Skjut mig i huvudet med ... !

Nu höll jag på att skriva att jag behöver ett ligg, men det är ju helt fel. Det var nog mest för att inom mig skrek det "VILL DU LIGGA MED MIG DÅ". Antar jag. Sedan är jag väldigt borta, trött och helt jävlacpslut överallt, så, jag tycker jag har en anledning. Skål och välkomna antar jag. Eller välkommen. Hej ?
Min dag började med att jag låg i mammas bäddsoffa och vred och vände på mig för jag inte kunde somna. Ett halv två inatt somnade jag för att sedan slänga upp min arma kropp vid kvart i tre. Nu kanske ni undrar varför och tycker jag är allmänt dum i huvudet, vilket jag iof är. Men jag gick med på att åka till Ullared med min kära mor från hemstaden Norrköping, då bussresan började klockan fyra imorse. Klockan jävla fyra ! Kunde jag sova? Nej jag kunde inte sova. Eller nu pratar vi om innan, som jag nämnde. På bussen slockna jag direkt. Det var jag och kudden, som bara den. Överallt i vårat egna lila säte. Nej, men ursch, det där lät ju sexistiskt. Inte helt okej alls känner jag. Allt kopplas till sex. Vill du ligga med mig då ?
Fyra timmars knölig bussresa men en liten fisförnäm busschafför, söt är han allt. Söt och snusande busschafför. Smal med, inte så mycket hår. Grr !! GRRRRR..... !!!!
Vid sex vaknade jag helt hysteriskt, med ett ryck och helt plötsligt sitter jag med en äggmacka, laktosfri miniyoghurt och juice i händerna. Sedan somna jag om igen. Kvart i åtta, ungefär tio minuter innan vi landa i ullared, vaknade jag och ville verkligen inte av bussen. Jag ville bara sova, min kropp ville bara sova. Sprida ut sig över hela bussen och sova. SOVA!

Men icke sa nicke. Som fan dessutom. Tihi sa han nog med. Nej, men ullared, gekås var det allt som gällde. Dagen har besått av skratt, tårar, onda fötter, irriterande ord från min mun, irriterande människor, jag har inköpt en svart klänning EN SVART KLÄNNING, en svart KLÄNNING HALLÅ HALLÅ ! tIHI. Mamma sa att jag var fin i den. Dagen har även bestått av många blickar, kaffe överallt, besök på sexbutik med mamma vilket var bara jättekonstigt. Hon tyckte hon borde vara där iaf, eller att hon hade behov eller vad hon sa. Herregud. Och innan det var i på en smyckesaffär och då utbrister hon "Jag vill ha några öhängen jag kan ligga med..... Alltså sova". Jag höll på att dö av skratt. Min mamma är för fin. Och hon är faktiskt mer hysterisk än vad jag är. Herregud, människan kan verkligen andas. Hon var överallt och ingenstans, det var bara galet fast inget ovanligt. Älskar henne ändå, trots att jag är läskigt lik henne i sättet. Herregud. Puss?
Sedan spillde  jag ner mig när vi käka pizza inifrån tröjan och smeta in pizzarester överallt, vilket jag vet inte hur jag lyckades med. Dagen har även bestått av fina inköp, fina upptäckter och många toabesök. Just nu är jag helt slut på bussen, har sovit i över två timmar, det är lite mindre än två kvar, sen blir det att packa bilen och tjoppa till örebro och världens finaste tjej. Tihi.

