But my head's to the wall and i'm lonely.

Nu sitter jag i sportbh och jeans och äter sallad med bröd, jag borde ha tagit med något att dricka. Attans rabarber. Får allt dricka ikapp mig sen, det börjar bli lite torrt i munnen, bara så att ni vet.  Jag borde dessutom klä på mig lite mer men det tar vi snart, äta först sen kläder. Dock kan jag fortfarande inte släppa om tjejen från dagen på Norrköpings brandförsvar är gay eller inte. Det är hon va, eller hu Denise?
Det är såhär att jag och fröken Denise men E har varit i farten hela dagen hos Brandförsvaret, det var en sådan där dag för tjejer som vill prova på yrket Brandman.

Det började klockan 9 imorse, då jag redan varit vaken sedan halv sex. eller lite halvt iaf. Av någon lustig anledning hade jag bara satt på alarmet utan att tänka på tiden riktigt, eftersom jag gått upp runt sex hela veckan. Extra jobbat och bråkat med jord ju. I alla fall, min "trasiga" telefon som är kopplad till telia om någon ville vet hade jag ställt alarm på runt kvart över fem halv sex tydligen. Jag hade dessutom lagt den på fönsterbrädet bakom min ena kaktus. Så en yr emma springer upp i panik för att stänga av den. Kletiga ögon som knappt var öppna och vad gör jag? Jo jag kör in handen i kaktusen, och inte löst heller utan verkligen kör in den ( gud vad äckligt snuskigt det lät, men skitsamma, haha). Det gjorde ont, men jag somna om nästa två timmar, mycket skönt. Sedan var det bara att brumma iväg med brummelisa och hämta upp denise.
Dagen bestod av information, fika, illustrera och pröva på mindre trafikolycka, lunch ( tre tummar upp), rökdyka och släcka eld, göra brandmannavarvet som gick katastrof men var rätt kul ändå och sedan släcka lite mer och krypa runt i en labyrint. En bra dag, väldigt bra dag!
Jag är glad tjej som nog, trots min dåliga kondis men med ett jävla annamana, ska försöka mig på och söka nu. Ska ringa brandmännen på måndag och höra om rullbandstestet. går det inte så går det, livet är hårt ibland. Man kan ju alltid testa. Blev sjukt pepp efter denna dag kan jag lova! IIIIIIIH.

Dessutom ville fisen Denise sätta eld på mig, fast sen efteråt sa hon att hon skulle rädda mig. Då blev jag lite glad. Höhö. Och heja oss som typ överföll den brinnande dockan när man försiktigt skulle lägga den ner. Haha, heja ivriga tjejer som blev småbarn för en dag, snacka om att det sken om oss. Ih. Puss!

Jag borde kanske ge hunden mat, platta håret och gå ut på promenix. Jag vill helst sova, är slut överallt och ryggen mår inget bra. Fast jag är glad och pepp. Nu jävlar ska jag ner i vikt med. Det blir att börja hårt med tränignen imorgon (igen). Och nu jävlar, känns som om jag konstant säger så men alltså efter idag. Jag blev så pepp, tralalal. Och jag vill bara från staden, så vill så gärna börja plugga till våren.
på något sätt vill jag börja om, födas om känns det nästan som, ouf. Jag ibland alltså. Men men jag ska inte börja med det där igen, det är patetiskt och ointressant. Jag måste sluta vara så bölig (IGEN). Omg, vet inte vad som händer med. Vill nog på ett sätt öppna mig, men vad är jag så jävla rädd för egentligen ? Sårad har jag blivit, det är jobbigt men vad fasen, vad gör de? Man stärks av det man utsätter sig för. Jag blir bara så trött på min jävla spärr som dyker upp överallt. varför kan jag inte bara vara och öeva för en gångs skull och sluta tänka på all och alla andra?
Nej nu börjar jag, inte bra. Nu blir det hårblåsen och plattången i högsta hugg. Tror min hund börjar bli lite otålig med. Puss på en bra dag som förhoppningsvis försätter med det. Jag är även pepp på göteborg om två veckor om det blir något våldgästahedvigäventyr.

