So i don´t look back.

Vart tog min sömn vägen? Vart tog lugnet vägen? Vart tog mitt avslappnande jag vägen?
Jag som äntligen hade börjat kunna både sova och slappna av. Poff och så försvann det så fort jag flytta hem igen, eller flytta hem. Nu lät det som om det var för förgott men så är det ju inte, utan för sommaren. Men i alla fall. Natten till igår sov jag skit rent ut sagt. Jag kunde inte somna och när jag väl somna sov jag inte på riktigt och vakna konstant. Inatt somnade jag prick tolv och trodde jag skulle få sova, men nej. Vaknade runt tre och har inte kunnat sova sen dess. Så nu sitter jag ensam klockan 05:07 vid köksbordet med en brakfrukost. Jag som inte brukar kunna äta såhär tidigt om morgonen. Herrejösses. 06:45 börjar jag jobba och 13:30 är jag fri. Midsommarträngselhandling och sen ska jag duscha och sova lite. GAH ! Min underbaring kommer också idag, tihi.
Nej, nu ska jag läsa både NT och folkbladet, har ju lite tid på mig denna morgon tydligen.. Godmorgon ?

en emma

It goes on and on and on and on .

Jag tycker inte om sömnlösa nätter. Jag tycker inte om att vakna konstant och känna hur stressen verkligen sprider sig inom mig, genom vener, blodådror, passerar por efter por. Klockan är 11:27 och jag är helt förstörd, om två timmar börjar jag jobbet på riktigt och jag är nervös. Ursch. Jag tycker inte om sånt här. Det kommer säkert gå bra men den där känslan är inte helt okej. Andas andas, andas ! Tror det kan bero lite med på att jag har knappt någon sömn i kroppen och vill mest lägga mig i ett hörn och gråta. Puss?
Midsommar imorgon, tjugoett på lördag och peace på måndag. Jag är nog ändå pepp tjej trots förstördheten. Ska man orka sig till stan en sväng innan jobbet?
Och jävla regn alltså..


Jag borde nog dricka lite kaffe.
Eller mycket kaffe.
Kaffe i mängder?
Eller kaffe i mängder skulle nog inte vara världens bästa idé känner jag.
En mer hysteriskemma på denna förstördhet är inte det bästa, faktiskt.
Lite kaffe blir det nog. Eller kaffe på jobbet.
Okej, jag tror jag vill ha kaffe. En aning ..
Och det se ut som solen börjar skina lite. *PEPPAR PEPPAR*.

Alltså jag är verkligen helt borta just nu. Hur ska jag orka jobba till kvart över nio ikväll undrar jag ? Och sen börjar jag kvart i sju imorgon. Det känns ju roligt. Fest i min keps och du är välkommen. Ska vi köpa skor WOHO ? OCh nu blev jag väldigt kissnödig. Nej, jösses. Det finns inget stopp på mig.
En sak, en sista sak, en meningslös sak. Jag kommer nog bli en radionörd i sommar, igen. Då jag inte jobbar lär jag ha radion på någonstans. Jag och pappa radiobattla förut, han hade p4 på i köket och jag p3 i mitt rum här hos honom. Det var fint det, mer radiobattle ! Nu ska jag nog kissa och snart tjoppa mot stan. Insåg att jag är ibehov av dustit och stan är helt väldig jättestängd i helgen. Himla midsommar alltså.
Om jag inte hmnar här innan måndag kan jag ju bara säga såhär. Att jag kommer ha en helt jävla AWESOME vecka i borlänge med folket på PEACEANDLOVE. Tjillevippen !


en emma

Barfota fötter genom hela stan.

Jag har vart en dag före i flera dagar nu. Jag förstår inte riktigt. Igår var det tisdag i min värld, fast egentligen är det tisdag idag men inte för mig för då är det onsdag. Fast igår kändes det även som måndag. Då var jag både en dag före och en dag efter. Hur i hela friden går det ihop får jag fråga? Det där med dagar alltså. Suck.
Andas andas..