Måste bara säga att jag blir så irriterad på människor. Vissa tror verkligen de kan gå och bara knöla sig fram överallt och ingenstans. Jag stanna upp flera gånger för folk sprang och kom från alla håll. Vad är detta ? Det var inte ens mycket folk på allas vårat ullared idag. Jag förstår inte varför folk har en sådan panik. Andas, ni hinner för fan ! Man vill nästan leka kull med dom. Det ska jag göra nästa gång, bara springa runt och kulla folk. Då jävlar ! Nej, men folk är konstiga. Herregud. OCh jag hitta en fin grej, som jag aldrig köpte. Attans rabarber. Men Emma, jag, är sjuuuukt nöjd ändå.
Nu ska jag nog sova lite till och försöka trolla bort min kissnödighet. Movits i öronen och jag är väldigt nöjd, men dagen. Det behövdes, tror mamma behövde det med. Trots hysterin, man fokuserar mest på att överleva . För ett tag ville jag mest slänga mig på golvet och gråta. Det är lite illa då känner jag . Fast bara lite. Eller okej, det är sjukt illa . Haha gud. Ullared och Gekås, vilket fenomen. Och fy vad kissnödig jag är.  Nu ska jag dansa vidare här i bussen. Tjillevippen !

en emma

Vill du ligga med mig då?

Att vara hungrig, trött och kissnödig samtidigt på en buss är inte det ultimata, inte just nu i alla fall. Men som man säger, det är inte lätt när det är svårt men det är inte svårt när det är lätt heller. Jag kände att jag fastnade lite på "roliga ordspråk" nu. Man ska verkligen inte börja googla saker, det är väldigt onödigt känner jag. Kanske inte onödigt men man samlar på sig en massa konstiga saker, fakta och så vidare utan anledning. Och så är man fast. Kommer inte loss. Nej nej. Nej. Sluta googla män i skor !
Eller okej, googla är ganska awesome ändå. Speciellt om man googlar på sig själv. Det är fint det, ganska roligt, väldigt spännande. Jag vet inte vad jag yrar om just nu. Goooooooogla dig själv för fan. Moha. Haha... Ha.. ha ? Eller?

Nej, ursch vad trött jag är. Helvetesplugg, tenta på måndag, omtenta på fredag ( nästa), måste städa lägenhet, packa, fixa med jobbet, tvätta fönster, frosta av frysen, plugga, andas, ullared, ringa runt, tattuera sig, student, leva. Jag vet int. Hej kom och ta över mitt liv ? Fan vad jag är kissnödig. Och snart är jag allt i Norrköping, tihi. Ska nämligen till det hysteriska Gekås i fina Ullared. Hejaheja friskt humör?
Jag ser skog, skog , skog, skog och skog.
Jag ska sluta för jag orkar inte detta. Eller egentligen men snart börjar jag väl prata om skölkärtelhormon, infektionssjukdomar och äckliga bakterier så vi skiter i detta. Snart Norrköping och jag säger puss. Puss !

Jävla skitlåt...

en emma

Du får leva med det i resten av ditt liv

Sitter med mitt vatteneksem i köket och pillar bort färgfliser från stolen medan huvudet diggar lät till tumbtus mysiga toner. Samtidigt som fötterna dansar på det gråskimrande golvet så är kroppen hög på kaffe och äpplen. Kroppen är dessutom fylld med panik, stress, tårar och sjukt mycket känslor som inte riktigt vet vart de ska ta vägen. Positivt. Förutom den där hemska jävla skolångesten som inte riktigt vill försvinna. Den smyger sig runt bland min blodådror och dansar tango med mina känslor. Det är ingen jävla vals här inte.
Jag har fyllt min dag med feber, temperaturtagning, puls och blodtryck, munvård, inkontinens och sist men inte minst förband och såläggning.
Det där med bensår är inte att leka med och för den som vill veta lite mer om inkontinens, varsågoda : Urininkontinens är ett av våra största folkhälsoproblem och förekommer i alla åldrar. Dock är det vanligast med åldern och hos kvinnor. Definitionen på urininkontinens är urinläckage av sådan omfattning att det utgör ett problem. Det kan begränsa vardagslivet, till exempel göra att man avhåller sig från motion, minska sociala aktiviteter eller orsaka brutna sexuella förhållanden.
Som sagt, varsågoda. Eller varsegoda? Jag blir förvirrad, eller är förvirrad. Eller, nej vad fan. Skitsamma. Det var inget. Jag tänkte börja diskutera om hur man skriver det ordet. Men det skiter vi i, orkar inte riktigt ta det nu. Eller ta det överhuvudtaget. Det känns varken relevant, intressant eller något annat alls. Faktiskt. Så det så. Mohahahaha. Eller något. Eller?