I'm such a drama queen

 

adjö från en glad förvirrad emma


the colors red and blue

Jag har aldrig sett ett stjärnfall. Tänk dig, sittandes på en bergsklippa med oron att få urinvägsinfektion efter mammas alla hemska historier och tjat om att inte sitta på kall bar backe samtidigt som du har en termos fylld med varm choklad och äggmackor bredvid dig. Bara vara..

Tillbaka till verkligheten.
Jag vet inte riktigt vad som händer nu för tiden, jag mest är, och vill inte bara vara för en gångs skull. Inte såhär iaf. Jag har gått upp i vikt igen, blir konstant sjuk, ryggen är paj, jag borde ta mig i kragen och bara gah. På ett sätt gör jag det, men på ett annat sätt gör jag inte det.
Den där himla hjärnan och tankeverksamheten går heller inte att stänga av, vilket är frustrerande. Jag är frustrerande, rörigt och bara. Jag är bara. Bara någonting som finns. Bara bara bara.. Fan, ta dig samman kvinna och gör någonting !

Idag gick jag upp halv åtta och imorgon ska jag gå upp halv sex. Igår gick jag upp sex och sprang runt som en yr höna och leta efter min korthållare i en halvtimme. Den låg bakom min motionscykel som står i hörnet av mitt rum, hur den nu hamnat där är en bra fråga, och ett mysterium. Saker och ting lyckas alltid hamna på intressanta ställen. Mobilen i toaletten, korthållare bakom motionscykeln, jord i fickorna, pengar i skorna, tuggummi i håret osv osv. Jag har allt mina stunder när det gäller saker.

Dagen idag i alla fall. Den började med att jag gick upp, åt klarblivna scones från gårdagen med keso och avokado. Nej jag är inte konstig, det ÄR gott. Det är ni som har dålig smak. Så det med bastu! Efter det raka jag håret och tog brumma och far iväg mot staden. Kvart i nio hamnade jag hos jobbcoachföretaget Atenn där jag träffa min jobbcoach för första gången.  Anders, en yr men söt kulturnisse som tyckte jag verka öppen och positiv. Jag gillar honom. Ska dit nästa vecka igen och börja coachningen och får förhoppningsvis jobb på något sätt och håll. Det är något att göra ett tag iaf, man kanske får någon erfarenhet av bara coachningen, förhoppningsvis. Strunt strunt strun, bla bla bla.
Sedan tog jag brumma mot landet och växthuset. Dagen idag bråkade jag mer med små plantor än jord. Jag stod från tio till fyra, med en halvtimmes rast i samma ställning och peta ner plantor i krukor med jord i. Alltså jag hade ont i ryggen innan och nu är den dödens död i princip. Inte okej kan jag meddela. Jag måste verkligen kolla upp ryggen, detta håller inte. Heja pensionär i kroppen, snart knoppen med känns den som. Minnet är inte som det ska. Haha, heja allt ibland.

Nu satte jag på en låt jag inte lyssnat på år och dagar. Det var ingen bra idé, vad deppig jag blev nu. Eller jag vet inte, men det känns som om klumpen i magen blir sttöre och tårarna samlas och vill trängas ut genom ögonen och nedför kinderna. Känner mig konstig helt plötsligt. Jag borde kanske sova, upp halv sex imorgon som sagt. dock blir jag hämtad vid min dörr i princip och fröken Åsa. Samåka är grejen, mysigt och miljövänligt.
Egentligen vill jag skriva mycket tänkte jag säga, men bara låta fingrarna vara men det är nog inte så smart nu kanske.
Jag kan inte sluta drömma om en viss person, jag vill kunna släppa och gå vidare. Jag har släppt men inte helt verkar det som. Sedan kan jag inte sluta drömma dramatiska drömmar där kärleksdraman och sex förekommer. Jag kanske är kåt och behöver sex som alla verkar tro, men varför slutar mina drömmar i kaos ? Det är alltid minst två och någon är kär i mig och jag inte i den eller så slits jag mellan två eller sååå. Alltså GAH, jag vill inte drömma mera. Det är så jävla töntigt egentligen, heja i-lands problem liksom. Men ja, jag vill vara sådan just nu. På P3 prata de förut om man skulle få heta sven karl- madeleine eller något liknande. Det är mer i-lands problem än drömmar. Låt folk heta vad de vill, vill de heta eva-gunnar eller frukt-troll får de väl heta de. För vissa verkar det kvitta och för vissa verkar det vara viktigt, herregud. Människor och deras jävla problem, jag och mina jävla problem.