Fortfarande Örebro, fast snart blir det Norrköping igen. Ännu en gång helt enkelt. Jag får till och med sällskap i bilen denna gång, tihi. Fröken denise och hennes lilla, väldigt lilla busfrö. Det är ju s¨å himla drygt att sitta och brumma själv, speciellt den där vägen alltså. Nej, ursch vad jag inte tycker om den. Men, what to do ? IH. Typ. Gah. Hej ?
Två dagar tills jobbet börjar.
Fyra dagar tills jag blir kärring enligt min sambo. Puss på henne!
Sex dagar till en awesome vecka i Borlänge.
Sedan är det jobb,jobb och jobb enda fram till skolan.
Livet rullar som man säger och nu ska jag vara en fin vän och tjoppa till skolan och låna böcker åt min fina vän och sedan våldgästa hennes tomma lägenhet och ta med saker till Norrköping. Tjillevippen som man säger !

en emma

Är det lungt om jag kallar dig baby ?

En vecka kvar.
Kvart i tolv på eftermiddagen.
Snart halv tre på förmiddagen.
Nej.
Eftermiddagen.
Jag tror att jag är kissnödig.
Jag är kissnödig.
Kissa?
Nej.
Eller jo.
För jag ska köra bil.
Till Örebro.
Nej, fan vad drygt att skriva sådär när jag skriver såhär. Hum. Eller inte hum, varför hummar jag nu för känner jag ? Jag vet inte riktigt. Nej, jag vet inte riktigt vad jag ville med detta. SOm vanligt. SWAAAAG. Jag ska börja swaaaga , bara så att ni vet. Skjorta , kavaj och röda byxor, röda byxor, röda byxor.
Snart är det peace, då är jag 21 och har börjat jobba. Nu ska jag be om skjuts till mamma, krama på nathalie, få nyckel av martina och brumma mot örebro och världens finaste. PUSSKRAM !

en emma

We are losing controll..

Jag ska köpa en ostmacka på blocket för två kronor i stockholm, begagnad.
Eller kanske lite socker, sisådär 1000 kg för 5500 kronor?
Och varför hyra en byggnadsställning när man kan KÖPA en ?

Jag har en ren kropp, nytvättat och slickkammat hår.
Imorgon är det jobb som gäller, kvart i sju börjar jag.
Senaste kvart i sex måste jag vara uppe och hoppa.
Dansa vals med John blund inatt?
Förhoppningsvis.
Och det är sjukt varmt hemma hos pappa.
Godnatt?
Föresten.
Jag ska sno med radio som står i mitt såkallad rum hos pappa, fett frän.
Men det är en hemlis.
Så..
Sccch !

en emma

I wanna feel her..

Error.
I panik slår fingrarna Ett, ett , två på den sönderslagna telefonen.
Error.
Boxen till tvn vill inte starta och kaffet är slut.
Error.
Terror.
Små oskyldiga barn utsätts för sexuella övergepp, studenter våldtas efter krogen sådär i början av juni, famlijer förlorar sina närstående i trafikolyckor där föraren i bilen som körde av vägen men klara sig var onykter. Sådär askalas av den äckliga alkoholhaltiga drycken. Folk hoppar från broar eller dränker sig själva.
Error.

Solen skiner mot min vinterbleka hy och magen skriker. Efter någonting, någon, någonting. Hörlurarna sjunger och ögonen kisar. Jag ser ingenting i mina solglasögon. Stavar jag rätt? Stavar mina fingrar rätt? Det är tangentbordets fel. Håret ruffsas lätt till i vinden. Vinden som sveper med sig balkongdörren och de färgglada blommor som förgyller den lilla balkongen i hyreslägenheten ganska centralt i Norrköping. Förgyller. Förgylla. Förgyllde. Förgyll mig ? Jag är nog som en osmyckad ring. Eller kan man vara som en osminkad ring? Slät, rund, inte mycket att se på, men ändå finns jag där. Kan förgylla, eller vill bli förgylld. Finns det en så finns det finns det flera. Eller hur ?