Nej, man kanske ska diska, byta om och tjoppa ? Tjopptjopp någonstans. Än att sitta här och uggla, för nu får faktiskt morgondagen gå som den vill. Gå som den vill? Mer den får gå som den går. Hallå, doooooh. DÖH ! Nej, inte döh, doh är bättre. Tihi. Nu finns det inget sammanhang längre. Lite mera timbuktu istället. *Dansar lite extra med fötterna*.
Imorgon är det klassfest som fan som gäller och sedan daniel underbara adams ray på rits. Eller det är klassfest på rits från början, men ändå. Det är daniel imorgon. Jag är en pepp och kär tjej fylld med ångest och panik. Det går bra nu. Typ. Upp och ner, ner och upp. Jättekram?
Diska var det ja..
Eller, JaG VAR JU I GÖTEBORG I HELGEN. Och idag är det torsdag.


Okej, en kort sammanfattning av Göteborg och en egobild från Hedvigs badrum. Torsdag, åkte till göteborg och fick olika barnvakter hela dagen, dagen sluta med en slut emma och en slut hedvig hemma hos hedvig med mys och plugg. Fredagen sov vi, vi eller jag laga mat sen var det spelkväll och gretas som gällde. En full, glad och grön emma. Två fulla tjejer var hemma runt fem på morgonen. Lördgane var bakisdag och eruovision. Tre upprörda tjejer. Söndag blev det morgonmys och djupa diskussioner. Sen åkte jag hem. Det var min helg generellt. Denna vecka har bestått av mys och plugg främst. I helgen blir det fest i min keps, mys, plugg och pappabesök. Han är saknad, faktiskt.
Nu, diska..

en emma

She don´t mind..

Gröngölingen roar sig själv på tåget med MER, banan och marabou mjölkchoklad DAIM. Innan tåget började tuffelituffa så förgylldes magen med pressbyråkaffe och croissantsak, om det nu stavas så. Det var fint. Och jag tycker om tjejen på pressbyrån, tror hon börjar känna igen mig lite. Nej, jag är inte där ofta.. Fast iof, jag har ju inte fint brunt hår längre utan busar lite med mitt pigment som inte riktigt vet vart det ska ta vägen verkar det som. Jag är inte guldgulvitorangefärgad längre i alla fall. Fy så jag såg ut förut. Nu är det någon blond färg med gröna nyanser. Ska nog låta mitt hår och min hårbotten lite, den tycker nog inte om mig så mycket känner jag. Men gröntär skönt som man säger. Nu jävlar blir det fan i mig ett puss, eller en puss. Så... PUSS !

Nu är jag tydligen i skövde snart och jag måste bara säga att Movits är sjukt bra, de har förgyllt min tågresa som in i kan jag ju säga. Tihi. Och de kommer till peace and love. Gissa vem som kommer vara där. GRÖNGÖLINGEN ! Moha. Och nu har jag lite ont i magen, inte bra med förmycket marmelad tänkte jag säga. Menar ju choklad. Hallå?! Hallå.. Typ.  Egentligen borde jag ju passa på att plugga, eller sova egentligen eftersom jag varit vaken sedan fyra imorse. Men men, nu är jag vaken och bloggar. Så det kan gå när inte hapsen är på. Och det är ganska fint att läsa det man skrivit halv sex om morgonen. Jösses vad extra djup jag är då. Men det är fint, eller?

 

Nej, sluta yra och fortsätta dansa här för mig själv ? Känns som en ganska bra idé faktiskt. Tihi. Jag är nog ganska trött egentligen. Övertrött halv elva på morgonen är helt awesome känner jag. Puss på mig helt enkelt. Och nu är det 82 minuter kvar tills jag är i Göteborg, om SJ inte krånglar som vanligt. Tihi !

en emma

 


Pulsen rusar, huvudet känns lätt som en luftballong.