Jag har nog gett upp brandmansdrömmen, i alla fall nu. Jag ska utbilda mig till ambulanssjukvårdare, eller jag ska söka till våren, går det inte eller passar det inte mig så ska jag ge mig fan påt och bli brandman kan jag meddela. Men inte för tillfället, inte just nu. Min kropp klarar inte det fysiskt, dock mentalt. Aja, det blir som det blir. Jag hoppas på att kunna flytta och försvinna till våren. fast får jag ett bra jobb eller bra men ett jobb så stannar jag kanske till hösten. Fast är sjukt sugen på att flytta, byta miljö, stad, allt. Norrköping är bra, men jag behöver en pause från denna staden. På riktigt.
Nej, vad sägs som att läsa för en gångs skull och försöka sova. Ska bli skönt att sova och peppar för extra pengar imorgon. Ska försöka ta mig till klubben med efter två veckor och få ordning på min rygg, ringa massör ska jag med ! Eller jag måste, det här går inte. Först måste jag springa på toaletten, eller kanske inte springa på den men ja. Eh det är gammalt, jag måste kissa helt enkelt. annars kommer jag få panik när jag lagt mig och inte kunna sluta tänka påt och inbilla mig att jag är kissnödig. Och det är faktiskt rätt jobbigt att gå upp från en varm säng när man äntligen lagt sig tillrätta. För att vara lite lat och ha väldiga problem så var jag tvungen att säga det. Puss!

Och jag har saknat The Shins, det blir att lägga in massvis med dem på mobilen framöver och annan musik med. Har endast 24 låtar och ett stort minne att fylla så jag har att göra framöver. Sedan måste jag rensa massa viktiga papper jag inte har någon koll på. Ta mig i kragen när jag ändå inte har någonting att göra. Dock är det då lättare att skjuta på allting, VÄLDIGT lätt tyvärr. Ta i kragen ta i kragen TA I KRAGEN!


Nej, nu har jag yrar och växlat klart tror jag. Fortsätter någon annan dag, kanske imorgon och berättar om hur det är att bråka med jord. Jag kanske tar med några högar hem igen och delar med mig. Nu blir det någon bok, kanske Anne Frank så jag kan lämna tillbaka boken till min kära Gay upp i dalarna bland falukorv och hästar. Saknar henne! Ouf. Och fröken hållerinteredapåsinasakerrothman kommer hem över helgen. Heja att jag ska krama ihjäl henne.
Föresten kanske jag ska ut på äventyr om 2-3 helger, Göteborg och Hedvig nästa om pengar och tid finns. Sedan måste jag ta mig upp till falukorven med. Sedan ner till malmö någongång men eftersom nyskåningen kommer hem så blir det senare, om jag nu inte flyttar neråt till våren. Vem vet, inte du, inte jag.
Nej NU har jag yrat klart och ska krama täcke i min ensamhet, natti folket!

adjö från en emma

och vi kanske skriker bakom musiken

Nu sitter jag törstig, trött, vill ha mer nötter och njuter med mina nya högtalare till datorn. eftersom den ena pajja för ett bra tag sedan och den andra börjat strejka så kändes det rätt vettigt att skaffa nya. så nu sitter jag och beundrar dem. Billigt och bra ljud! Eller billigt men under tusen lappen iaf, väry nAjs!
Och det var ungefär dagens grej, haha. Så mycket spännande saker händer i mitt liv gott folk.