Vi räknar ner. Jag räknar ner. Alla räknar ner. Till något, någon, en tid, en plats, en stund. Någonstans.
En dag till sista gåbredviddagen.
Tre dagar tills studenterna sjunger med en öl i handen längs Norrköpings gator.
Tre dagar tills min systerson har klarat av först året i skolan. ( jag är en stolt moster)
Fyra dagar kvar tills jag får träffa min bästa.
Fyra dagar tills jag får träffa hon som är min. ( förhoppningsvis)
Tio dagar kvar tills jag börjar sommaren på riktigt.
Tolv dagar kvar tills jag blir minijävlatant.
Fjorton dagar kvar tills en helt awesome vecka i borlänge börjar ( EMMAASKALAS)
Räknar jag ner med? Det gör jag nog. Alltid. Men vet inte till vad. Oc jag ser inte ens vad jag skriver. Jag ser mig själv, en fin spegelbild på grund utav kvällssolen. Myspys helt enkelt..
Antingen tar jag en myspromenad innan jag somnar eller så går jag ut och springer för första gången på hundra år. Eller om man ska ta det imorgon istället, efter jobbet? Inte innan, då kommer jag kollapsa. Går inte upp kvart över fem för att springa. Nej, nej, nej. Inte imorgon. KAnske senare, en annan dag. Kondis nästa! Inte tjockiskondis då alltså..
Fast.
Jag tycker om bufféer.

Kan ju låtsas att jag är hård och cool iaf..

Man borde kanske gå in till sin fader och göra honom sällskap ? Ingen vill ju sällskapa mig ikväll så atte.. Jag är ju faktiskt hungrig, och mannen har gjort en god salad. Han är söt. Jag tror det kommer gå bra i sommar. Om det går åt helvete så kommer det inte vara en glad emmautanandranamn här inte kan jag lova. De har en chans kvar, inte mer. Inte någonstans. Jag en faktiskt bara en människa jag med. Faktiskt.
MAt och mer pappamys ? Och fasen vad min dataskärm var äcklig nu såg jag, märken och fingeravtryck överallt. Inte myspys på det inte. No no no. Känner mig dock ganska cool i röda solglasögon, trots att jag inte ser någonting på skärmen, så jag har dom på näsan. OM JAG STAVAR FEL ÄR DET FÖR ATT JAG INTE SER, OKEJ ?! pUSS? Oj, puss?

en emma

Du har vart ihop med Leonardo Dicaprio

Rör min hand. Rysningar sprider sig genom kroppen, ögonen kniper igen och önskan om att mardrömmen bara är en mardröm strömmar genom tankeverksamheten. Vågar jag titta ? Vågar jag se ? Vill jag se?
Prickiga gummistövlar släpas fram på den fuktiga asfalten och varje lerig pöl möts av ett hopp, ett stamp. De prickaiga stävlarna är inte prickaiga längre. De är svarta.
Ett slag.
En spark.
En knytnäve.

Vi stryker ett sträck. Gummistövlar i leriga vattenpölar. Barnfötter mot smågrus. Tjocka tanter äter mjukglass? Jag är nog för hungrig. Magen skriker efter mat och chipsresterna smakar äckligt i munnen. Jag är sugen på oboy. Fast egentligen inte.Jag gillar känslan av att adrenalinet drar igång, sprider sig genom kroppen. Jag vet inte vad jag säger just nu. Jag vill nog ha mat, ägg, oboy, kladdkaka. Igår åt jag fullkornpasta.

Nu skiter jag i detta. Vad händer? Borde man ens publicera detta ? Jag är sjukt sugen på att skriva, men det gick ju bajs. På boken. Imorgon ? Jag, kaffe och bok. Det blir awesome. Lite pappa också. Norrköping igen. Här kommer jag. Eller om 12 timmar. Puss ?