Att vara hemlighetsfull verkar vara en grej många kör med. Sådär mystiskt, snygg och gåtfull, det lockar. Spänningen är det man söker, eller det man vill vara. Något spännande, någonting någon dras till, något man dras med. Eller så kan det bara vara så att man vill verka hemlighetsfull för att dölja det andra. Fast, det kanske mer handlar om hårdhet? En blandning av ett hårdskal, gåtfullhet och hemlighetsfull. En tom eller öppen bok är ju fan i mig inte intressant. Är det lättläst som en serietidning är du ganska snabbt avklarad. Ibland kanske det dock är skönt att vara en sådan person, eller möta en sådan person. Fast hur intressant är det egentligen ? Spännande till en början men det går över lika fort. För sedan tar det slut, så finns det ingenting mer. Ingenting mer som man vill utforska. Om du inte är en serietidningsnörd såklart. Då finns det ganska många serietidningar att avklara, upptäcka, läsa. Tidning efter tidning, person efter person.
Jag är kissnödig igen.

Det där med sömnlöshet är inte min grej. Dock tror jag det mer handlar om att inte kunna slappna av. KAn du inte slappna av kan du inte sova. Logiskt och sant. Tyvärr sant dessutom, men vad ska man göra? Inte fan vet jag. HAr legat och vridit och vänt mig i över 1-1½ timme så det fick vara nog helt enkelt kände jag. Vet att jag låg och tänkte på en konstig men skitsmart sak förut. Eller det lät och kändes smart just då, nu vet i fan. I och för sig är jag fortfarande helt yrvaken och vet knappt vad jag pratar om, så det skulle säkert låtit väldigt smart nu med, men inte om några timmar. Dock har det ju såklart försvunnit från min fina tankeverksamhet. Attans rabarber. Typ.

En annan sak som jag låg och tänkte på förut var känslor. Åh, vilken nyhet! Nej, men det är ganska lustigt och ett läskigt fenomen. Man går in med inställningen att man inte ska få känslor för någon. MAn ska inte låta sig falla oc hindra sig själv för att känna. Frågan är ju till vilken nytta egentligen. Men sen står man det, spitt språngande galen och kär. Och det där med att känna så mycket för någon. Att sakna någon man precis sagt hejdå till, att man inte längre kan sova ensam utan då mest ligger och vänder på sig ( och ne, jag sov inte själv inatt men jag är uppstressad pga hår och tågresa sen så detta är ett undantag.. faktiskt, haha jösses..), att man vaknar upp med ett leende när man ser en helt underbar människa framför än eller känner ett par blöta läppar mot kinden om morgonen, eller hur man kommer på sig själv att sitta och le bland en fullproppad buss dr alla ser sura ut. Och väldigt många osv.
Jag är inte riktigt van att känna mig så trygg med någon, att må så bra utav någon eller att låta mig själv må bra. Men jag gillart. Som fan dessutom.  Visst, som med en vän känns det nästan som en självklarhet, men det är inte samma sak på den andra nivån.  En person som får en att pirra i hela kroppen av endast tanken , det är något mer. Något jävla mycket mer. Det där något mer som känns väldigt svårt att uppnå. Att hitta och låta sig själv hitta, uppnå. Men nu står jag där, med någon så jävla mycket mer. Spritt språngande galen och kär.
Det finns ingen pong, bara ett konstaterande. Ett väldigt bra sådant till och med. Det behöver inte finns någon poäng, för för första gången på länge vill jag bara vara. Speciellt med dig.