Nej men dagen började lite sött. En målare skulle måla våra fönsterkarmar eller vad det heter, i hela lägenhetshuset. Så imorse kom han hit kvart över 7 tydligen och sedan när mitt rum var kvar så fick jag ligga kvar och sova om jag ville. Så halvsovandes, mumlandes, yrvaken osv osv så står en man i mitt rum och målar. Det kändes lite småfint sådär. Det lär dessutom mer intressant och roligare i mitt huvud än när jag skrev det. Haha.
Upp och hoppa sedan i alla fall, iväg till arbetsförmedlingen för att prata lite med min handledare. Har dock jobb just nu, eller är mer timanställd och får se hur det går men alltid något. Sedan skulle jag fika men min vän kom aldrig ):
Det blev hemfärd i regnet och heladag med mor och biltur runt om i staden. Nya HÖGTALARE och massa mat. Imorgon ska jag vara kock och bjuda min kära mamma på mat. Mat, vin och myspys helt enkelt.
Nu borde jag dock städa mitt rum för så förjävligt det ser ut rent ut sagt. För tillfället ligger allt slängt på sängen, den är i princip borta. Samtidigt är jag sjukt trött och vill bara slänga ner allt. Men icke!
Nu ni, nu ska det ske, eller något. Hahah.

Åh, jag vill bara försvinna lite, lite bort sådär. Lite halvt i alla fall. Se nytt, bara bort en stund. Nu börjar dessutom mitt yrande eftersom jag är så pass trött i huvudet som jag är. Så egentligen borde jag sluta skriva. För jag kommer varken skriva något intressant, vettigt eller något alls. Det blir bara ord efter ord efter ord, i princip.
Puss på allt !
Nej städa och sedan film med tee och skorpor.


adjö från en emma

fuck forever, if you don't mind, i don't mind..

Just nu sitter jag i min säng med kepsen på sneeed, diggar musik och småfiser lite. Jag insåg nyss att jag inte bloggat på år och dagar, jag som skulle vara aktiv och fin. Fast jag har en liten ursäkt till detta, jag har varit borta halva sommarn dock så har jag varit hemma de senaste 4 veckorna. Så den ursäkten sket sig nästan direkt. Men jag lovade mig själv idag, ny månad nytt försök helt enkelt!

Jag tänkte dra min UNDERBARA sommar lite lätt, jag orkar inte rabbla hela tågluffar resan. Den får ni be om personligt, så får ni en personlig live show där jag berättar vad som hänt. Vet inte hur många gånger jag rabblat upp de tre veckorna av mitt liv, haha.
I alla fall gott folk! Efter studenten så blev det chill i en till två veckor innan fröken emma, evelina och elin med CO drog iväg till Sverige kära borlänge för en vecka med folk, musik, dans, alkohol, tält och nudlar. Dock misslyckades nudelätandet totalt men alkohol intaget, musik dans och folk var det inget fel på. Dock är jag förvånad över att vi inte smälte av värmen. så otroligt varmt! Och detta är Sverige!
Veckan började lite seg efter att ha stått och köat i år och dagar efter tält plats, den blev bättre och bättre och jag blev ett år närme pensionen. Det hände en hel del, en del minns jag och en del minns jag inte, tragiskt men skönt. Inget däckande detta år, lite illamående bara (haha). Kan ju meddela att Peace and love bestod av en av de bästa konserterna jag varit på, och det var Håkan HEllström som höll i det. Två timmar med den mannen, puss helt enkelt!
Efter lite mat, mycket alkohol, solsting, folk och massor av bra musik begav vi oss hemåt. Fyfan rent ut sagt för att sitta jättebakisnästanonykterfortfarande på ett tåg när det är 30 plus ute och ingen luftkonditionering på tåget. Jag säger bara OMG.