                                                                                                                                     en emma    


On the road again.

Är det dröm eller verklighet?
Vem bestämmer egentligen?
Du?
Jag?
Han?
Hon?
Ingen?
Någon?
Klegg i ögonen och jag vill bara krypa ner under täcket igen.
Ägg mellan tänderna och jag borde borsta dem.
Kissa borde jag med.
Antar att detta är ett godmorgon.
Jag kände mig pigg.
Klockan halv fem.
Somnande om.
Klockan halv sex.
Gick upp tio i.
Mår nog lite illa.
Som vanligt.
En dag till.
Jävla saknad.
Men.
Så.
Godmorgon.

en emma

Jag dansar men känner ingenting alls

Illamåendet smygersig på.
Magen känns inte riktigt okej.
Huvudet är lite snurrigt.
Svetten smådryper från min kropp.
Jag är nervös.
Blåsan trycker lite lätt och jag tror jag är kissnödig.
Jag borde tjoppa in i bilen.
Nu är jag mer nervös.
Jag borde kissa.
Nu ska jag kissa och sen bruMEn som sagt.
Brumma iväg.
Tjillevippen.
Antar jag.


Fast. Jag är ganska glad att jag är här i norrköping ändå.
Det verkar lösa sig.
Det känns bra.
Fast saknaden kommer bli skitjobbigt.
Redan efter en dag.
Men som sagt.
Tjillevippen.

en emma

Jag är nästan där..

Sitter halvnaken i soffan och har en halv lägenhet att städa och en stor väska att packa. Detta suger och jag kommer nog gråta hela dagen lång. Plus att solen skiner. Visst, det ska bli skönt att faktiskt komma hem ett tag, jag saknar Norrköping men Örebro känns mer som mitt hem. Norrköping är det förflutna, vilket jag inte trodde jag skulle känna men så är det. På både gott och ont. Men får mysa i Norrköping i sommar och hoppas på att det inte blir allt för mycket av det förflutna, för då flyr jag. På riktigt. OCh det suger att lämna världens underbaraste människa. Ursch. Nej, inte vara negativ nu. Träffa gamla vänner och mysa med famlijen. Det blir nog inte så mycket sånt sen. Känns det som i alla fall. Sånt som märks.

Helgen har i alla fall varit helt awesome. Efter en hysterisk jobbig omtenta som jag bara ville kasta in i väggen sen sätta mig i ett hörn och bara gråta hade jag en helg fri från plgg och bekymmer. Fredagen blev en städdag fram tills eftermiddagen då jag brumma upp till skolan och hämta min fina denise. Vi satt och bara prata med islatte och giftig rök i flera timmar i solen. HElt underbart. Sedan bruma jag bort och lämna henne igen och hämta upp världens finaste efter jobbet. Bio med henne och hennes moster. Baksmällan 2, så himla värt. Klockren film måste jag ju bara säga. Mycket bättre än den jävla skräckfilmen vi såg veckan innan. Haha. Hem och sova. I lördags så blev det cykel och bil äventyr för att hitta en sjö och steka lite vid stranden. Jag och Jessica hitta illslut en fin liten badplats. Så årets första dopp är avklarat. WOHO ! Gött var det. Lördagskvällen bestod av glass, vattenmelon, en fin flickvän, promenad, fly från fåglar och myggor och bara mys. Jag gillart. Igår blev det sova och mys med. Jag gillar livet extremt ibland. Och att slippa tänka på plugg. Så himla gött. Som sagt, en finfinfin helg !