Jag vill framstå som hård och brutal. Kanske inte brutal med hård och okänslig. Som en mur möter jag en främmande person, eller mer med en mur. Dock håller inte det så länge, eller jo, till en viss del. Men när man väl rivit den där muren, vilket inte är så himla lätt. Så står jag där, töntig, djup och känslig. Jag är en jävla mjukis helt enkelt. Men sådant kansk kan vara mysigt? Eller? Och jösses vad jag svär, gillar tydligen ordet "jävla". Nu tänkte jag skriva "men puss på mig", dock insåg jag nyss att det förekommer nästan i varenda blogginlägg så jag skiter i det helt enkelt.
Nu har jag halvsexentorsdagmorgonyrat ett tag nu. Jag ser ut som en orangeaktig guldllock i håret så ska snart cykla till ica och köpa hårfärg och panikfärga håret innan jag rullar med tufftufftåget mot Götelaaabooorg ett par dagar. Så, jag tror inte jag orkar skriva mer, om jag dock går och lägger mig nu igen kommer jag inte komma upp. Jag får försöka roa mig i 40 minuter till helt enkelt, fast inte med skrivandet. JAg vill ha jucie, men den tog precis slut. Aja, kanske orkar ta mig til och köpa det sen. Byxor och göteborg nästa ?

en emma

Kyss mig så att någonting händer

Jag har tydligen legat som en skruv inatt. Det nämnde jag inte förut, eller jo. Det gjorde jag ju hallå!  Att jag har sjukt galet ont i min rygg. Jävla rygghelvete känner jag mest just nu. Och sen är jag sugen på kaffe. Åh, kaffe. Latte ? Nja. Kaffe. Bara vanlig kaffe. Måste träla mig upp från soffan då, jag som sitter så skönt nu. Har hittat en ställning där jag faktiskt inte har så ont i ryggen. Den ni, tihi. Eller inte tihi. Jävla ryggfan. Jag borde plugga med. Jag ska. MEn vill spela brännboll sen. Jävla ryggfan. Färga håret ska jag nog med. Typ nu? Eller. Typ. Snart. Typ. Kanske ? Typ. Ja. Typ.
Mätt är jag i alla fall.
Tror jag är lite trött, fått för mycket sol. Eller nej, jag har nog inte fått för mycket sol. Ska nog ut i solen sen igen. Tihi. FÖr mycket sol kan man inte få. Speciellt inte när man sitter i en föreläsningssal.
Jag vet inte vad jag yrar om nu. JAG SKA SLUTA OMG ! Eller Oh my good ? Moha. Haha... Ha.. haha. Göteborg till helgen i alla fall. Fast det är ju bara måndag nu.
Jag kanske återkommer jag jag färgat håret. Tihi.

en emma

Jag vill bara ha mer av dig, och mer av dig och mer av dig.

Oj.
Jag är ganska dålig på att blogga nu för tiden.
Kände jag lite spontant.
Kissnödig.
Och nyvaken.
Fan, vad ont i ryggen jag har.
Trött är jag också.
Men måste tjoppa till skolan snart.
Eller cykla.
Något.
Nej, cykla ska jag.
Gud, vad min rygg gör ont.
Vad har jag gjort?
JAg tycker om min superkortisonsalva.
Bara så att ni vet.
Trettiofem minuter kvar.
Fast jag är ju faktiskt i stan.
Måndag.
Nya tag.
Nu så.

Tänkte nog mest säga att jag är jättekär, sådär superjävlajättekär. I en helt underbar människa. ( Nej, jag skulle aldrig sitta och storle, speciellt inte just nu..) Nej, ska stänga av min lilla burk och cykelicykla till skolan. Får berätta mer sen. VAd jag nu ska berätta om, men det är sånt som märks. Diabetes nästa ! Puss antar jag.

en emma

För jag vill inte vara själv..

Människan petar sig i genomsnitt sig femtion gånger i näsan om dagen och det finns tydligen mer höns än människor i världen.  Och vissa saker tar mer än vad man tror och jag hatar min mage.
Du är stålmannen för mig..

Nu ska jag använda vårat badkar och sen tröstäta glass i min ensamhet.. Trots att magen hatar mig..

en emma

RSS 2.0