allt känns sådär friskt och man vet att våren är på väg. Fingrarna lossar sakta från mina och våra fingertoppar snuddar varandra. Din kontur blir allt mer otydlig och du försvinner sakta bort i dimman. Du blir en skugga. Borta, för alltid. Mina knän brakar ner i asfalten och jag hör hur något knäcks i ena benet. Ansiktet är fryst. Kroppen skakar precis som en tvättmaskin samtidigt som regnet faller sakta ner som små små istappar mot min hud. Istapp efter istapp krossas mot min kind och kroppen dimper rakt ner i marken. Som ett krossat glas ligger den nu utspridd och bit för bit plockas ihop men går inte att pussla ihop. Inte ens med silvertejp.

 

Det är konstigt att läsa saker man glömt att man skrivit..

 

 

Det gör ont, ont på ett bra sätt,
jag är livrädd men samtidigt inte alls.

Fly med mig?

en emma

Det gör ont för varje hjärtslag..

Jag gav upp..
Jag behöver omstart.
Jag vill känna.
Jag ska våga.
Jag vill.

 

Nu ska jag studsa runt i lägenheten och måla lite. Eller ska man skita i allt och springa ut i det fina vädret? Nej, jag ska måla. Måla måla mååla mååla. Måste bara säga attt ni mååste spana in min och min kära sambos blogg : http://excusezmoy.blogspot.com/.

Check it out: http://excusezmoy.blogspot.com/

 

en emma


I wanna know how things can turn out fine

Redan mars

Jag försöker.
Att försöka.
Jag försöker.
Men jag vill mest gömma mig.
Fast egentligen inte.
Jag försöker.
Jag vill.
Jag ska.
Vilja.
Skulle.
Nej, ska.


Sambo livet är fint, awsome, underbart. Jag gillart..



Någonting händer,
vet inte riktigt vad, men jag ska ta reda på det.
På riktigt. Faktiskt..



en emma

RSS 2.0