NEj, tjoppa runt och städa lite kanske. Jag måste bära upp cykel nummer två upp på balkongen med. Jösses vilken syn det måste varit. Jag och min gigantiska damcykel uppför endast en trappa. Men endast en trappa var tillräckligt kan jag säga.
Imorgon börjar jag gå bredvid på jobbet, på torsdag blir det Uddevalla och studentfirande, sjutton dagar kvar tills jag börjar jobba på riktigt, nitton dagar kvar tills jag blir gammal och tjugoen dagar kvar tills en helt underbar festivalvecka börjar. Vad gör vi ? Nu kör vi. Sommar !!!

Det blir jag dansandes till p3 med moppen och disktrasan i högsta hugg hela dagen. Sveriges nationaldag firas med städning pch pastasallad helt enkelt. Men . Nu.  Diska...

en emma

Någon annans problem är någon annans problem.

Jag tycker inte om kundsupport. Förlåt. Men de är så jävla jobbiga ibland. Visst, de kanske kan säga något bra om operatören och ge mig något abonnemang som kanske är bättre än det jag har men jag är inte intresserad. Sa nog tack men nejtack sjuttioelvahundra gånger. Borde man inte känna av att personeninte är intresserad? Har iof testat på försljningslivet och vet hur mycket man försöker, men ändå. Ibland får man ju faktiskt ge upp. JÄTTEBRA PÅ DIG MED. Vad fan. Nej, jag är inte bitter. Eller egentligen är jag ju inte bitter, blev bara lite irriterad på mannen i telefonen. Nu har jag sagt upp mitt himla tre abonnemang i alla fall, telia till hösten blir det nog ! Och en ny tellis, tihi.

Imorse hade jag min sista tenta, eller det var en omtenta men den sista tentan för detta år. Ett år som sjuksköterskestudent avklarat och jag har faktiskt överlevt. Det känns lite konstigt utan avslutning eller något utan alla bara skiljdes åt. Utan ingenting. I och för sig hade vi en galet sjukt bra klassfest för ett tag sen. Men ändå känner jag lite spontant. Det känns konstigt och snart blir det allt Norrköping. Vilket suger egentligen emn de känns lite bättre idag i alla fall. Nu ska vi inte gråta över detta.
Har städat halva lägenheten, försökt få tag i min tatuerare, mailat sommarjobbet, fixat en sak inför hösten och sagt upp mitt abonnemang. Det där jävla abonnemanget alltså, haha.

Egentligen borde jag fortsätta städa innan jag ska tjoppa ut i solen och träffa fina denise. Och gud vad kissnödig jag kände att jag var, blev. Helt galet. Jag var ju nyss på toaletten ? Hum. Ska man testa att ringa igen kanske ? Eller lite senare tror jag. Nej, jag behöver verkligen gå på toaletten. Eller snart. Mens har jag också. Jävla mensbarn är jag.
Åh, när jag gick från tentan imorse vile jag mest lägga mig i ett hörn och gråta. Herrejösses, var helt förstörd. Eller, inte förstörd bara helt jättekonstig. Igår var jag förstörd, i huvudet. Herregud. Fast satt och läste en intressant sak. Om kvinnan. Så varsågoda män i skor. Eller först ska jag kissa och hämta en glass.

NU HAR JAG ISGLASS I MUNNEN ! Och gud vad kallt det blev om tänderna. Jösses. det isar som bara den . OMG. Oh my god oh god i´m in love ! Det var gott med glass. Glassa på balkongen med en till glass kanske? Glass och Christer är ju inte helt fel alltså. Kanske ett skrivblock med ? Så himla underbart. Det har jag saknat. Tihi. Och ikväll ska jag på bio igen. Eller jag var på bio förra veckan, vi såg en skräckfilm och det känns som om jag skrivit detta så nu skiter jag it. Men jösses vilken upplevelse. Jävla film.