Det blev 2-3 dagar för att ta igen sig innan jag försvann ännu en gång. Denna gång blev det dock i tre veckor med min kära gay Nathalie. Tre veckors tågluff i Europa och mycket hände kan jag lova. De länder som besöktes var: Tyskland, Polen, Ungern, Schweiz, Italien, Spanien, Frankrike,Belgien Och Holland.
Det bestod allt från raggning av män på konstiga ställen som rulltrappor, tågcentraler och gayklubbar. Köra på en man med tåg mitt i natten och stå still i 4 timmar. Sedan besök i Autswitch (jag vet att jag stava säkert fel men ni förstår), bada på en bad utanför budapest där man fick se alldeles för mycket av halvnakna tanter och gubbar, dricka den dyraste take away teen i schweiz, få 1 timme upplevelse av Italien, bli halvt rånade på en parkbänk mitt i natten i Barcelona, bränna ihjäl sig i barcelona, se över till afrika, se monalisa och glo ut utför eiffeltornet, känna doften av gräs i amsterdam, besöka gaykvarter och festa loss i madrid osv osv. Fråga om ni vill veta mer!
Och gott folk, om ni har chansen, tågluffa säger jag bara! Så himla värt det, och att jag ska göra om det!

De senaste veckorna i Sverige har bestått av sommarvikariat inom hemtjänsten, träning, PRIDE, utgångar, farväl till vänner som försvinner från Norrköping, chill, söka jobb, skriva in sig på arbetsförmedlingen, söka mer jobb, träna osv osv.

I helgen besökte jag dalarna och Falun, även lite borlänge vilket påminde mycket om festivallivet, ouf..
I alla fall, ännu en gång. Jag, Sofie och Kajsa drog med min fars bil uppåt landet för att besöka våra kära vänner/pojkvänner Dennis och Nathalie. Gud vad jag saknat och SAKNAR den kvinna. Ouf. Vi kom dit på fredagkvällen och jag och sofie åkte hem på söndagen. Helgen bestod av tjockis mat, nollning med båtrace i damm och pirater, alkohol och utgång, sedan massa bakis och hemfärd. Kan ju meddela att jag och sofie roa oss ordentligt på väg hem från krogen, haha. Big balls with breeeed and bönor (=falafel). Haha. Puss liksom.

Nu har jag slutat att småfisa och har döljt min lugg med kepsen. Idag har jag och denise varit på utbildning för medlemsvärvar jobb, så vi får lite tidsfördriv några dagar i veckan, och lite pengar. alltid en början iaf, fast ska fortsätta söka jobb. Att det ska vara så svårt att få tag i något, 2 gånger i veckan känns väl okej men vill jobba mer. vilket vi kan om vi värvar medlemmat till IM bra. Så nu jävlar människor i Norrköping, passa er!
Det har även varit en mys dag förutom utbildningen, som var rätt chill. Jag och fröken denise yra runt med våra heeestar i staden och värmen. Frukt och chill i VASA dude. Stötte på lite folk här och var liksom. Och imorgon är det mer utbildning och testa på jobbet. Puss på en bra dag.
Nej, jag borde plocka iordning på mitt rum. Det ligger kläder ÖVERALLT och imorgon ska det komma en man och måla fönstrerna, om man säger så ?

Kan ju även meddela att jag har erkänt mig själv som klantig. Igår innan jag skulle på jobbintervju så skulle jag besöka toaletten på Arbetsförmedlingen. få något vis så råka min mobil hamna i toaletten istället. Gud vad jag ville sjunka under jorden då. Hur lyckas man egentligen ?
(och jag har har gjort lite annat också, fast det var och är bara otur)
Aja, jag ska börja blogga mer, mer, mer och regelbundet, så heter det. Heja när man tappar ord alltså.

Hade bra och halka inte i badkaret!

puss och kram från en emma


RSS 2.0