JUST JA! Skulle skriva något intressant om kvinnan och hennes organ. Som sagt, igår satt jag och pluggade, bland annat på reproduktionssystemet . Och läste lite om kvinnan och hennes organ. Men även om orgasm, fysiologiskt så att säga. Generellt nu.
Visste du att ..
Vid erotisk stimulering aktiveras sympatika nerver som utgår från ryggmärgen då detta leder till dilation av den erektila vävnadens artärer.
Visste du att ..
Vävnaden fylls med blod vid erektil stimulering och trycker blir så högt att vener kläms ihop. För att avsluta erektionen så aktiveras det sympatiska nerver så att artärerna dras ihop. Venerna leder då blodet bort från den erektila vävnaden.
Visste du att..
Kvinnans orgasm består av ett antal rytmiska sammandragningar av bland annat slidans muskulatur och bäckenbottenmuskulatur, förknippade med starka lustkänslor.
Visste du att..
Kvinnans orgasm utlöses av klitoris och/eller slidan.
Visste du att..
Kvinnan har efter en orgasm ingen refraktärperiod, som killarna,  utan kan fortsätta stimulering för att uppnå nya orgasmer.

Det är sådant som är viktigt att lära sig som sjuksköterska ( fast mest är det sjukt intressant och spännande, tihi.) Nu ska jag ha en till glass och ska slänga mig i en stol på balkongen. Det blir jag , fredagsflörten, sommarsolen och ett glas saft.

en emma

I wanna feel yur arms around me

Det där med hormoner är fasen inte roligt. Visst, det är intressant att läsa om ( jag är i tentabubblan ännu en gång, eller omtentabubblan om man ska vara mer precis ) men inte när man själv känner av det. Jävla mens rent ut sagt. Så fort jag kom hem började mitt humör bli som en bergodalbana. Jag har varit arg, less, irriterad, gråtit, vielat skita i allt och haft ångest. När jag satt och läste om blodcirkulationen eller vad det nu var så rann tårarna . Bara sådär. Kan man inte slänga bort hormonerna för ett tag bara ? Ursch. PMSBARN på hög nivå.
Dock har jag ångest inför i sommar, men börjar jag gå in på det lär jag ju börja gråta. Och se på ... Där kommer tårarna. Ska vi köpa skor, WOHO ?!
NEj, jag ska inte tänka på det just nu, utan jag får ta det på måndag helt enkelt. Då lämnar jag Örebro för sommarn, vilket suger. Hur tänkte jag i februari får jag fråga? Nej, jag skulle ju inte prata om det nämnde jag nyss. Stopp, emma sluta !

Så. Igår, eller i förrgår var det ju. Så blev det snabbvisit till Norrköping i alla fall. Mycket fram och tillbaka nu. I alla fall. Jag förgyllde min arm lite igår, trodde den skulle bli klar men har en timmes sittning kvar sen är den äntligen klar. Men jösses så nöjd jag är redan nu. Helt sjukt nöjd. Dock är amen svullen och äcklig nu, men om ett par veckor så, tihi. Nej, det kommer bli helt awesome sen när den blir klar.
Träffa även min fina lilla filur Renée i måndags. Det blev äventyr i norrköping på högnivå. Kvällspromenad med övergivna tåg, läskiga skolor, konstiga skogsstigar och sparkandes på pinnar. Två bubblande munnar med såklart. Ibland är livet fint, väldigt fint faktiskt.


Om man skulle hoppa in i duschen och fortsätta plugga lite kanske ? En omtenta kvar sen jävlar är det pluggfritt för ett antal veckor. Det behövs kan jag lova. Är lite less på detta. Eller inte less men trött, utmattad, behöver pause. Andas och jobba blir det i sommar. Jag fyller ven ett år pensionär snart, herrejösses. VAr tar all tid vägen undra jag? Hela 21 år, snart. Om sisådär 24 dagar, herre min gud. Men men. Tiden går fort när man har roligt antar jag ? OCH PEACE AND LOVE SNART MED FÖR FAN ! Tihi. IIIIIHHHHH !
Ett år avklarat i alla fall, helt galet.

Armen. Nu. Duschen.

en emma

RSS 2.0